Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még az is érdekes hogy ha megnézed a cache ürités után mennyire dobja vissza a Vramodat, kb a te esetedben 1 GB ramot ürít ki és cachel újra. Ha nagyobb allokációval menne akkor szerintem ennél lényegesen erőszakosabb ürítésre lenne szükség főleg ha ilyen extrém 12-14 GB Vram szükségletről beszélünk.Engem inkább ez abban erősített meg, hogy a játékhoz elég lesz( egyenlőre) a 6 GB, ha csak nem működik az automatikus textúrabutítás már.
Ezt viszont élsimítás nélkül lehetne csak kipróbálni.Pénteken lesz nálam egy Vega 56 megpróbálom HBCC-vel engedni neki a maximumot és utána az én 1070 karimmal majd, mindjárt meg is veszem a játékot, amúgy is megakartam. -
A fenti dolog nekem azt támasztja alá,hogy a játék 8 GB ramot is cacheként használja és miután megtelt ürítgeti pont úgy ahogy a 6 GB ramnál a maximum beállításnál csak ritkábban.4- 5 GB az alap méret amit aztán feltölt a te mérésed alapján majd szinten tart. Igazából nem látok mást ebből a mérésből, csak ezt, amit mi is mondunk, hogy a játék addig nyújtózkodik, ameddig lehet, szóval igazából nem tudom mit akartál vele mutatni
.
Érdemes lenne élsimítás nélkül ránézned szerintem, hogy esetleg bántja e a textúra minőséget. Egyébként én is nézegettem videókat róla, [link]az RTX 2060 ban ultra beállításokkal is kifejezetten jó frametime értékeket produkál,5,4 Gb ram használat mellett, hiába üríti gyakrabban a cachet mint mondjuk egy 8 GB karin.
Szerintem ez egyenlőre ilyen placebó effektus, ráadásul fertelmes néhol milyen textúrákat tettek bele pont mikor azzal szeretnék reklámozni a játékot. lehet nem ilyen formában kellett volna adni hozzá a nevüket, mint ahogy nvidia nevében sem az Anthemhez.Kicsit lehetnének körültekintőbbek ilyen téren a cégek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.