- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MK VII
veterán
Na igen.
Csak néztem az árakat és hát.... 270x kb lópikulával erősebb a jelenleginél.. 280/280X-re látom értelmét cserének.. Bár sajnos azok is elég drágák nekem még használtan is.. 50K-t kb fél év alatt tudnék összekukázni addigra meg már azok is leáldozóban.. Ugye aki sokat dolgozik keveset keres.. -
MK VII
veterán
Na az úgy nem semmi...
Gratulálok.. Kemény a vasad
Pár zsíros deszkát még be kell lapátolnom a gépbe, hogy elérjek ilyen pontszámotLefuttattam 4,6ghz-en is egy tesztet.. 2 ponttal lett jobb amit gyanítok, hogy nem annak a 100mhz plusznak köszönhetek..
Gondolkodtam egy 4690K procira cserén, de úgy látom, hogy inkább VGA cserén kéne gondolkodnom.. Elég karcsú a VGA a procihoz képest.. Elbírna az még többet is..
Hiába.. Eljárt a 6950 felett az idő..
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest