- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
blakey #101256 üzenetére
Ne is legyen, értelmetlen kérdéseket teszel fel.-> Erre most inkább nem reagálok. Írtam, hogy miért.
Ok, de akkor látom nagyon muszáj már: hálózati alatt én a LOKÁL hálózati lejátszást értem. És szerintem még alapból is nagyon sokan. Azért is szoktuk külön választani és a szolgáltatós Streaming-et meg Streaming-ként emlegetni, hogy ne is keverjük össze a kettőt. Uff.
-
thomyerk
tag
válasz
blakey #101197 üzenetére
nem, nem itt van a hiba. nem részleteztem, mert tényleg mindent pontosan csináltam. dtb.img volt a fájl vége igen, nem is bootolt be vele egyáltalán a cucc. az okot sajnos nem tudom. lehet majd kipróbálok másik ce-t, ez most a nexus volt (20.5 talan), de gondoltam a stable lenne a legjobb
-
Csabi1984
addikt
-
-
MrTwister
őstag
válasz
blakey #100932 üzenetére
megjelenítőhöz való igazítás - nekem szerencsére ilyen menüpont nincs is. Elhiszem, hogy alapesetben semmi szükség az engedélyezési listára, de amíg nem vettem fel oda a 1920*1080p 25.00Hz-et addig kihagyott 5 másodpercenként egy halom képkockát a 1080p-s HDTV releasekből a Kodi. Mindent megpróbáltam amit javasoltatok, de csak ez segített. Örök rejtély, nyílván ezt magától tudnia kellene a Kodi motorjának automatikusan a megfelelő fps-t megkeresni a filmhez, de nem ment neki. Nyílván speckós releasek, ez van, én annak örülök, hogy ez megoldja a dolgot.
-
Win-T
őstag
válasz
blakey #100941 üzenetére
De ezt nem értem... akkor miért működik 10-15 percig reboot után? Olyankor fixen Bluetoothon kapcsolódik (és szerintem ekkor is villog a led rajta, de erre most nem mernék megesküdni, majd megfigyelem jobban) mert nem szoktam "célozni" vele, csak nyomom, mindegy merre néz. Csak az ATV van rajta, nem használok CE-t.
Eldobálhatja a BT kapcsolatot valamiért? -
MrTwister
őstag
válasz
blakey #100867 üzenetére
2 órája megy egy DV 4k film kb. itt a vége hőfokban, ettől már úgy nézem nem megy feljebb:
Tudom tragikus.
szoba T 25,5 fok
Legújabb Android és Dune App frissítés. A lejátszó a Dune App.
Most egy kicsit még megindult: 80.6 C fok, de ekörül ugrál, talán 81 fok a vége????
Az kb. 55 fokos Delta T a szoba hőmérsékletéhez képest. Felül-alul zárt polcon (ami elől nyitott, viszont hátul nem) van, nem mondom, hogy húúú de jól szellőző, de azért annyira nem vészes, mindenhol van távolság bőven, nincs beszorítva, tehát szellőzik. -
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey #100722 üzenetére
Köszi! Persze, hogy újraindítottam. Sajnos nekem nem jelenik meg. Ugye te sem módosítottál a jogosultságokon? Arial-t azért szerettem, mert szerintem jobban olvasható, de lehet csak megszoktam. Nem is értem miért szedték ki a Nexusból. Linkelnél egy betűtípust, amit használsz? Kíváncsi lennék, hogy az megjelenik nálam.
Illetve ha valaki tudja, nézze meg legyen szíves, hogy ez a Matrixos Arial, ha bemásolja a storage/.kodi/media/Fonts-ba, megjelenik a Feliratok betűi között? -
LógaGéza
veterán
válasz
blakey #100475 üzenetére
Pont ezért ajánlottam a PKC-t Direct Path beállítással. Az csak behúzza a Plex könytárat a Kodi libraryba, és megmutatja hol keresse a videókat, de minden mást a Kodi kezel - lejátszást, feliratokat, etc. Sokkal stabilabb volt nekem mint az ilyen addonos fakepath-os dolgok.
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz
blakey #100423 üzenetére
A Tasmota egy OpenSource firmware okos eszközökre. A lényege az, hogy semmilyen külső szolgáltatástól nem függ, biztos, hogy nem megy át máson keresztül. Illetve szinte minden megoldható vele. Itt találod a támogatott eszközöket. Konkrétan a támogatott aljzatok között a Woox-ot is megtalálod.
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
válasz
blakey #100422 üzenetére
Nálam nem működik az infra - Android alatt sem?
Úgy nem próbáltam, mert nekem CE kellene.Igazából nekem meg csak saját anyagok hálózaton keresztüli lejátszására kell a box, prioritás a kadenciahelyes és HDR 4K megjelenítés (lehetőleg az összes HDR formátum) és a HD hangok, a kezelési felület kinézete pl. másodlagos.
Így akkor lehet csere lesz ebből.
A Dune-t amúgy ki- és be lehet kapcsolni a saját távjával CEC nélkül is CE alól? -
LógaGéza
veterán
válasz
blakey #100403 üzenetére
Pár napja azzal szórakozok, hogy felrakjam a NO-t eMMC-re (újra kellet húznom a meglévő rendszert, és akkor már legyen a legfrissebb) egy VIM3L-en. OOWOW-ból IMG install után nem indul, ceemmc nem működik. Mondom akkor legalább megnézem SD-ről mit tud. Elindítottam egy sima 1080p x265 videót, látszólag elindult, de nem volt kép, csak hang - GUI meg minden megvolt, csak épp a videóból hiányzott a képsáv
Ahogy látom NE nincs S905D3-hoz, így visszakerült a NG, és majd nekiesek fél év múlva megint -
-
gg72
veterán
válasz
blakey #100391 üzenetére
Igen, TCL.
Hát ez az, hogy annyi opció van a CE-ben, hogy nem nagyon igazodom el rajtuk és tényleg csak ez a ki-bekapcsolás kellene, ami amúgy jól is ment, de különben össze-vissza fagyogaott a rendszer, így aztán deaktiváltam az egészet.
Akkor itt mit is kellene beállítanom, hogy csak a ki-bekapcsolás menjen? [link] -
Janaboy
veterán
válasz
blakey #100383 üzenetére
@blakey van most esetleg arról bővebb infód, hogy azzal, hogy a CE21 megint átkerült developmentbe, fókuszálnak-e azon hibák kijavítására, amiért visszaléptek a verziók?
Bár őszintén azóta se találtam részletes leírást, hogy pontosan milyen alapvető hibái voltak.Én most különösebb problémát nem tapasztaltam az Ugoos am6b plus boxon a CE21 beta2-vel. Bár néha mintha eldobná a jelet (van egy pillanatnyi black screen), van amikor sűrűn csinálja van amikor egyáltalán nem. Egyelőre még az se tiszta, hogy ez CE hiba.
-
mexel
veterán
válasz
blakey #100274 üzenetére
Az ígéretest arra értem hogy jól halad a béta verzióhoz képest hogy nem sok hiba van benne. Nem azért mert hó végén kölcsönad vagy kicseréli a tv-t.
Plusz nyilván jó lesz ha ez az egy lesz minden típusra, új kernel, 64 bit stb - ezekből biztos van vmi a NE-ben is, de az alapszín nincs ami nagyon jó -
Fastfact
csendes tag
válasz
blakey #99579 üzenetére
Vettem egy ilyen sticket, azonban 2,4G-s wifin max 500 kilobájt/s a sebesség. 5Ghz-en jó sebességet mérek. Magamnak ennyivel le is zárnám a történetet, de akinek vettem, nála csak 2,4-es wifi van.
Driver nem (jól) települt? Múltkori indításnál a CE betöltő képernyője alatt ment valami parancssoros móka, azonban 10 perc után sem haladt tovább, így kihúztam.
Hogyan tudnám megjavítani?
Odroid N2, CE 20.2. -
mert2011
csendes tag
válasz
blakey #99892 üzenetére
1.adb-n újra be kell kapcsolni a megfelelő menüpontot majd külső eszközről kiadni az adb reboot update parancsot
Újra indításkor nekem sem tölt be a CE . Sajnos én nem vagyok egy nagy guru, esetleg le írnád? vagy valaki más a hogyanját? Androidon / telefon lehetne a külső eszköz?/
-
mikrofon
veterán
válasz
blakey #99837 üzenetére
"Nem erre gondoltál: [link] ? - Nem."
Aham. Azért gondoltam, hogy az általam linkeltre gondolsz, mert az 99,9%-ra a Homatics.
Ezek szerint ez az általad linkelt, új is ugyan azt az FW-t használja?
Igazából nem nagyon látom azt a tulajdonságot, ami megéri az általad linkelt 33%-os felárát. De persze ettől még lehet, csak szerintem ez már túl drága. -
mikrofon
veterán
válasz
blakey #99833 üzenetére
Nem erre gondoltál: [link] ?
Ez ugye az IR vevővel több mint valódi előny. Meg a Dune Center Media lejátszó alkalmazással, bár ez szerintem nem előny, főleg ha az ember a Kodi-hoz szokott...Mintha nem olyan régen azt olvastam volna, hogy a CE-21 nightly -vel is jó már mert javították azokat, amik korábban voltak hibák.
De mondjuk egy ideje én már nem kapcsoltam be a box-ot, így erről nem biztos, hogy friss az információm, ráadásul nálam ment a CE-21 nightly rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Videó stream letöltése
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged