-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixta78
senior tag
Kössz a MoD-ot, Matrixon megy. S912/9.2.0-ra is szeretném feltenni. A módosításokat elvégeztem az xml ben is de nem jelenik meg reboot után. Arctic Zephir Leia mod van fenn most, lehet, hogy bekavar valamit. Szeretném az alap skinre feltenni hátha úgy jó lesz, mit kell kitörölnöm és honnan(kivéve amit én másoltam az Addon mappába)?
-
Beni2360
félisten
Ha jól tudom nekem van egy db fent a padláson a lengyel fajtából. UNITRA ZK 140
-
-
ORCA58
addikt
Az lehet, de ha a buffermode 1-re van állítva a HDD-n található anyagok zömét nem tuja lejátszani, ha az Routerbe van dugva. Mindig elindul, de 1-10 másodperc után megáll. Minél nagyobb a fájl annál hamarabb. Így a Full HD-s filmek azonnal le is állnak. Nem tudom az okát, hogy miért, de ez van. Az, hogy nem használja ilyenkor a buffert, eddig semmilyen látható problémát nem jelentett.
-
melan
senior tag
-
Oooo ez nagyon király lett! Es csak bele került az infó sáv, amit külön köszönök!
Mi box s-re valamiért nem tudom feltenni. Bemasoltam az addon mappába, de nem jelenik meg a kiegészítők között.
A telfonomon tökéletesen működik. Ezt a forgó disc-et hogyan lehet elovaraszolni?
-
hunaqua
addikt
"Telepítése: a kicsomagolt zip tartalmát a kodi addon mappába másoljuk és újraindítás után a megjelenő kiegészítők között engedélyezzük."
Ez tökéletesen működik az "ng" CE alatt, de a többin nem.
"újraindítás után a megjelenő kiegészítők között engedélyezzük."
Ezeknél nem jelenik meg. Próbáltam az S905X, és az S912 boxokon is.Amik már NG CE alatt tudnak futni mint az S905X2 vagy S905X3 vagy akár az S905W ami megeszi az NG-s cuccot,ott hibátlan de sajnos a régieken nem működik.
-
fgordon
senior tag
-
hyper83
tag
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Azt lehet tudni, hogy mi a feltetele annak, higy Netflix akar 4K-ban menjen egy androidos boxon HW dekodolassal? Netfix certified legyen a box azt ertem, de ezt pl. lehet extraba venni, vagy hova van beegetve a boxban?Jelenleg a hivatalos androidos Netflix app is max 480p-ben jatszik.
-
hyper83
tag
-
Imi1981
veterán
Igen először nem értettem de aztán rájöttem 🙂 .
Amúgy tudom, hogy vannak sokkal szebb témák de asszony ehhez ragaszkodik mert megszokta és átlátható. Én így használom link és ehhez a te általad módosított estuary téma nagyon jó mert így még van hely két sorban. Az alap estuary témán ilyenkor már tele van. -
Indiant
addikt
Köszi! Zöld lett, bár a miértjét nem értem, mert ilyan xml-ak nem voltak a könyvtárban.
Illetve még egy kérdés. Bal fönt a CoreELEC felirat alatt a 3 ikon megint átváltott V2-esre (igazából csak a kikapcsoló menüé). Közben kinyomoztam, hogy a power.png a Textures.xbt-ben van, szóval visszacseréltem.
Az időjárásnál nem arról volt szó, hogy az "Ápr" helyett "Április" van? -
Beni2360
félisten
És Lön helichkeit, most frissült a Matrixom_rc1 és már minden méreg zöld. A classikot választva türkizkék.
Még a CE beállítások ablak is zöld. Vagyis az előtte levő Matrixban piros volt.
Más az említett Ambre skin (borostyán színű) de ott a CE ablak is piros volt az pofán csapott egy pillanatra. -
Beni2360
félisten
OK, de ugye nem várod el, hogy fejből tudja a forumlakó, hogy kinek milyen CE van vagy éppen (módosítót) éppen fent.
Erre csináltam skin -- és ez már ugye nem a hivatalos CE már? Ha beírta volna, hogy az általad módosított ........
Na de a lényeg, hogy akkor én meg se kell, hogy nézzem az eredetit. -
Beni2360
félisten
Hát kb 10 napja telepítettem a Matrixot és ha jól emlékszem ott is piros volt a kezdő szín. De majd ha közelébe kerülök bedugom a kártyát és megnézem.
Igaz Indian semmi 19 Androidot nem említett a kérdésében.
"Megoldható, hogy a Corelec Configuration oldal ne piros legyen, hanem gyári zöld?"
Ui: Nem tudod véletlenül, hogy az Ambre skín fordításával valaki foglalkozik? Volna ott még fordítani való. Mivel én nem tudok angolul csak találgatás alapján állítgattam az extra funkciókat. -
Imi1981
veterán
Tudom, hogy ott a modv2 de az nem igazán az a szép folyékonyan működő skin. Tetszene de néha beakad (vagy inkább receg néha kicsit darabos a lépkedés a menüben ) és az zavar. Ez amit te módosítottál alap skint ez ugyan olyan folyékonyan, gördülékenyen működik mint a gyári és ezért tetszik, meg a keskenyebb oldalsáv is bejön.
Mindegy azért kösz. -
gyűrű
addikt
Ez a post ahol a video is van.
Nos a múltkor írtam hogy picit átalakítom a "gyári" Kodi 19- ce-s estuary skint.
Annyit tettem még hozzá hogy a menüben posternézetnél filmek sorozatok esetében megjelenik fenn a clearlogo, ha van letöltve. Illetve a nézeteknél is. Valamint a video osd menün pause-kor (Video Osd) a Clearart is látható, ha van letöltve hozzá. a többi a postban szereplő változtatás megmaradt. Csak CE 19 - matrixhoz. Kicsomagolás a CE addon mappájába, ujraindítás után a mátrix megkérdezi hogy akarjuk-e engedélyezni, .. szerintem igen, ezután már kiválasztható a felszínek közül, az ikonja és a neve is más mint a gyárinak.(Ha az előző módosításom megvan akkor felül kell írni a kicsomagolás után fájlokat benne)
-
kokokka
addikt
Abból, hogy majd később befrissítem Matrix-ra nekem egyenesen az jött le, hogy Matrix-ot akar. Annak függvényében meg mindnképp, hogy belinkelt egy Matrix-os fájlt. Akkor??? Azt meg, hogy (idézlek) : Ez simán kibaszás kikérem magamnak, mert egyrészt soha az életben nem basznék ki senkivel direkt, másrészt meg, hogy jössz te ahhoz, hogy ezt merd feltételezni rólam úgy, hogy nem is ismerjük egymást! Úgyhogy inkább te húzd meg magad, és hanyagold az ilyen vádaskodást! Nem viszi előrébb a világot, csak teged minősít!
-
Miért CoreELEC 9.2.5-öt írtok? Már 9.2.7 van, ami jelenleg a legutolsó legacy stable.
A 9.2.5 már majdnem fél éves (2020. október), a 9.2.7 pedig két hetes (2021. március).
Ha érdekel valakit a changelog, akkor itt megnézheti mik változtak:
https://github.com/CoreELEC/CoreELEC/releasesÉn biztosan nem raknék fel régebbi verziót, mint ami a legutolsó legacy stable, pláne, hogy életciklusa végefelé jár, tehát már elvileg nincsenek vele komolyabb gondok. A Matrix-szal annál inkább... Véleményem szerint azt is majd csak jó fél év után érdemes feltenni, ha nem akarsz tesztnyuszi lenni és első kézből szívni dolgokkal.
A 19.1-Matrix_rc1 a nyilvánvalót leszámítva megegyezik a 9.2.7-el, mert nemrég belekerültek ugyan azok a javítások/improvement-ek, amik 9.2.7-be is.
-
-
blakey
titán
Ez is a figyelmetlenségre vezethető vissza, semmit nem kell magyarázni. Ha egyszer valaki rákérdez egy konkrét linkre és megkapja a választ, ráadásul pont arra van szüksége, hogy ne legyen Matrixa akkor hogy a 3.14…ba sikerül neki mágis Matrixra rákérdezni és még rá is frissít? Ez qrva nagy figyelmetlenség még akkor is ha egy forumtárs rosszul válaszolt neki, mert ő is némileg figyelmetlen volt. De már mindegy, új telepítés kell, ezt nem ússza meg.
Tehát akkor most ezt ami fent van gyaluljam le mert nem így nem lesz netflix,digionline,Hbogo? - teljesen friss telepítés legyen, azt tedd fel amire szükséged van.
Rakjam fel tiszta telepítéssel pl. a 9.2.5-t ha a régi kell és arra mehet a mentés. - azt tedd fel ami előtte volt, ha 9.2.5 akkor azt és utána mehet a 9.2.X-re készült menüs verzió, nem tudom melyik az utolsó és jó, mert nem használtam.
Vagy a mátrixot is tiszta telepítéssel és arra mehetnek az addonok,igaz? - Matrix is tiszta telepítéssel, és utána mindent előröl kell beállítani, de nézd meg, hogy megy-e minden kiegészítő amire szükséged van, én is csak akkor frissítettem amikor az általam használt kiegészítők működtek. Számíthatsz egy-két eltérésre illetve arra is, hogy valami még nem 100%-os. Én már csak a CE Matrixot használom, nálam minden flottul megy, 1 apró hiba van a PKC-ban, de az javítva lesz, minden más nálam kifejezetten jól működik, más OS-en jelenleg a Matrix elég sz@r, ott nem használom. -
gyűrű
addikt
Az előzőt nem a lajosx-nek szántam válaszul, csak balf@sz voltam..
Szóval sikerült feltölteni, itt van, CE-19-en működik jól.
Kicsomagolás a CE addon mappájába, ujraindítás után a mátrix megkérdezi hogy akarjuk-e engedélyezni, .. szerintem igen, ezután már kiválasztható a felszínek közül, az ikonja és a neve is más mint a gyárinak. -
Semmi nem indult el , egyik film video sem,csak a tv kírta hogy nincs jel. A lejatszó jatszotta a filmet mert mikor újból próbaltam kérdezte hogy folytatok vagy előről kezdje. Kikapcsoltam azt a dolgot a ce-ben és már megy minden,de ugye akkor is kellene mennie ha be van kapcsolva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest