Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeryFlash
üzenetére
Na ja ez nagy kérdés lesz. Bár Intel azért rohadt nagy hal/ lehetőség a TSMC nek. kérdés hosszú távon is az lesz e. DE gondolom olyat odafizettek nekik azért a 6 nm- ért amekkorát kell.
Én nem zárkózom el az Intel VGA-tól ha lehet kapni és normális áron. Szerintem Piacot akarnak, nem nyereséget egyelőre, azt gondolom alá vág mindkét gyártónak. Ha hardveresen leblokkolják a bányászatot akkor lehet esélyük.
persze ezzel az Nvidiát veszélyeztetik, akiket ugye én kedvelek. Ha a zöldek nem tudnak minél előbb komplett ökoszisztémát nyújtani( CPU ) akkor hamar a partszélen találhatják magukat az Amd -Intel egybecsomagjai ellen.
egyelőre azonban úgy néz ki új AMD GPU TSMC által 2022 Q4 ben tud jönni, ami egyben azt is jelentheti hogy Nvidia jól döntött ha idén év végén vagy jövő év elején kidob egy refresht a Samsungnál .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő