- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
arabus #47091 üzenetére
Ha jól tudom a képgenerálás rész lesz driverből elérhető, ami nem fog hasonló minőséget adni, mint a játékba épített verzió.
Egyébként semmi baj nincs azzal, hogy az AMD a saját felhasználói számára extra szolgáltatást nyújt, így kell azt csinálni.
Jelenleg pedig az NV nem tiltja az FSR beépítését. Csak azért írtam, hogy a DLSS tiltása az AMD-s címekben, nehogy azt eredményezze, hogy az NV is hivatalosan tiltani fogja az FSR-t. Persze ez nem jelent semmit, mert hozzáértők előtt szabad az út, hogy beépítsék bármelyik eljárást. Van példa erre mindkét oldalról.
De továbbra is mindhárom megoldás, hivatalos beépítését támogatom. -
TTomax
félisten
válasz
arabus #38210 üzenetére
Nem nem vagyok mimóza,de mozigépész sem,csak így hirtelen én vagyok a második ember akinek beszólsz...
Azt is onnan hozták fentről minek vetitel?
Most valamit nem értek,te gondod volt az,hogy nem 4K-s csak csak egy mezei 1440ps a teszt hiszen 4Kban jön elő az "erö",erre írtam hogy hát sajnos nem!Na mindegy,én out ha nem haragszol...
-
TTomax
félisten
válasz
arabus #38202 üzenetére
Ezt a stílust a homokozóban erőltesd,a szomszéd pistikének.Igaz,hogy ez egy VS topic de azért maradjunk már emberek,tiszteljük már meg egymást ennyivel.Köszönöm!
(#38203) arabus
Se a 2060 se a Vega 56/64 nem 4Kra való,nem tudom te milyen erőről beszélsz,de komolyan.Még a 30!%-al erősebb 1080Ti is kevés oda...
A teljesség igénye nélkül...
-
válasz
arabus #38189 üzenetére
nem értem ez hogy jött a kommenthez ami ott a cost/ frame értéket mutatja és mint látod az Rx 2060 elég jól áll benne.
Se a Radeon 7 se a 2080 a TI meg főleg nem éri meg az árát 2019 ben. mindegyik egy túlárazott szar. Jelenleg a legjobb vétel játékra az RX 580- 570 és a 2060 lesz pár hét múlva.. ez a pár értelmes ár/ értékű termék van jelenleg a piacon ezt mutatja az a táblázat is és egyetértek vele.Rx 580 ezzel az árcsökkentéssel best buy vétel a legjobb FHD@60Hz kártya. 2060 meg ugyan ez 1440P ben, remek fogyasztással. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
arabus #27942 üzenetére
A LiquidSky a Vegáig igen sok hardverrel ment. Főleg GRID K1 és K2, de volt benne sokféle Radeon Sky modell. Lényegében 10-15 féle különböző megoldás. A Vega arra kell, hogy a bétateszt végén már az összes eddigi VGA helyén Vega 10 fusson, mert ez a VGA lehetővé teszi, hogy egy GPU ne csak egy klienst szolgáljon ki, hanem akár hatot, tehát az egy szerverre levetített kiszolgálókapacitás akár hatszoros is lehet. Nyilván nem mindegy, hogy egy szerver fenntartási költségét hány ember fizeti. Ha csak annyi, amennyi GPU van benne, akkor ez a szolgáltatás veszteséges lesz. A Vega 10 nyereségessé tudja tenni, az aktuális árakkal is.
-
-
-
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged