- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fenti dolog nekem azt támasztja alá,hogy a játék 8 GB ramot is cacheként használja és miután megtelt ürítgeti pont úgy ahogy a 6 GB ramnál a maximum beállításnál csak ritkábban.4- 5 GB az alap méret amit aztán feltölt a te mérésed alapján majd szinten tart. Igazából nem látok mást ebből a mérésből, csak ezt, amit mi is mondunk, hogy a játék addig nyújtózkodik, ameddig lehet, szóval igazából nem tudom mit akartál vele mutatni
.
Érdemes lenne élsimítás nélkül ránézned szerintem, hogy esetleg bántja e a textúra minőséget. Egyébként én is nézegettem videókat róla, [link]az RTX 2060 ban ultra beállításokkal is kifejezetten jó frametime értékeket produkál,5,4 Gb ram használat mellett, hiába üríti gyakrabban a cachet mint mondjuk egy 8 GB karin.
Szerintem ez egyenlőre ilyen placebó effektus, ráadásul fertelmes néhol milyen textúrákat tettek bele pont mikor azzal szeretnék reklámozni a játékot. lehet nem ilyen formában kellett volna adni hozzá a nevüket, mint ahogy nvidia nevében sem az Anthemhez.Kicsit lehetnének körültekintőbbek ilyen téren a cégek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.