- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azokban az időkben még egy mentőcsónakba is átszálltam (RX 470), amig nem érkezik meg a felmentés. A VEGA játékos változata még nem jelent meg. AMD mondjuk eddig mire várt, mert a Ryzen-t nem lehet az RX 470 helyére bepattintani. Tényleg a sok panaszkodás mögött csak a tényeket nem veszitek figyelembe. AMD hagyta cserben a játékos usereket, akik kénytelenek voltak máshol megtalálni a 2017-ben játékra alkalmas videókártyákat. Nem zavar egyesek lehurrogása, de ha lett volna valami jó AMD-s videókártya a GTX 1070 szintjén akkor nem zavartam volna meg a nyugalmukat. Másokat sem kéne igy lehordani, mert kifejezik a véleményüket ez ügyben. Csak erre akartam felhivni a figyelmet. Lehet tovább örömködni a VEGA eddig nyilvánosságra került adataiban, és néhány kiszivárgott teszt eredményeinek ismereteiben nagy érdemeket kihirdetni. Majd ha a nyilvános tesztekben és a játékosok gamer gépeiben hozzák ezt a magas teljesitményt jó árazással és kedvező fogyasztással meg elfogadható melegedéssel, akkor elértek már valami fejlődést. Nvidia Volta megjelenésével ezt is lényegtelen dolognak tekintjük. Most sem a két kártya teljesitményén volt a fő hangsúly, csak az RX 470-es leváltásának körülményein és az ezek után felszabadult plusz teljesitménynek adtam hangot. Ezt akkor és most is kifogásolták többen, pedig nekem ez igy jött át.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- SAPPHIRE PURE AMD Radeon RX 9070 GAMING OC - 3 év gari
- GARANCIÁS!!! Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó
- AMD Radeon Sapphire NITRO+ RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest