- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább képet mutatok ezek ha kivan kapcsolva a frissítés mennek mind,ha fh és bevan kapcsolva akkor pl a chameleon ami nem megy. Továbbá azt most néztem a tv forrásainál is ott a ce az normális? Ha ott kikeresem ugyan ezeket a fájlokat akkor elindul minden csak nincs hang
Beni2360.
Köszönöm szépen,a táv jó épp azt írtam :) A hálozat az nem megy még a tv sem hiszem tudja a hdr10et nem tud ez semmit se🤷
-
Hát igen sajna most nézem hogy hiába állítottam át nem mindent játszik le,van amit így már igen de nem mindent. Kaptam egy linket ahol teszt anyagok voltak abból töltöttem le párat,ha ki van kapcsolva a frissítés 4k minden megy ha bevan és full hd akkor nem minden de van ami megy ha pedig be a frissítés és 4k akkor meg semmit se játszik le
-
Beni2360
félisten
-
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest