- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
spiritex #1498 üzenetére
Amint elkészülök a magjával.
Egy rom összeállítása nem kevés idő, ha egy típusból megvan az első, a többi már gyorsabban megy.
Mivel nincs m8c készülékem, muszáj vagyok az m8-al kezdeni.
Ha a funkciók működnek m8 alatt, a többi alatt is fog működni.
Igyekszem, most is azt csinálom. -
törölt tag
-
spiritex
veterán
válasz
Lifeforce #1497 üzenetére
Mikor teszed ki kb. a tm8c_tvhbogo_1501xx_noroot rom-ot? Hétvégére várható? Köszi!
Amúgy a képernyőmentés a gyári rom-mal nem megy. Hiába nyomok rá a SB-on a lefelé mutató nyílra, az csak a file-kezelőt nyitja meg, és nem történik semmi.
Tegnap nagyon profi applikációt találtam a Hola Free VPN személyében. Hozzá lehet adni bármelyik applikációnkat, így a MinDig TV-t és a GO-t is, és bejelölni mely országból szeretnénk virtuálisan használni, de még nem tudtam androidon kipróbálni, mert amúgy sem megy a GO-m a gyári rom-mal. A PC-s chrome plugin-nel nagyon szépen működik a Netflix.com, és a www.bbc.co.uk/iplayer oldal is vele.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hola
-
spiritex
veterán
A SuperSU app "Teljes UnRoot" menüpontja mit csinál pontosan? Megbízható? Használta már valaki?
-
Lifeforce
őstag
Páran kérdeztétek hol tartok,
Itt:
tm8_150118_root.zip
tm8_150118_xbmc-edition_root.zip
tm8_tvhbogo_150118_noroot.zip
tm8c_tvhbogo_150118_noroot.zip
A TM8-ak még tesztelés alatt, csak utána tudom folytatni a többit a cifs miatt. -
-
Lifeforce
őstag
-
Stan76
csendes tag
OK. Értem. De a CRC ellenőrzés hibátlan volt.
-
Stan76
csendes tag
Ennek ellenére a rom nem ment fel az előzőleg leírt hibaüzenet kiséretében.
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1471 üzenetére
Nem elírás, csak nem értem mitől sztomato, amikor tomato a cég neve.
Tehát amit itthon vásároltok tőlünk, az biztosan tőlük van, tehát Tomato féle M8 (övék az oem licensz jog), és ők eladák pár gyárnak.
Ilyen például az Eny és az Acemax, ám mindkét cég végez bizonyos változtatásokat, és ez okozhat kompatibilitást.
Például én pont ezt jártam meg, mert mindkét cég más távirányítóval adja a készüléket, ezért nem ment a home gomb. -
spiritex
veterán
Sajnos addig volt szuper minden, amíg be volt kapcsolva a kütyü. Próbaképpen kikapcsoltam, majd vissza és már nem ment az egér. Hiába vártam 1-2-3 percet is, nem indult el annak ellenére, hogy a BT beállításoknál be volt kapcsolva a BT és "Csatlakozva" mutatta az egeret. Ki kellett felül kapcsolnom a BT-ot, majd újra be és rögtön ment is az egér. Ez azért elég hosszadalmas folyamat minden bekapcsolás után...
-
törölt tag
Az még kevés. HID profilos kell legyen ahhoz, hogy droidon adapter nélkül tudjad csatlakoztatni. Én egy Magyar kiosztású, Apple bill. -t használok a telóhoz. A miniPC -kel is működik. De ez sem épp olcsó, főleg, ha az egeret is hozzácsapjuk. De a Microsoft -nak is van ilyen bt. billentyűzete.
-
vlevi
nagyúr
válasz
spiritex #1470 üzenetére
Bluetoothhoz elvileg tényleg nem kell külön adapter. Már, hogyha arra számítanak, hogy a gépben, amihez csatlakoztatod, abban van. Asztali PC-kben ritka az alaplapi BT vevő, laptopokban már inkább szériatartozék. Gondolom ezért nem adnak hozzá BT vevőt.
De, ha ennyire jól megy a kékfog az M8-al, akkor lehet, tényleg keresni kellene valamit.
Nekem ez tetszene : [link], mert ezen ott van az egérnek is a hely, és csak ez az, ami Bluetooth. Viszont marhadrága -
herdsman12
őstag
-
spiritex
veterán
válasz
#79335424 #1468 üzenetére
Ilyen: Logitech V470 bluetooth egér.
Nem járt hozzá adapter, eddig ez volt a laptop egerem.
A (T)M8C imádja!1 másodperc volt a párosítás. Nagyon szépen működik!
-
Stan76
csendes tag
-
spiritex
veterán
válasz
Lifeforce #1421 üzenetére
Most lett aztán teljesen zavar a fejemben. A weboldal szerint TM8C-t vettem, de a képen is M8C van a kütyü tetején, és most megnéztem az én karton dobozomat, amiben kaptam a kütyüt, és a hátulján Model: M8C van. Most akkor milyen készülékem van? Mert ha létezik külön M8C és TM8C is, és az enyém csak M8C, akkor mégsem tehetem fel a TM8C rom-ot...
Ami biztos, hogy n200-at ír a System alatt. -
vlevi
nagyúr
válasz
herdsman12 #1463 üzenetére
Én is használok bill+egeret. Nekem egy Hama valami izém van.
Időnként teljesen jól működik, de van, amikor rátör a rosszkedv, és olyankor 5 centiről sem működik rendesen. Természetesen főleg az egéren lehet érszrevenni, mert van, amikor képtelenség arrébbzavarni a képernőn az egérkurzort.
Ez szerintem nem a billentyűzet, vagy az egér problémája, én inkább azt gyanítom, hogy a droid (vagy inkább a kínaiak) USB kezelése lehet olyan, ami miatt nem stabil a kapcsolat. Nemtudom, ez csak feltételezés, nem jártam utána. De annyi biztos, hogy nem a vezetéknélküli billentyűzet hatótávján múlik a dolog, mert amikor nem akar menni, akkor az ágy végéből is ugyanolyan vacak, mintha mellette állok.
Amúgy Bluetoth egérrel milyen lenne? Nézegetem a rapoo touchpaddal egybeépített izéjét, és ha a bluetooth sokkal stabilabb lenne, mint a normál 2.4Ghz-es wireless USB, akkor lehet, rászánnám a pénzt. De csak azért, hogy kipróbáljam, nem jön be, és visszavigyem, azért nem veszek. -
törölt tag
válasz
herdsman12 #1457 üzenetére
Ott volt a kérdéseid között, én meg csak erre tudtam válaszolni.
Elég szűk a "lakosztályom". Kb. olyan széles, mint amilyen hosszú az ágy. A monitor az ágy végében, egy fali állványon, félúton meg a miniPC. Szóval, ha akarnám, akkor sem tudnám egy méternél messzebbről használni. -
illesistvan1
újonc
válasz
herdsman12 #1460 üzenetére
OK, köszönöm, megnézem az új romot és a beállításokat is. Üdv.
-
herdsman12
őstag
válasz
illesistvan1 #1456 üzenetére
A legutóbbit a 1418. hsz-nál találod és NEO-X8H-PLUS-nak árulja magát.
A Speedtest csak álló módban működik, így, ha lefekteted elég vacakul mutat. Próbálkozás közben sikerült állóra állítanom az egész rendszert, hogy csak egy újraindítás billentette vissza.
A torrent programot nem ismerem, de gondolom ua a helyzet ott is.
Nálam csak a Keep landscape mode ... van bepipálva (lehet feleslegesen), a felette lévő "Application request to change orientation" nincs. -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1454 üzenetére
Az egyikre megvan a hiba, erre a konfigra nincs beállítva a képernyőmentés.
Ezt a véglegesben megoldom.
Az SD kártyára egyszerű a válasz, nem rootolt a készülék, és valószínűleg rendszergazdival másoltad fel rá a dolgokat. -
herdsman12
őstag
válasz
#79335424 #1455 üzenetére
Pont ez izgat a legkevésbé, a Youtube alkalmazás eddig stabilan működik.
Az első két kérdésre inkább szeretnék választ.
Tőled meg külön kérdezném, hogy a K220 bill, egér kombóval milyen tapasztalataid vannak távolság, elem ügyben. Nálam 2m környékétől néha bizonytalan a bill bevitel. Kb 3m lenne a használati távolság. -
illesistvan1
újonc
Üdv Mindenkinek!
TM8C-m van, Lifeforce legutóbbi romját használom alapvetően Kodi-val, streamelésre. Egyelőre jól megy, tényleg gyors a cucc és elég stabil a wifi (kivezettem az antennát).
Két gond azért akad:
1. sem a Speedtest, sem a uTorrent nem elérhető a play-en annak ellenére, hogy tudtommal Nexus-nak adja el magát az eszköz.
2. ezt még meg lehet oldani, én pl app4fun.com-ról töltöttem le az apk-kat, de azt már nem sijkerült megoldani, hogy landcape módban jelenjenek meg ezek. A monitort pedig nem forgatnám...A box beállításainál ki van pipálva a Landscape-mód, de ennek ellenére nem így jelenik meg a két program és az alkalmazásban nem tudtam beállítani az elforgatást.
Üdv.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #1454 üzenetére
Nem mondom, hogy napi szinten használom, de amikor teszteltem, akkor ment szépen a Youtube Kodi alatt.
-
herdsman12
őstag
válasz
Lifeforce #1447 üzenetére
A Status Bar bal szélső ikonja (fekvő téglalap, lefelé mutató nyíllal) mi lenne? SB eltüntetőnek gondoltam, de olvasom, hogy képernyőmentésre van. Kattra felugrik egy ablak, hogy "Sajnos a com.android.systemui alkalmazás leállt", egy pillanatra eltünik a SB, de képernyőmentést nem találok.
SD kártyáról törölnék pár állományt, de nem megy se a Fájlkezelővel, se a TC-el, ez valami Android 4.4 specialitás, van valami megoldás erre?
Kodit többször sikerült kikapcsoltatni a Youtube kiegészítővel, ez már a gyári XBMC-vel se működött rendesen, más is tapasztalta?
-
spiritex
veterán
Ezeknél a kütyüknél hogy kell képernyőmentést csinálni? Ugyanúgy, mint a kijelzős android-oknál: bekapcsológomb + hangerő LE, csak itt a távirányítón kell ezeket nyomni?
-
an0ny
tag
kedves lifeforce! lehetséges lenne xbmc launcher-t használni? azzal stabilan indul a renszer és a kodi is. e nélkül nem mindíg tölt be a kodi, fekete képernyő fogad és csak az alkalmazás adatok törlésével tudom életre kelteni újra, ilyenkor meg ugrik minden beállításom. köszi
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1446 üzenetére
Anyira nincs, akkor jól működik minden.
Csinálom a többi romot is. -
herdsman12
őstag
válasz
Lifeforce #1431 üzenetére
TV-s alkalmazásokból csak a MinDig TV-t tudtam kipróbálni, működik rendesen, a többit csak elindítottam, mert nincs előfizum.
Kodi és a telepített MX Player ok.
Böngésző, Fájlkezelő frankó.
Eddig minden működik rendesen, van valami spec próbálni való?
Böngésző betűméretet növelném, az "Előnézet"-ben látható is, de a valóságban nem állítja. Nézegetem még a beállításokat. -
törölt tag
válasz
Lifeforce #1440 üzenetére
Jól hangzik. Annyira nem dőltem volna a kardomba az SMB -től, mert a NAS -ra felheggesztettem egy MC -t, amit SSH -n elérek, úgyhogy a NAS -on belüli fájlműveletek mennek a kutyaütő webes felület nélkül is. Viszont az meglepett, hogy a Kodi nem látja a NAS SMB -jét. Az NFS -t látná, de egyrészt az ugyebár csak vmi virtualizált dolog, másrészt csak tesztből csináltam meg a NAS -on, tartalom nincs alatta. Manuálisan megadva sem hajlandó kezelni az SMB -t. Solid Explorer SMB klienséből tovább tudom adni a Kodinak. Ekkor vmi dupla hálózati elérési utat ír a Kodi. Vmi //127.0.0.blablabla //192.168.1.111/Volume1/Filmek/...
-
Lifeforce
őstag
Jó lenne ha nyüstölnétek, és a beépített alkalmazásokat is, mert akkor kiteszem élesbe ha jól működik.
Meg akkor csinálom tovább a verziókat, meg a többi romot. -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1424 üzenetére
Az azért kell, mert hamisított a készülék ID, tehát a gyári romot nem tudod rárakni, mert ugye ellenőrzi az ID-t.
Ha rá akarsz tenni egy gyári romot, előtte azt az origibuild.zip fájt bele kell frissítened, mivel a rom nem rootolt, ezért az vissza rakja az eredeti build.prop fájlt. -
an0ny
tag
hátha érdekel valakit, azt most tákoltam x8h+hoz de máshoz is jó lehet:
KODI bootanimation.zipköszönet a Kodi animation thread művészeinek és a Bhoot-nak a közreműködésért! minden elismerés őket illet!
-
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1417 üzenetére
Akkor segíts tesztelni ha már ennyire benne vagy, mert én nem tudom tesztelni a TM8C-t.
Ez a TM8C firmware
Töltsd le, bontsd ki, és járj el az olvassel.txt alapján.
Várom az észrevételeket.Ez csak a TM8C készülékekre tehető, TV & HBO GO edition nem rootolt verzió!
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1415 üzenetére
Most jött le az utolsó gyári rom is.
Most hétvégén nem értem rá vele foglalkozni, majd hétköznap.
Mondjuk ebben a formában nem teljesen igaz, mert tegnap az m8 xbmc editionhoz sikerült végre megcsinálnom az XBMC-t.
Így most már az M8-at is lehet majd időzíteni. -
törölt tag
-
Lifeforce
őstag
-
törölt tag
válasz
Lifeforce #1403 üzenetére
Ez valami belső intent, mert ezt a Power Manager service -t sehol sem találom, pedig Secure Settingsben áttúrtam, amit lehetett. Az 530 -as PID -nél meg csak annyit látok, hogy rendszer. A logban is látszik, hogy internal view. Ebből nehéz lesz visszafejteni a kiváltó parancs kódját. Bobtól nem tudod megkérdezni? A jelenség az, hogy a hálózati kapcsolatot bontja, képkimenet nincs, az elején a kék led nem világít. Az usb tápja viszont él, a HUB ledje világít.
-
plesoh
csendes tag
távkapcsra esetleg valami megoldás lessz?
-
törölt tag
válasz
Lifeforce #1403 üzenetére
A logban ennyi a story:
01-15 17:58:10.925 530 554 I PowerManagerService: Going to sleep by user request...
01-15 17:58:10.935 530 2036 W InputMethodManagerService: Window already focused, ignoring focus gain of: com.android.internal.view.IInputMethodClient$Stub$Proxy@4204a630 attribute=null, token = android.os.BinderProxy@42055090
01-15 17:58:10.945 530 554 I ShutdownThread: qb select isChecked:
01-15 17:58:11.385 530 2578 I WindowManager: No lock screen! windowToken=null
-
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #1402 üzenetére
Nah ez az amit én sem tudok
Szét kaptam már az ilyen programokat, de még egyiknél sem találtam számomra értelmezhetőt.
A ROM-ok csúsznak, mivel nincs elérhető hivatalos TM8 firmware, csak a másoltak (eny).
Kértem a gyártótól, holnap küldik őket.
Más a távkapcs sajnos, azért nem megy a home gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest