- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Aha és akkor vegyél egy VEGA 64, azt is kapsz ilyen áron, megfelelő hűtéssel.
Akkor mi van?! Ja hogy semmi, hát ez az.
Látod azt a grafikont?
A GTX kifizetsz 280 - 300 ezret, csak ott azt kapod amiért fizettél. Míg egy VEGA64 Liquid szintén ennyit kérnek, akkor már nem is olyan nehéz dönteni, nem igaz?!
Soha a büdös életbe nem fogja ez a VEGA beérni a 1080Ti. Az valami álom amit az AMD szemek előtt rebegtetnek.#30617) olle Jó ilyen szinten ne merüljünk már el a részleteknél.
Valaki annyiért vesz autót mint amennyit a másiknak a háza ér. .
Amúgy itt szoftveres, és driveres problémákra utaltam. Erre most jössz az árával. Hát figyelj a jót meg kell fizetni, a szart is meglehet, csak nincs értelme. -
smkb
őstag
Nyilván az AMD tulajok direkt nem töltik ki, csak az NV. Azért nyugodtan kiindulhatunk abból, hogy százalékosan pont annyi AMD vga tulaj nem tölti ki, mint amennyi NV. Mivel a pc gaming piacra szinte alig kerül AMD vga, mert mennek a bányába, ezért aztán végképp nem meglepő, ha a pc játékos szegmensben lassan nyomát sem látni.
-
törölt tag
Azokban az időkben még egy mentőcsónakba is átszálltam (RX 470), amig nem érkezik meg a felmentés. A VEGA játékos változata még nem jelent meg. AMD mondjuk eddig mire várt, mert a Ryzen-t nem lehet az RX 470 helyére bepattintani. Tényleg a sok panaszkodás mögött csak a tényeket nem veszitek figyelembe. AMD hagyta cserben a játékos usereket, akik kénytelenek voltak máshol megtalálni a 2017-ben játékra alkalmas videókártyákat. Nem zavar egyesek lehurrogása, de ha lett volna valami jó AMD-s videókártya a GTX 1070 szintjén akkor nem zavartam volna meg a nyugalmukat. Másokat sem kéne igy lehordani, mert kifejezik a véleményüket ez ügyben. Csak erre akartam felhivni a figyelmet. Lehet tovább örömködni a VEGA eddig nyilvánosságra került adataiban, és néhány kiszivárgott teszt eredményeinek ismereteiben nagy érdemeket kihirdetni. Majd ha a nyilvános tesztekben és a játékosok gamer gépeiben hozzák ezt a magas teljesitményt jó árazással és kedvező fogyasztással meg elfogadható melegedéssel, akkor elértek már valami fejlődést. Nvidia Volta megjelenésével ezt is lényegtelen dolognak tekintjük. Most sem a két kártya teljesitményén volt a fő hangsúly, csak az RX 470-es leváltásának körülményein és az ezek után felszabadult plusz teljesitménynek adtam hangot. Ezt akkor és most is kifogásolták többen, pedig nekem ez igy jött át.
-
Petykemano
veterán
-
-
törölt tag
Igen ám, csak így akkor oda jutunk, hogy a 470 egy 2 éves játékot is kompromisszumokkal tud FHD-ban futtatni (és a stabil 60 FPS ez alapján nem csak 1-2 opciót követel) - ami nem feltétlenül baj, csak ne állítsuk már be másnak. Ez egy Freesynces kijelző nélkül már elég érezhetően laggolna hagyományos Vsync mellett.
-
törölt tag
Ilyen kérdésre nem adható egyértelmű válasz.
RX 470 úgy együttvéve nem volt elég meggyőző nálam. Aztán meglehet, hogy időnként van meg az a 60 FPS (ami inkább 45-50), miközben akár 70-80 FPS főlé is bemozdul ritkán. Vsync on, valamikor a driverbe kényszeritve, de alig javult a helyzet. Csak droppok nélkül játszani azért nagyobb élmény.
-
törölt tag
Az RX 580-on az új konzolok szintjén lehet tolni, amig a GTX 1070 a 2017-es PC Gaming belépő szintje. A VEGA is itt fog kezdeni, viszont az árazása még nem ismert. Nekem a GTX 1070 nem volt annyira drága a 120ezer forintos árával, de ehez képest az RX 470-et drágán vettem és most a bányászat miatt megint indokolatlanul drágák az AMD videókártyák. Nem közelednek az álláspontjaink, ahogyan a VEGA.
-
-
arabus
addikt
Igen.És a dolog azért is tartozhat ide mert amint leirták hogy a ryzenen milyen szép simán fut
minden az azért van mert a te általad látott kép az egy picit lassabb mint a valosan
látott képben lennie kéne.
De ezt a szem ugy látja hogy folyamatosabb.
Egyszerü érzéki csalodás.Pedig a látott kép valojában lassabb. -
wjbhbdux
veterán
mivel kizárt hogy az AMD az elkövetkező 5 évben lenyomja az nvidia elmúlt évtizedben megszerzett részesedését, ez a vs. téma tulajdonképpen lezártnak tekinthető, át lehetne írni AMD < NVIDIA-ra a cmet, hiszen ez egy eldőlt meccs.
bár ahogy elnézem a kezdeti hype után már szépen visszakerültek az intel procik az eladási listák élére amazonon neweggen, iponnál meg aztán nagyon sokat kell lefele görgetni egy rycenig
-
-
Raggie
őstag
Olvastátok a cikket?
Egyelőre csak USA-ban fog működni, és az ottani viszonylatban is drága árakkal azt szeretnék elérni, hogy csak egy kisebb közönség bukjon rá egyelőre, mert tesztüzemnek szánják. Ha így minden rendben megy, akkor szépen leviszik az árakat és jöhetnek a tömegek.
Továbbra is a késleltetés lesz a legnagyobb rákfenéje szerintem, de ahol a google már mindenfelé optikai szálon vezeti a hipertér sebességű internetet, ott már talán játszató is lesz a cucc.Jelen árazással valóban nem életképes a dolog, de (sajnos) nagyon is okos hosszú távú terv ez az nVidia részéről.
Az már más kérdés, hogy nem tetszik ahová tart és nem tetszik az sem, hogy újabb koporsószeget vernek be a PC-s játékos piac készülő koporsójába...Utálom ezt a céget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged