- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Be kell vallanom kicsit balf@sz voltam.. Mindkét matrixos pendriveon a telepítés után rögtön bemásoltam egy configfile mappa mentésemet. Most csináltam usb creatorral egy új telepítést rc4-el felraktam sok kiegészítőt, és a estuary modv1 és v2 skint, és most egyiknél sem dob hibát.. ugy tűnik a config fájlok lehettem a problémásak, most mindent beállítok újra, de eddig jónak tűnik..
83721 kokokka én ezt a skinekben egy xml-el csináltam eddig, amit berakva, a zenére indul a zenelejátszós ablak.
-
gyűrű
addikt
.. nos picit teszteltem.
Tehát CE 19.1 alatt minden skinnel ugyanezt a hibát produkálja, 9.2.6-alatt pedig sehol.
Tehát nem skinfüggő, vagy a 19-es kodi a hibás (mátrix), vagy a CE19.
Viszont érdekes módon ha a kodi rendszer felbontást átállítom 4k-ra akkor nem jött elő ez a hiba, viszont ott kicsit belassul a rendszer, meg úgy nem is jó, mert a tv szebben skáláz mint a CE , a 4k alattiakra gondolok itt.
egyelőre ennyi.. -
nfsu17
veterán
Aliról.
De már a szekrényben pihen.
Vatta új elem. 2.5m-re vagyok a boxtól, szemben vele. Hogy értsd, a gyári infrás távval a box simán veszi a jelet, még rá se kell mutatni. Mondjuk húszból egyszer esetleg nem.
Ez meg simán nem veszi a jelet. De úgy rohadt sokszor, pedig csak tíz percet használtam, most képzelheted.
Ha a boxra irányítom, akkor kicsit jobb a szitu, ha a lábam mögé 'rejtem', már alig veszi. De van hogy ott is jó. Föl le mozgok egy listában és egyszer csak nem veszi, pedig nyomkodom. Várok, újra, majd megint veszi. De nem ragad be a művelet, mert nem kezd el egyszerre ötszáz sort legörgetni magától.
Olyan pozícióban tartom a távot, amiben egy infrás táv is röhögve elboldogulna. Nem is értettem ezt, csak néztem.
És nem is nyomásfüggő, mert először azt hittem, nem nyomom eléggé.
Egy dolog lehet, ami 'user error' lehet. A box egy tíz centi magas üvegállvány alatt van, de azért elég szellősen, szóval a jelnek azért be kellene oda jutnia. És az üvegállvány elejéhez, hozzám van közelebb a box. -
gyűrű
addikt
Belső emmc-ről mindenkinek lassú a boot, ez régen is így volt. Nekem az akkori mérés után egyszer emmc-re téve is fél perc körüli lett. A 9-12 mp az nem nagy különbség. A GT-Kingen semmi gyorsulást nem vettem észre amikor belsőn volt, viszont a boot miatt maradt az usb3 pendrive, mert mindig kikapcsolom. Így megy már régóta és ez nem is fog nálam változni. Nem is érdekel azóta sem a belsős téma.
-
nfsu17
veterán
Én egyszer tudtam a nullanapos boxomon 17s-ot egy lassú sd kártyával. Máig nem tudom, hogy jött össze, mert utána már lassult, ahogy jöttek a frissítések...belakások.
Most az X96 belsőről 27s körül megy, meg gyors kártyáról is. 32GBos.
A 64GB-os X99 meg 45s körül belsőről
Ez a 15s combosnak néz ki -
melan
senior tag
Majdnem elment a kedvem a fenti sorok miatt, mert épp úton van az x96Max+om amire pont ce-t akarok tenni és élvezni a filmezést...
Ha megtaláltad a megoldást nem tennéd meg, hogy leírod a megoldást, miből melyik verzió, és mit kellett csinálni, hogy a kijelző/táv is menjen? Emlékeztetőnek is jó lenne
-
hunaqua
addikt
Mint mindig egy sd kártyáról lett telepítve a belsejébe a CE .Erre teljesen jó egy lassú sz@r kártya is. Legyen ez a "Master". Ez a kártya tartalmazzon hozzá beállítva mindent (hiszen így is lett telepítve a belsőre). Abban az esetben ha probléma keletkezne akkor csak be a kártya ,és lehet telepíteni újra. Utána meg mehet vissza a fiókba. Egy kínai sd kártya ára max. 1000huf. Így az egész művelet 5 perc,és minden a régi.A közben érkező frissítéseket meg megcsinálja úgy is.
-
Imi1981
veterán
Egyszer kell mokólni és utána jó! Időnként csinálj biztonsági mentést a beállításokban és ha valamit elcseszel vissza tudod állítani. Lehet az elején mokólni kell kicsit de utána akár évekig is működik lassulás nélkül (droid addigra használhatatlan valami lesz kb) . Addonokat automatikusan frissítésre kell állítani azt kész. Nekem a mátrixal villám gyors pedig sd kártyáról működik! Persze gyors sd kártya kell ha jó működést akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest