- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
m_kovacs
tag
válasz
Songoman #5726 üzenetére
Ez ÚJ hozzászólás akart lenni, csak rossz gombot nyomtam! Elnézést!
GT1-et sikerült már valakinek rootolnia? Nálam ellenáll minden kísérletnek. E miatt nem megy a Sambadroid, de még egy képernyő fotót sem tudok kimásolni.(szerettem volna képen bemutatni,hogy YT-on ki lehet választani a 1080 as felbontást, de a 4k-t már nem ajánlja fel.Többen írták itt, hogy néztek a yt-on 4k-s videót,vajon hogyan?) Segítene valaki a rootolásban?
köszönettel m_kovacs -
gabywap
tag
-
a8l
aktív tag
válasz
Songoman #5419 üzenetére
Szerintem ilyen van itt sok mindenkinek. MX3 néven. Ez ugyanaz csak más volt a neve(több tipusnévvel is árulják az azonos terméket). Rendeltem egyet GB-ről és egyet BG-ről is. Levegőben mozgatva mozog a kurzor, a kék ok gomb az enter(bal egérgomb), lehet állítani a kurzor sebességet. Meg rá lehet tanítani a gyári táv be/kikapcs gombját és alul van 4 színes gomb amiket IR lehet tanitani. 10$-ért nagyon jó termék. A kurzort ki lehet kapcsolni és akkor a nyíl bill-ekkel lehet navigálni. Lejátszóra(kodi) nem sűrűn kell egér kurzor. Magyar bill-t nem próbáltam, ez angol alapból, de gondolom megjelenik a virt bill és ott hosszan nyomva lehet ékezetes is mint egy mobilon.
Eddig gyári táv+egér kezeltem, de ez kivált mindent és sokkal jobb, meg van bill. is pl lehet nyomni o betűt az infókhoz lejátszás közben. Kötelező tartozék minden boxhoz egy ilyen, az olyanokhoz mindenképp amihez ilyen kis gagyi pár gombos távot adnak mint a beelinkek. -
a8l
aktív tag
válasz
Songoman #5397 üzenetére
Enyémet se hozták ki ma. Nem hiszem hogy a vám miatt, mert van egy másik nagyon kis értékű és azt se hozták még, együtt jöttek.
Viszont megjött a légegér, bill a GB-től 10$ volt, az nagyon jó, minden dobozhoz egy ilyen kéne minimum.
Meg hozták a BG-ről rendelt Z83 minipc-t alig több mint egy hét megjött sima CN post-al, persze egyéb kellemetlenség nélkül(inkább emiatt aggódtam hogy fennakad)Lehet múltkor csak szivattak a kollégák hogy kell fizetni.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Songoman #4616 üzenetére
Mint a kutya vacsorája, itt nincs garancia semmire. Kihalásztunk valamit a pöcegödörből, amire találtunk működő szoftvert, kb. erről szól a topik. Ha megy valami örvendezünk, ha nem, akkor pingvinezünk.
(#4578) rsf: ilyen is van már a gépedre: Ubuntu 16.04 Mate & Minimal for WeTek Play 2
-
-
válasz
Songoman #4206 üzenetére
Mikor rányomsz hogy Reboot recovery ott újra indul ugye! Na azután nem a gyári recovery.nek kellene bejönni, hanem csak középen a nagy zöld droid és alatta egy kis folyamatjelző sávnak! Meg alatta egy rendszer frissítés felirat! Ha már a gyári recovery bejön az nem jó mert onnét nemtudod már csak és kizárólag GYÁRI OTA(zip es) fissítést telepíteni kézzel!
De van még egy másik sd kártyás frissítési mód is, ott a gyári recovery is az sd kártyáról töltődik be, ez akkor szokott kelleni mikor már a gyári recovery sem indul a boxon, esetleg azt is meglehet majd próbálni! De ahoz már kell kicsit barkácsolni(a gyári img.t szétbontani és abból csinálni egy ilyen frissítőt)
-
-
válasz
Songoman #4191 üzenetére
Nem kell semmit kiválasztani! Pont azért csináltad meg az sd kártyát! Ha a leírás szerint meg csináltad akkor ahogy bejön ez a gyári recovery magától elkell indulni a frissítésnek! SEMMIT NEM KELL NYOMNOD!
írd le lépésenként mit hogy csináltál? Onnan kezdve hogy letöltötted a 2.db rar.t amit tegnap linkeltem!
-
válasz
Songoman #4153 üzenetére
húúúúúúúú, te elég nehéz eset vagy...........
le lett írva világosan mit és hogy csinálj!
Firmware for NEXBOX A95X (S905X, 2+16G) -ra katt
innét leszeded az alábbiakat!
NEXBOX-A95X_S905X_ap6330_16g2g_kodi_addons_160806_SD&USB.rar
tool_SD.rar
kicsomagolod mind 2. rar -t! a NEXBOX-A95X_S905X_ap6330_16g2g_kodi_addons_160806_SD&USB ben találsz 3 fájlt
- aml_sdc_burn.ini
- aml_upgrade_package.img
- u-boot.bin.sd.bina másik rar-ban lesz egy NEXBOX-A95x-update guide-1.0.docx ebben levan írva hogyan kell előkészíteni a SD kártyát, ezeket megcsinálod, és ha megvan az előzőleg kicsomagolt 3 fájlt(aml_sdc_burn.ini, aml_upgrade_package.img, u-boot.bin.sd.bin) felmásolod az elkészült SD kártya gyökerébe!
Ha ez is kész beteszed a box ba az sd kártyát, és ha jól értelmeztem a gyári Recovery be be tudsz lépni no belépsz oda és magától elkezdi felírni a FirmWare -t feltéve ha mindent jól csináltál!
-
Zebra23
csendes tag
válasz
Songoman #4159 üzenetére
Szia,
Ha elindul a LibreELEC SD-ről, akkor billentyűzet és egérrel tudsz navigálni.
A menüből be tudod kapcsolni az SSH-t.
Ezen leírás szerint a sima 905-sre dd-vel is fel lehet írni az img-t.dd if=recovery.img of=/dev/block/recovery
Kérdés hogy a dev/block/recovery LE alatt is elérhető-e.
Ha a HDMI-n nincs kép az AV-n sincs? Vagy azt nem nézted? -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Songoman #4148 üzenetére
Innen töltsd le a megfelelő csomagot, tömörítsd ki a rar-okat, és a docx fájlokban lévő utasítások szerint próbáld meg a Nexbox A95X (S905X) firmware frissítését.
Az SD kártyás verzió leírását kövesd, ha kész van BootCardMaker-el a kártya, akkor tedd be a lejátszóba, és adj neki áramot (reset gomb hiányában).
B verzió, hogy szerzel egy USB A-A kábelt, és a Burning Toolo-al felírod az img-t.
C verzió az adb tool, amihez Csicsóka leírását keresd itt a topikban. -
Mankó
veterán
válasz
Songoman #4143 üzenetére
Megy usb-ről az update. de vannak furcsa dolgok. Pl. én is most azzal kínlódók. Egyszer beléptem a recoveryből, felraktam az LE-t nandra, felment, sikeres. kikapcs, bekapcs fájlrendszer hiba. Persze most már nem enged be a recoverybe.
Felraktam microsd-re az LE-t, bottol is, nincs távirányító. Recovery alatt volt. SSh-val beléptem a lejátszóra, reboot recovery, újra is indul, de a logónál megáll.
Újra kellene raknom az LE-t nandra, de hogy ha nem jutok el a recovery-ig? SSH-val se. -
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Songoman #4016 üzenetére
A régebbi tévékkel másnak is van gondja, ha ez vígasztal.
Az .img kiterjesztésű Android fw-ket az Amlogic programjával kell a lejátszóba flashelni. SD kártyás megoldás nem rémlik, hogy működne.
USB A-A kábellel (mobil HDD keretekhez ált. ilyet adnak), vagy USB-A - microUSB kábellel (ha van ilyen microUSB OTG csatlakozó a lejátszón) kell a PC-hez kötni a lejátszót.Az A95X S905-nek az AV csatlakozóban van a reset gombja, ezek szerint a tiédben (A95X S905X) nem ott van. Szedd szét, hátha megtalálod.
-
-
KTU
addikt
válasz
Songoman #3748 üzenetére
Ha működik, értsd valamin ad képet, a kínai kipróbálja, és Ő olyanon próbálja amin biztos működik,
vissza is küldi egy az egyben.Nexbox A95X-et próbáltam HD Ready tv-n is, működött.
Az igaz hogy ennél lehetett a legkevesebb felbontás közül választani, 2 db,
már nem tudom mi volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X + RX 6600/6700XT/6800/9060XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest