- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
DoItYourself #26603 üzenetére
Köszi! Mi a helyzet a 912-es megjegyzéssel? Akkor lehet már az Android 7-re nem érvényes? Ha bármi gond van, akkor inkább maradok a 905x-nél.
-
oxide83
aktív tag
válasz
DoItYourself #26568 üzenetére
Nekem is kettőt lehet kapcsolni, a felsőt kapcsoltam le ahogy mondtad és ugyanúgy nyújtja a képet a software. Sajnos úgy néz ki más a hiba, lehet a legújabb androiddal van összefüggésben, nem tudom.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #26568 üzenetére
Ahogy írtam korábban, két opció van a 16-os Kodiban.
Mediacodec (surface) - ezt kell kikapcsolni a rendes nagyításhoz
Mediacodec -
oxide83
aktív tag
válasz
DoItYourself #26555 üzenetére
Nem tudom pontosan hol van ez a beállítás, elmondanád? A lejátszó beállítások-videó-hardveres gyorsítás engedélyezése (mediacodec) pontra gondolsz? Kikapcsoltam ugyanúgy nyúlik a kêp. Egyéb ötlet?
-
sugarforce
addikt
válasz
DoItYourself #26332 üzenetére
nekem pont kábel miatt nem kapcsolt be az xbox az új tv-vel, aztán amikor rámértem műszerrel, kiderült, hogy a cec szál meg van szakadva... csere után persze már működött.
-
Skillet
addikt
válasz
DoItYourself #26273 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
ttt
senior tag
válasz
DoItYourself #26314 üzenetére
Erre nem olvastam még semmit. Mivel 912-s dobozkám van, arra nézgelődök és olvastam már meredek dolgokat - többek közt olyat, ami az órajelek elég nagy nagyítón keresztül nézve is hazuság kategóriba tartoznak. De ezt már ugye "megszokhattuk "
Egyébként teszek rá - ha megy, megy, ha nem, akkor meg nyaljanak sótJah, drága játékszer volt ez mindig is
De legalább a Mate most megy - mégha a kodi össze is csinálja magát, majd megkalapálom
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #26296 üzenetére
Mindenesetre talán annyi hogy úgy néz ki sikerült megoldanom egy problémát egy igen olcsó 2/16gb-os S905W készüléknél (KB30$), mégpedig a hardveres dekódolás kockásodását. Jó gyári firm helyett úgy néz ki sikerül összehoznom egy kicsit átépített firmet más romokból. A Freaktabon még nem találtak megoldást rá, sokan panaszkodnak erre a hibára ( ott nem javasolták nekik hogy tegyenek LE-t). Megoldódott az is hogy nem csak 720p-ban játszik hanem mindent visz tökéletesen full hd-ben is, valószínűleg 4k is megy, igaz az valószínűleg a soc miatt csak 30fps-el de ez nem teljesen lényeges ismét mindenkinek, nem 4k-s tv-n tökéletesen mennek a 4k-s YT videók.
Még vannak finomítani való dolgok, sajnos csak TWRP backupként tudom megcsinálni egyelőre, de ahhoz hogy telljesen szalonképes legyen ( új Build.prop-ot akarok csinálni hozzá, kínai appokat kiirtom, lecserélem a tv centert a legújabb kodira, új appokat tezsek bele stb, talán sikerül ha lesz időm)
A készülék típusa a Freaktabon megtalálható, és amint kész a firm azt is megosztom ott. Ha sikerülni fog rendesen akkor ajánlott vétel lehet ennyiért, most még megnézem a LE hogy megy rajta, elvileg mennie kell, bár a wifi szokás szerint kérdéses lesz. A készülék van EU raktárban is, és még így is csak kb 10000ft, nincs vám stb. Tehát nem hardverhiba volt.
Sajnos nem DRM Level 1 egy hanem Level 3 csak. Na megyek és csinálom a romot, eddig biztató, végül is már működik csak sok finomítani, főként szépíteni való van rajta.DoItYourself: nem a régi segítségekre gondoltam, csak nem értem miért kell így elfajulni annak ha kérdezek valamit androidról, azóta csak azt hallom hogy minek, csak LE stb. Mindegy, megoldottam így is. Manapság sajnos már a ph sem az a fórum mint kb 15 éve ahwsw és a ph is volt, hogy általában csak a kérdésre válaszoltak és általában csak az aki tudott is segíteni. Most több az oltás és mellébeszélés mint a valós segítség. Priviben beszélgetek kb 4 emberrel aki már nem hajlandó ide írni pedig látszik hogy értenek a dologhoz. Ez is fura talán.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
DoItYourself #26273 üzenetére
-
Skillet
addikt
válasz
DoItYourself #26271 üzenetére
Mondjuk aliról? Pontos típust tudsz ajánlani? Most rákerestem, de van pár x96, elvesztem egy perc alatt
-
Danecay
addikt
válasz
DoItYourself #26199 üzenetére
Mire gondolsz? Természetesen azt is végigolvastam a témát illetően. Sőt, hogy teljesen Up to Date legyen a dolog a hivatalos oldal hivatalos leírása alapján csináltam mindent (elvileg), a többi már csak kapálózás, próbálkozás volt.
-
Danecay
addikt
válasz
DoItYourself #26196 üzenetére
Szia!
Konkrétan semmilyent a #2618-ban leírtak alapján.
"Mivel nem akartam pöcsölni a megfelelő Device Tree kiválasztásával, bár az MXQ Pro + -om esetén egyedül a hálózati adapter volt kérdéses, hogy Realtek e vagy sem, egyszerűbbek találtam a LibreELEC.USB-SD.Creator alkalmazás használatát aminek a segítségével feltelepítettem az SD kártyára a LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.1.1.img.gz image-t mert, hogy a hivatalos leírásban az szerepel, hogy "If you don't know which file to download, get this one:"
https://forum.libreelec.tv/thread/9319-8-2-1-1-libreelec-8-2-for-s905-s905x/
-
a2d2
addikt
válasz
DoItYourself #26146 üzenetére
Na valamit sikerült csinálni.
A régi boxomra is rákötöttem amin évekig rajta volt és az meg sem nyikkantotta, még hibaüzit sem dobott fel mint a másik. Pendrive-ot megnéztem azt mindkét box felismerte.
Utána feltettem ezt a programot: [link]
Ez felismerte a HDD-t és tudtam vele mountolni úgy hogy két kis usb ikon jelent meg bal felül, az egyik a szokásos android hogy sérült a meghajtó a másik ennek a szoftveré hogy felcsatolta.
Utána újra lehúztam és dugdostam még egy kicsit és most már az android sem ír hibát a HDD-re, be lehetett csatolni a gyári cuccal is hordozható meghajtóként.Az FTP szervernél átírtam a kiinduló könyvtárat mert megváltozott a címe, és utána a hálóból valami miatt nem értem el a tárhelyet még, szóval van még valami gond csak nem volt már időm szórakozni vele.
-
a2d2
addikt
válasz
DoItYourself #26144 üzenetére
Kettő van csak, de azt mind.
Tényleg, erről jut eszembe, szétszedtem hétvégén a boxot hogy megnézzem a belsejét és az enyémben már nincs meg a +2 kiépített usb port, csak a helye a nyákon.
Mondjuk lehet beszerzek két ilyen forrasztható portot és megcsinálom. -
Polllen
félisten
válasz
DoItYourself #26133 üzenetére
Attól függ. Afrikai, vagy európai fecskéé?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
DoItYourself #26068 üzenetére
Köszönöm.
-
djnice
veterán
válasz
DoItYourself #26035 üzenetére
Én még nem találkoztam rippekkel, de szerintem nem nagyon lesznek SDR konverziók.
-
janisjoplin1
tag
válasz
DoItYourself #25958 üzenetére
Ott keresem /próbálom/.Az usb vezérlőknél ?Mert ott van egy olyan ,hogy Általános superspeed usb hub.
Ez lenne az ?
Janis Joplin -
Patice
nagyúr
válasz
DoItYourself #25948 üzenetére
Amíg a virágboltokban nem engedélyezett az x.265, addig minden marad a régiben.
Mondjuk nem tudom a korlátozás okát. Úgyis legalább 3-4 változat felkerül egy filmből, akkor miért ne lehetne már blu-ray újrakódolás x.265-ben is. A korai elfogadók komáznák... -
Patice
nagyúr
válasz
DoItYourself #25910 üzenetére
Én pl. saját épített szervert használok OMV-vel, ami letölt, tárol, megoszt.
A kliensek: DLNA-s TV meg, Kodi/LE, leginkább Linux alapokon. Utóbbi klienseknek IP alapon adtam a szerveren tárolt cuccokhoz NFS olvasási jogot, szóval amennyire lehet bekorlátoztam a lehetőségeket, így a netre kiengedett kliensek felől nincs írási jog semmilyen szinten a fontos adatokat is tároló szerver felé.
Természetesen a fontos dolgokról van offline backup.
Az asztali gépemet viszont nekem is át kell gondolnom, mert ott hálózati fölcsatolt mappák vannak írási joggal.
És a kényelem nagy úr: a Win-nel megjegyeztettem a felcsatoláshoz használt felhasználónév + jelszó párost.
-
Celtis
veterán
válasz
DoItYourself #25822 üzenetére
Köszi.
Van esetleg ajánlott S905X box? -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #25267 üzenetére
Frissítettem az összefoglalót, köszönöm mindenkinek a hasznos infókat, visszajelzéseket!
LOG:
62: +direkt link a verziókhoz (https://sx05.eu/s905/)
62c: +infók a LibreELEC USB SD creatorhoz
62e: +X96 remote.conf (köszi ERPY) -
ERPY
őstag
válasz
DoItYourself #25631 üzenetére
Na feltöltöttem a remote.conf file, INNEN letölthető.
Itt a kódtáblázat hogy mik a lehetőségek.
X96-hoz készült, nem tudom más készülékek esetében hogy viselkedik.
Itt pedig a kép hogy mit változtattam.
-
ERPY
őstag
válasz
DoItYourself #25631 üzenetére
Rendben, holnap kiteszem, meg teszek mellé egy képet hogy melyik gomb mire változott.
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #25331 üzenetére
Akinek kellene az nem hiszem hogy nézne 4k tartalmat mert csak hd tv-je van. Persze attól lehet hogy megnézné, nem tudom mennyire lenne ez visszatartó erő, de inkább kihagyom a 905W-t csak vonzó az ára.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #24467 üzenetére
Frissítettem az összefoglalót, köszönöm mindenkinek a hasznos infókat, visszajelzéseket!
LOG:
3: +Zidoo link
4: +HDR infó
6a: +T95N M8S Pro AV kiosztás
10: +ismeretlen wifi chipek
10b: 100 Mbit vs 4K kiegészítés
15: +USB wifi stickek
+62h. LibreELEC költöztetés új SD kártyára -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #25240 üzenetére
A linkelt app lehet hogy jó megoldás lesz, legalábbis szépen eltűnik a status bar. Még megnézem indulás után aktív-e de elvileg van rá opció.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
DoItYourself #24933 üzenetére
Értem, megpróbálom megismerni.
Amugy ezt a fajta kodit is tudom esetleg mobil appal vezérelni párosítás után? -
yanpec
senior tag
válasz
DoItYourself #24822 üzenetére
Ez így igaz, de a specifikációkban rockchip szerepel, csak megtèvesztő mert a főcímben s905x van. Lehet tenni egy próbát, de nemtom mi lesz belőle.
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
DoItYourself #24719 üzenetére
mindegyiken? több videót is próbáltam nézni és semmi.
a net 20 megás
a videa akadás mentesen megy rajta -
yanpec
senior tag
válasz
DoItYourself #24719 üzenetére
Èletre kelt a vas. 😁💪 Nem fogjátok elhinni, de 1 Gb-s 3Gb helyett. Nagyon átba...k a kici kínaiak. 😱😱 Èn meg nem èrtettem mièrt lett tègla, ès mièrt nem tudom ègetni.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #24667 üzenetére
Aha, szóval volt ez S905 procival is. A 3GB ram miatt nem tudom melyik dtb lenne jó hozzá.
Úgy értem, hogy nem másolsz rá külön dtb-t, hanem megpróbálod azzal ami alapból benne van a verzióban. -
yanpec
senior tag
válasz
DoItYourself #24667 üzenetére
Igen az(s905x 3/32). Ezt hogy èrted? Alapból ha a win32IM mecsinálom az sd kártyát abban is van egy dtb.img fájl. Úgy próbáltam már, hogy nem cserèltem le, de úgy mèg nem, hogy töröltem volna. De ez már csak, holnapra marad. Elèg volt mára.
De nem tèma, ha esetleg nem találok hozzá megfelelő dtb.img fájlt marad a droid/kodi kombináció, így is visz minden filmet ami nekem kell.
Köszönöm szèpen az eddigi segítsègeket.
-
yanpec
senior tag
válasz
DoItYourself #24659 üzenetére
Igen tudom, cserèlgetem is a dtb.img-t. Valamelyik csak jó lesz. Docooler M9S pro 3/32 amlogic s905 vasam van, de hozzávaló dtb.img-t mèg nem találtam.
-
yanpec
senior tag
válasz
DoItYourself #24656 üzenetére
A twrp-t sd-l futtattam először ès csináltam egy full Bmentèst ha esetleg eltolnèk valamit akkor tudjam helyreállítani, majd a vas gyári recoveryèt lecserèltem twrpre, mert azt szeretem a telóimon is az van. Majd sd-ről próbálom futtatni a LC-t, ami egyenlőre mèg nem sikerült
. Először a LCSDcreatorral próbálkoztam, de egyenlőre sd-l nem akar elindulni. Annyit sikerült elèrnem hogy a 8Gb sd-n tudok használni 530 MB, a többivel nemtok mit kezdeni, se a partíciókat nemtom törőlni se újakat lètrehozni, de mèg csak a win8.1 partition managerrel próbáltam.
A vègcèl az a dual-boot lesz.
-
yanpec
senior tag
válasz
DoItYourself #24652 üzenetére
Kicsomagoltam de ugyan az a problèma mint eddig (Verification failed at sector : 0)?
-
yanpec
senior tag
válasz
DoItYourself #24652 üzenetére
Tehát ez a trükk 😁. Köszi
-
yanpec
senior tag
válasz
DoItYourself #24648 üzenetére
Rendben kösz. De egyet nem èrtek, hogy lesz img.gz LC fájlból sima img? Mert a win32IM nem tud vele mit kezdeni.
-
fengsuhi
csendes tag
válasz
DoItYourself #24610 üzenetére
köszönöm, a wetek ára elég borsos, akkor inkább egy S905 box+ usb dvb-t tuner. Erre esetleg pár bevált kombó?
-
Polllen
félisten
válasz
DoItYourself #24549 üzenetére
A hsz-emben ez szerepel:
"Nem lenne jobb..."
Ha félreteszed az egód, talán belátod, hogy ez építőjelleggel született, nem volt benne reklamálás.
-
castiels
addikt
válasz
DoItYourself #24469 üzenetére
oké, S905X..
[Sunvell T95X Amlogic S905X TV Box Android 6.0 Quad Core 4K x 2K 2GB +8GB]
Ez? elég a 8gb tárhely? 6k? Android 6, elég a mytv hez meg az hbo go-hoz?
vagy
[X96 TV Box Amlogic S905X Quad Core 2.4GHz Cortex-A53 WiFi 4K FULLY LOADE 2G/16GB]
[8GB MXQ 4K Pro S905X Android 6 Smart TV WiFi BOX Marshmallow Quad Core Keyboard]
-
castiels
addikt
válasz
DoItYourself #24467 üzenetére
Csak Droidra sem jó a S905W?
Mytv, hbo go, youtube?
[X96MINI Android 7.1.2 Smart TV Box S905W 2GB+16GB Quad Core H.265 HD MediaPlayer]
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #23245 üzenetére
LOG:
4: + S905W, S905D, S805X
62e: +Megogo MXV 4K remote.conf (Csicsóka) -
ERPY
őstag
válasz
DoItYourself #24318 üzenetére
Értem és köszönöm. Szerintem elég a 4gb, mivel nem gyűjtök semmit. Megnézem és törlöm. Nekem a kodi is csak sima film vagy sorozat lejátszásához kell, semmi egyéb.
A sebessége számít, hogy class10, vagy elég a 4 is? -
B175
csendes tag
válasz
DoItYourself #24267 üzenetére
Az s905 mappából ezt:gxbb_p200_1G_1Gbit.dtb
És ezt írtam ki: LibreELEC-S905.arm-8.2-8.1.10.img.gz -
farkas-j
őstag
válasz
DoItYourself #24180 üzenetére
Tudok a kezdőlap alsó sorába néhány indító ikont hozzáadni, de widgetet nem. A kezdőaldal többi eleme meg nem módosítható és nem eltávolítható. Az indító mappákba is tudok felvenni indító ikonokat de widgetet itt sem, de itt értelme sem lenne. Én a kezdőlapra szeretnék kitenni widgetet, pl. az Időképét.
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #24180 üzenetére
Sőt mindegyik "ikon mappába" felvehet cuccokat, de ő nem ezt akarja, kell neki időjárás modul meg ilyenek.
-
beach head
senior tag
válasz
DoItYourself #24147 üzenetére
Ilyen melyrehatoan nem vagyok tajekozott a temaban. Egerrel gondolom azert kezelhetobb meg ha tabletra szant android is van rajt nem?
-
beach head
senior tag
válasz
DoItYourself #24136 üzenetére
Esetleg valami ajánlottabb box 10-15e körül? Akkor inkább úgy kérdezem
-
beach head
senior tag
válasz
DoItYourself #24133 üzenetére
Köszi! első körben egyébként olcsóbb noname kategóriában gondolkodom. [ilyesmiben]. Kérdés hogy elég-e 16 gb is a rendszernek, filmek úgyis sdről mennének rá, vagy streamből
-
EGábor
csendes tag
válasz
DoItYourself #24098 üzenetére
Induláskor megjelenik egy logo: S905X
Meg vásárláskor is ezt írták, meg 100 Mb ethernet, meg mintha az adroid, kodi is ezt írná a procira. -
Bozso68
őstag
válasz
DoItYourself #24076 üzenetére
Nekem is ez a gondom.
-
Gemil
tag
válasz
DoItYourself #24070 üzenetére
Kézi kereséssel megy, azt kúrtam el, hogy nem pakoltam őket egy könyvtárba és így egyenként kellene bekerestetnem vele... Kösz.
-
Salmi
tag
válasz
DoItYourself #24056 üzenetére
Olvastam, hogy alapból benne van a device tree, de most letöltöttem a megfelelőt (ezt: gxl_p212_1g.dtb) és működik. Köszi! Elképzelhető, hogy azért nincs wifi-m, mert nem támogatott wifi chip van a készülékemben?
-
ekrisztian
őstag
válasz
DoItYourself #24056 üzenetére
az(sztem ez kell hozzá, az enyém ezzel ment)kimaradt vagy nem jó
-
EGábor
csendes tag
válasz
DoItYourself #24039 üzenetére
Feltettem a Reboot to LibreElec appot. Kattintok hogy Ok, de nem történik semmi.
-
polyn
csendes tag
válasz
DoItYourself #24023 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.Közben találtam egy másik appot (CetusPlay) és ezzel is működik.
Viszont újabb problémába ütköztem.
A mellékelt távirányítóval nem tudom bekapcsolni a boxot, csak a tápkábel kihúzásával vagy bedugásával.Olvastam itt többször is, hogy erre más is panaszkodik, de sajnos a megoldások nekem nem mondanak semmit.
Van valamiféle guide, hogy ezt miként lehetne orvosolni? Ha jól értelmeztem valami conf file-t kéne kicserélni?
Először is: mivel tudok fájlműveleteket végrehajtani? Honnan szedem le a szükséges file(oka)t?A Leelbox Q3 gyári szoftverrel van.. nem módosítottam semmit eddig. Mint korábban írtam a lényeg, hogy a Horizon Go működjön, szóval nem szeretnék olyan módosítást végrehajtani ami aztán meggátolja ennek a megfelelő futását.
Bármiféle segítséget köszönettel veszek
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
DoItYourself #23988 üzenetére
NFS a megosztás.
Épp nincs semmi más dolga a nas-nak. -
hunaqua
addikt
válasz
DoItYourself #23985 üzenetére
-
sepsi0
őstag
válasz
DoItYourself #23945 üzenetére
Nagyon egyszerű....[link]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DoItYourself #23921 üzenetére
Mini M8S II-ből még gearbesről is több verzió jön különböző wifi modulokkal. Külföldi fórumokon panaszkodtak is rá (gondolom biztosra akartak ők is menni... aztán linux alatt nincs driver)
Ahogy gondolom Egoiggo-ból is mert tx 3-ból is több van.
És akkor csak az azonos procisakat mondtam, természetesen azt azért nem olyan nehéz kiszűrni.
Szóval tudom, hogy észnél kell lenni és sajna nagyon úgy néz ki hogy nagyon kevés kivétel lehet amiből nincs több wifi-bt modulos. MXV-nek utánanézek -
szabi__memo
nagyúr
válasz
DoItYourself #23912 üzenetére
Videó streamelésre. Boardok előnyét tudom de kihagynám ha lehet. Egy asztali box táppal, dobozban sokkal olcsóbb és szebb is. Csak ahogy nézem kb minden boxot 2-3 wifivel gyártanak és nem mind támogatott. Nem tudom lehet e biztosra menni
-
sepsi0
őstag
válasz
DoItYourself #23913 üzenetére
Ilyen kijelzőt vettem... [link] még jó hogy van benne hardver...
Upnp még nem tudom, holnap helyezem üzembe...Igen, asszonnyal szerencsére hasonló az ízlésünk sorozatok terén, és azt szeretné, ha a nappaliból kimegy a konyhába épp sorozat nézés közben, mert mondjuk mosogat, akkor tudja tovább nézni azt amit eddig nézett, ha bekapcsolja a konyhában a megjelenitöt.
Tudom nem nagy összeg, de ha nem jön össze akkor tényleg beizzítom a Steam Linket erre a feladatra.
Azt nem értem, ha az android alatt megy a képernyö tükrözés, akkor LE alatt miért nem müködhet... driver, ...?
Mindegy csak menö lett volna a vezeték nélküliség...
Köszönöm! -
hunaqua
addikt
válasz
DoItYourself #23800 üzenetére
A boxról is elérem a Nast. Tökéletesen működik más.
A laptopról nem érem el a boxot. A nast is elérem.192.168.1.113
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #23707 üzenetére
Ha nem nyitott portot, akkor valószínűleg valamelyik alkalmazás nyitott magának UPnP-n. Ezért sem szeretem. Majd én nyitok portot annak, aminek akarok...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #23699 üzenetére
Ez a kapcsolat kifelé nyílik, ehhez semmit nem kell a routeren átengedni. Ezen keresztül legfeljebb a seed szerverről jönnek be (vagy Man In The Middle támadással).
-
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #23578 üzenetére
Ja, csak az több, mint egy éve (és 18000 hozzászólással ezelőtt) tűnt fel...
-
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #23575 üzenetére
Abban S905Z van, délután linkeltem én is.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
DoItYourself #23495 üzenetére
Nem hiszem. Droid alatt a MoviePlayer mindent visz. Valamint az ottani Kodi alatt a hang jó.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
DoItYourself #23454 üzenetére
Megoldottam.
Minden hangbeállításom jó volt a Rendszer részben. Viszont a Lejátszó részben a megjelenítőhöz való szinkronizálást ki kellett kapcsolni ugyanis, ha be van, akkor újrakódolhatja a hangot a passtrough ellenére is. (erre utalnak is a helyi súgók a képernyőr alján).
Mindenesetre köszönöm a segítségetet!
(megjegyzem, hogy amikor újrakódolt, akkor azt többször hibásan tette, torz hangokat csalt ki az erősítőből. Azért ez elég kellemetlen volt) -
szabi__memo
nagyúr
válasz
DoItYourself #23427 üzenetére
Ahogy sejthető volt a gyártók sem tudnak annyit spórolni ezen hogy ez miatt dollárokkal olcsóbban tudják adni.
Max piacszerzés. Nem nyernek annyit vele annyival kisebb profittal tudják csak eladni -
Upo
addikt
válasz
DoItYourself #23359 üzenetére
És ennek mi köze az Amlogic boxos topikhoz?
Én azelőtt is tudtam telefonon lejátszani, mielőtt megvettem volna az első boxot. -
L4CI2
aktív tag
válasz
DoItYourself #23359 üzenetére
Arra van BT adapter hogy a vezetékes füles is vezeték nélküli legyen tudom ez pénzbe kerül
.
Ilyenre gondolok : -
Lacko66
tag
válasz
DoItYourself #23301 üzenetére
Oké, köszönöm.
Frissítettem 8.1.7-re és van egy kis probléma. Összesen 3 eszköz van a hálózaton, PC (Windows 7), laptop (Windows 8.1) és a box (Mini M8S II). A Kodi jelszót kér a laptop megosztott mappáinak a tallózásához samban keresztül, a PC-t pedig egyáltalán nem is látja pedig ugyanabban a Workgroupban vannak. A pc-n és a laptopon is az otthoni hálózat speciális beállításainál ki van kapcsolva a jelszókérés. Nem értem mi történhetett mert 8.0.2e alatt simán tudtam a Kodival smb-n keresztül tallózni a pc és a laptop megosztott mappáit is és ment az smb-n keresztüli lejátszás is.
Tudna valaki segíteni hogy mi lehet rosszul beállítva vagy hol lehet a hiba ?
Köszi előre is -
ttt
senior tag
válasz
DoItYourself #23261 üzenetére
Erre is gondoltam , csak nem akartam elsőre belinkelni a már amúgy is elérhető specifikációkat.
A tapasztalatokat meg egyelőre gyűjtöm, de mivel még nekem a Kodi is új - tanulnom kell, mit, hogyan - még arról se sok van.Hétvégén, ha úgy alakul írok, linkelek róla, ha kell
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #23254 üzenetére
Próbaképp kiveszem az elemet belőle
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #23249 üzenetére
Tudnék biza, de megcsinálták mind 3 db-t és működnek. Vagyis egyet ott hagytam javítás fejében.
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #23249 üzenetére
A boxxal semi gond tökéletes csak néha felébreszti az avrt és a tv-t. A képernyővédő is néha felold.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DoItYourself #23245 üzenetére
Lehet ezzel kevertem?!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #22143 üzenetére
LOG:
5: +Megogo MXV
62e: remote.conf szerkesztéshez kiegészítés (Pelican, Upo)Még egy gondolat az ajánlott lejátszók listájához: valószínűleg sokkal több típus lehetne ajánlott, elnézve a tengernyi kínálatot, de szerintem úgy korrekt, ha azok kerülnek be, amikről itt születnek vélemények, tapasztalatok.
-
Indiant
addikt
válasz
DoItYourself #23203 üzenetére
..miért a Windows mindig jobb?!
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #23192 üzenetére
Akkor ennyi, én azt egyáltalán nem olvastam és ezért nem szeretem ezt a PH-s "rendszert", nem mindig lehet lekövetni a dolgokat, na mindegy.
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #23186 üzenetére
Ahogy írod, de most nem volt szó optikai kimenetről. HDMI-n csatlakozik, vagy tévedek?
(#23188) Beni2360
Az oldal él csak szerintem valamit ügyködik a fejlesztő, még délelőtt letöltőttem, szerintem nagyon jó, legalábbis nálam. -
demmer123
őstag
válasz
DoItYourself #23177 üzenetére
Próbálgattam PCM és HDMI beállítást ugyan úgy szólt hagytam PCM-en.
A másik beállítás amit próbálgattam Audio Passtrough ki-be kapcsolgattam ott se halottam javulást.Egyébként ez a beállítás mire jó?Olvastam valahol hogy felkonvertálja a hang minőséget,de nem láttam értelmét.Érdemes ezt bekapcsolni ha még nem is halottam javulást?
AC3 hangminőségű filmnél teszteltem eddig.
-
demmer123
őstag
válasz
DoItYourself #23168 üzenetére
Már feltelepítettem belső tárhelyre.Tökéletesen működik minden a pendriverol teszteltem egy filmet tökéletesen ment.8.1.7 verzió rendszert tettem fel ép ma jött ki.
Esetleg azt hogy tudom letesztelni hogy tényleg kadanciahelyesen játsza le a filmet?Összefoglaló alapján beállítottam a kadancia részt.
-
demmer123
őstag
válasz
DoItYourself #23160 üzenetére
Sikerült.Szépen megy pendriveról a legújabb Libreelec. Viszont PC letöltöttem a PUTTY programot rá akarok csatlakozni be írom hogy root és azután kér jelszót de hiába nyomok bármit is nem írja be a jelszót.Mintha lefagyna pedig engedélyeztem a SSH-t.
Tudnál segíteni ilyenkor mi a teendő?
-
kmarci25
veterán
válasz
DoItYourself #23117 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
-
demmer123
őstag
válasz
DoItYourself #23110 üzenetére
A hangprojektoron csak egy optikai csatlakozó van nincs hdmi.
-
julius666
addikt
válasz
DoItYourself #23066 üzenetére
Köszi!
A [link] leírás alapján sikerült életet lehelni a távkapcsba, most már működik (hibás volt a fájl, pont ahogy a hsz-ben írva van).
A funkció gombok egy része sajnos nem működik még, ha lesz időm, próbálok játszani azzal is és akkor megosztom az eredményt!
Maga a távkapcs egyébként jópofa, ez a kattogó gumigombos, elég sok hasznos gombbal. Szerintem simán jobb, mint amit a Mini M8S II mellé adtak.
-
Ra3
őstag
válasz
DoItYourself #23035 üzenetére
A hétre befejeztem, remélem megjön pár napon belül a MEGOGO is, kíváncsi leszek az milyen. -
Ra3
őstag
válasz
DoItYourself #23031 üzenetére
Kösz mégegyszer, úgy néz ki meg is javult, most nem jön elő az akadozás meg fagyás ami eddig volt. Mondjuk a led az elején bekapcsolt állpotban is folyamatosan piros, mintha ki lenne kapcsolva de ez a legkevesebb.
-
Ra3
őstag
válasz
DoItYourself #23028 üzenetére
Köszi, lehet hogy ez lesz a gond, nekem az utángyártott lehet (gearbestes, egy éves, 20 dollár volt kb.), sehol nincs rajta Beelink felirat, kipróbálom a realtekes wifivel.
Szerk. : ezekben gigabites a lan? -
slecht
aktív tag
válasz
DoItYourself #23005 üzenetére
Igen. Ezt is próbáltam.
Akkor olvasgatok tovább.
Köszi a segítséget! -
slecht
aktív tag
válasz
DoItYourself #23003 üzenetére
Igen. Az a bajom velük, hogy azok szerint 2 G RAM van a gépben, pedig 3 G van benne. Valószínűleg valaki a sima GT1 ROM-ot linkelte be az Ultimate helyett ezért mindig lefagy, aztán nem is bootol többet be csak 7.1.1-el, de azon meg nem megy a samba megosztás. Erősen fontolgatom hogy veszek egy olcsó 905(x)-es boxot, ezt meg kidobom a csába.
Még a BurningTool sem tudja felrakni a letölthető ROM-okat img-ből, így utolsó esélyként gondoltam erre a lehetőségre. -
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #22958 üzenetére
Töröltem mindkét hozzászólást.
-
Minstrel
senior tag
válasz
DoItYourself #22926 üzenetére
Spmc volt pár hónapig, ugyanez volt, de visszatettem a simát, mert spmc-ben nem indult pár kiegészítő.
-
sepsi0
őstag
válasz
DoItYourself #22925 üzenetére
Detto, most akartam felrakni az Apróra.
Egyszer összeraktam, gyetekek megnézték, hú de jó apa....
Most is van Angliából 5eft-ért szállítással (11 font), ha valaki mást is érdekel. Holnap ránézek. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #22715 üzenetére
Ok, letisztáztam a letöltés részt, a 62a ajánlott LE verziók részt töröltem, stb. SMB linket a 34b pontba betettem.
-
mamago1972
tag
válasz
DoItYourself #22705 üzenetére
Na éppen ez az, mert hiába nézegetem a hirdetéseket, de hogyan fogok találni gumi billentyűset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged