- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
an0ny
tag
valaki az előző kérdésemre?
-
remex
tag
...azt nem tudod véletlenül, hogy az xposed flash file-ját hogyan kell/érdemes rá feltenni?
Recovery-ből nem sikerült, hibát írt ki a system mappák írásakor.
USB Flash Tool kell esetleg hozzá, vagy van más módszer is?
...illetve mindegy melyik sdk-t rakom fel (21,22 vagy 23) csak az a lényeg, hogy az arm64.bit végű legyen? -
-
junkpod
veterán
bocsi, nem akarom túllihegni a témát.
Azt írtad, hogy: "spdif-en keresztül ok. hdmi-n és tv-n át nem megy a dts, valószínűleg a tv nem tudja." spdif-en keresztül alatt gondolom koax/optikai kábelt és spdif protokollt értettél. Annyit megnyugtatásul, hogy tudomásom szerint semelyik TV nem támogatja azt, hogy a bemenő többcsatornás hangot a HDMI-ARC vezetéken továbbküldje egy erősítőnek. A TV csatornák DTS/DD hangjait leküldi, de külső forrásból származó többcsatornás jelet lekonvertálja sztereóra. Ez általános tulajdonság.
Ez után meg ezt írtad: "dtshdma5.1 ok". A fentiek alapján azt feltételezem, hogy a lejátszót SPDIF-re állítottad és optikai/koax kábelen vitted a hangot az erősítőbe. Ha ez így volt akkor nem mehetett DTS-HDMA hang az erősítőbe, legfeljebb az ebben benfoglalt DTS-CORE, ami a normál veszteségesen tömörített DTS sávok.
A "HD-hang" a DTS-HDMA vagy a DD-TRUEHD hangot jelenti az én szóhasználatomban. Ezekről azt kell tudni, hogy tömörítetlen formában, magas mintavételezéssel kódolt hangok, amiket nem lehet SPDIF protokollal átküldeni (kicsi hozzá a sávszélessége) csak csatornánkénti dedikált adatfolyammal (ha lenne csatornánkénti digitális koax kiemenet a játokoson és ilyen bemenetek az erősítődön vagy a HDMI kábel képes erre).
A fentiek alapján azt gondolom, hogy a TV-játékos-erősítő is rosszul lehet összekötve nálad. Javaslom, hogy minden forrást (android box, tv-box, dvd, cd...) az erősítőbe kösd, ha lehet HDMI-n keresztül, és a TV és erősítő közé egyetlen HDMI kábelt köss a TV "HDMI-ARC"-al jelölt csatlakozójához és engedélyezd az erősítőn az ARC használatát. Így a lehető legjobb hangminőséget kapod az erősítőből és a TV is le tudja küldeni a TV adások digitális hangját.
-
törölt tag
Automatizálóval (pl. E-Robot) meghatározhatsz indulási sorrendet. Alapértelmezetté teszed a gyári launchert és ha elindult a két szerver, akkor ráindítod Kodit. Ha leállnak a szervereid, akkor Kodinak lehet, hogy kell valami (hardverelem, hálózati port, vagy maguk a protokollok, stb.), amit azok is használnának. Azoknak csak a háttérfolyamatai futnának, Kodi viszont fókuszban fut, ezért magasabb a prioritása.
-
Lifeforce
őstag
Szia!
Még egy picit várnod kell erre, mert ez nem úgy működik, hogy belepattintom
Szerintem jövőhéten megcsinálom, ám ahogy nézem gyári 2Ghz ide vagy oda, sajna le kell tenni 1800-ra, mert instabil tőle az s812.
De, hogy ne legyen elrontva a helyzet, szerintem patches megoldást fogok választani, te fogod eldönteni milyen frekin fusson. -
Lifeforce
őstag
Nekem az volt egy darabig, de eladtam már, és pipo van helyette.
Az androidos verzióra rátehető a windows, és fordítva.
Eddig nem volt hivatalos megoldás, így Lifeforcenak kellett ezt is megoldania.
Kedves gyártó nagyon örült nekem (nem éppen tapsikolt, hogy sok pénztől elesett), így kiadta a gyári hivatalos változatot.
1. Azért adtam el, mert dühítően bénák (pont a minix, ami a legjobb és a legtámogatottabb)
- Windowsos EFI script 32bites
- Android EFI script 64bites.
- Egyik sem támogatja az NTFS partíciót bootolásnál, így a többségében nálunk eladott OEM windows verziók telepíthetetlenek. (Most másba ne menjünk bele)2. A WiFi antennáját belehányták, a minősége az antennának.... hogy is mondjam...
Minőségre az X8H Plussomhoz képest, a z64 elbújhat mellette.
-
törölt tag
A data.hu -n 200MB alá kell darabolni ahhoz, hogy prémium nélkül is szedhető legyen. Ez egy ROM -nál egyébként sem szerencsás, ráadásul az Androidos TC nem ismeri a CRC -ből összeillesztést. Ráadásul, ha jól tudom, akkor FTP feltöltés is csak prémiummal van és az adat ilyenkor egy temp -be kerül, amit később, webes felületen még le kell szinkronizálni.
Lifeforce:
Tedd fel egy GDrive -ra! 15GB jár minden Gmail fiókhoz.
1. Webes felületen csinálj egy public mappát és állítsd be a jogosultságait úgy, hogy a kereső lássa, vagy ha ezt nem szeretnéd, akkor a link birtokában bárki lássa. Innen később bármit megoszthatsz.
2. Ne mappát tölts fel, hanem egyetlen, tömörített állományt.
3. Ha felment, akkor nézd meg az elérési útját! Lesz benne egy ID. Azt másold ki és illeszd ennek a végéhez:https://drive.google.com/uc?export=download&id=
Ez a Gdrive direkt link. Vagyis majdnem, mert egy jóváhagyást kérni fog a letöltés előtt. A Gdrive azért is jó, mert e-mail
melléklethez is tudod csatolni úgy, hogy a címzettnek lehetősége lesz közvetlenül saját Gdrive -ba menteni (cüsak ehhez ne a direkt link formátumot ,használd). Valamint a megosztást is közvetlenül be lehet húzni saját GDrive -ba. Nekem a NAíS -ban van GDrive kliens. Ha telón behúzok vmit a figyelt Gdrive -omba, akkor otthon a NAS automatikusan leszinkronizálja.Ha a Megát választod, akkor sokan fogják emlegetni a felmenőidet.
-
Lifeforce
őstag
Nem tudom mekkora TV-n használod, én 40-es samun, és szebb a képe a wdtv live-omnál.
Én is azért használom erre, mert a kodival egy komplett médiacentert kapok nassal.
Sajna az android nekem nagyon korlátozott, ezért szeretném már nagyon, ha jól működne az OpenElec.
Talán azért várok nagyon egy gigabites bay trailra.
A minix z64-em eszméletlen jó linuxxal.
Minden film, samba, stream egy álom vele. -
Lifeforce
őstag
Már tesztelem is az XBMC editiont.
Hmmm eddig tetszik
Sokat tanakodtam, hogy gapps mentes legyen-e, mivel az egyik legkedveltebb hálózati szoftverem fizetős, így nem indul el, de a gapps mentesség mellett döntöttem.
viszont ha már így, akkor teljesen kipakoltam a romot, mivel hely hozzáférés és minden egyéb ezzel feleslegessé is vált.
Viszont, hogy a beállításokba ne éktelenkedjen, most a felesleges beállításokat is kiszedhetem belőle -
Lifeforce
őstag
Ez elég nehézkes.
Ha kiveszem a frameworkőt, bizony sötéte háttered lesz csak.
Miuinak és azon cyanogen romoknak ahol ez ki van véve, van saját felületük.
Megpróbálkozhatok egy olyan rommal ahol felfűzöm a framework helyett az XBMC-t, de akkor ahhoz műtenem kell megint saját beépített smb-t, ftp-t, hogy el lehessen érni a készüléket.
Valahol megértem, mivel nagyot dob a készüléken, de annyit nem, hogy megérje kiszedni és küzdeni vele (szerintem) -
Lifeforce
őstag
Ha leírod mit szeretnél, természetesen.
De én 2 romot szoktam csinálni.
Az egyik egy XBMC edition, amiből minden google apps ki van gyilkolva, a play áruház kivételével.
A másik pedig csak updatelt és finomhangolt rom.
Ám most egy kis türelem, mert nagyobb durranásra készülök, ami nem kevés időt vesz igénybe.
Ezért vettem észre ezt a malőrt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged