- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
EGábor #101069 üzenetére
Amúgy az [input-event-codes] szerint a 163-as a
#define KEY_NEXTSONG
Nem én találtam ki, ez alapján lehet értelmesen felkonfigolni a távot. -
mikrofon
veterán
válasz
EGábor #66746 üzenetére
Ha ugoos am6 és CE akkor ezt javaslom az orosz oldalról :
AM6 Android TV + CoreElec, Sasvlad 0.2.8+ Dualboot
Ezt sasvlad vezényelte alatt az ugoos és a CE team hozta össze. Így elvileg tökéletes lesz minden rajta.
Legalábbis ugoos x2 boxon megy a távirányító is remote conf nélkül.Viszont az érdekelne hogy mi vitt rá hogy ugoos am6-ot vegyél manapság.
Jah és javaslom részletekért és további infókért a linkelt orosz topikot olvasgasd. Az oroszok egész sok okosságot tudnak és csinálnak...
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
EGábor #24463 üzenetére
Ami jól működik, azt minek piszkálni?
Szerintem ismerkedésre bőven jó a 16-os Kodi is, ha nem volt még ilyen lejátszód.
LE 8.2-höz dtb.img letöltés innen.
A kettő közül kell neked valamelyik, a wifi chip típusától függően:
gxbb_p200_2G_1Gbit.dtb
gxbb_p200_2G_1Gbit_RealtekWiFi.dtb -
karika61
csendes tag
válasz
EGábor #24100 üzenetére
Próbáld Az LE7-t kiíratni azután frissítsd a 8-asra, ha az kell Neked!
Ha a kártya név BOOT lesz. akkor fog működni, legalábbis nálam így volt.
Én a Win32 Disk Imager-rel írattam a kártyát, a 8-as ezzel sem indult (a kártya név LIBREELEC lett) a libreelekes creátorral nem boldogultam, nem tudtam betallózni a megfelelő fájlt. -
blakey
titán
válasz
EGábor #24082 üzenetére
Jó az az SD-kártya olvasó? Próbáld meg pendrive-val, esetleg másik kártyával. Biztos vagy benne, hogy jól írtad ki a kártyát? Megfelelő dtb-t használtál és egyből a kártya írása után átnevezted dtb.img-re majd felülírtad a régit? Úgy helyezted áram alá, hogy közben nyomtad a reset gombot és nyomva tartva megvártad, hogy megjelenjen a LibreELEC felirat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest