- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
-
norbert1998
nagyúr
na igen, de az én 2500k-mon van 1.4 GHz tuning az alaphoz képest, míg az fx-em egy 8350-nek volt minősíthető 4 ghz-en, hiszen azt is ugyanígy fojtotta volna minden.
menj be off-ba, ott leírtam. egy majd 80-90 wattal többet evő gpu-val is kevesebb a játék alatti fogyi, ráadásul ez a c3 wttj pálya sok fűvel.
-
synthattik
aktív tag
Nem rossz a teszt,csak ki kell kapcsolni a physx-et és akkor elmúlik ez a nagyon frankó cpu limit,és sokkal valósabb lesz az eredmény.
gtx 780 alapon, minden beállítás maxon,full hd,#537) miklosss2012 :eMeglátásom szerint úgy kéne,mert végig 98-99%-os gpu használatot mutat így a teszt,kikapcsolt fiziksz nélkül.
-
rambustibi
őstag
Az a gond, hogy amit linkeltél az béta verzió és 2gpu-s.
Most "töltöm" le a játékot, megnézem mit mutat a rendszeren.
Mivel letöltős a játék, így valószínűleg nem tudok multizni, úgyhogy csak a sztori mód marad.Tegnap kipróbáltam a Crysis 3 multit, azt sem tudtam hol vagyok
kb. 18-szor öltek meg, míg én addig véletlenül egyet.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest