- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
V!ck
senior tag
válasz
MiklosSaS #731 üzenetére
Egyik lap sem dzsunka amit írtam, hanem a legjobb 970-es lapok (normális keretek között). Akkor 30k egy Giga 990XA UD3, meg 35k egy M5A99X EVO és még mindig olcsóbb jóval. De amúgy annyira tök mindegy, kinek mi tetszik. A 970 UD3P-ben is elmegy az FX 4,6-on, ami szintén
ütősnem rossz -
V!ck
senior tag
válasz
MiklosSaS #723 üzenetére
Túlspilázod az alaplap-dolgot, mindenki azt hiszi, hogy FX alá 990X vagy 990FX kell... mi a lóf..pikulának? Max ha többkártyás rendszert akarsz. Egy 30k-s M5A97 EVO R2 ugyanúgy 6+2 fázis és megvan 30ból, simán megy benne a procim 4,8-on. A giga 970 ud3p még olcsóbb és ugye a ph fórumtagok szerint ajánlott lap.
Máris -15k.
Nem kardoskodok az AMD mellett, csak most egy kicsit túllőtted a dolgot sasbácsiEgy 970UD3P + FX8320 + 10k-s hűtő 78k-ból kijön... ha az asussal számolok, akkor kb 84. Szerintem nem rossz ár. De kinek mi szimpatikus...
-
V!ck
senior tag
válasz
MiklosSaS #671 üzenetére
Clock2Clock értem... döbbenetes, hogy mennyivel fejlettebb az intel architektúrája. Persze, húzhatjuk az FX-et mondjuk 4,6-ra, de az intelnél sem 4 a max... a fogyasztásról ne is beszéljünk. Mondjuk gyengének nem gyenge, az igaz, de ebben a tesztben tisztán látni a bődületes lemaradást...
-
V!ck
senior tag
válasz
norbert1998 #629 üzenetére
Láttam
és nem vitás, nagyon durván nem fogyasztanak az intelek, viszont pont ezért bosszantó ez a kupak/paszta hercehurca
-
V!ck
senior tag
válasz
norbert1998 #627 üzenetére
PH! teszt szerint prime alatt a 8350 kb 70W-tal kajál többet mint egy 2600K, szóval reálisnak tűnik...
Az i7 ha jól láttam kb 40W-tal eszik többet ha meghajtod, az FX mint ugye tudjuk, kb 100-zal
Szóval tippelek egy 130-140W-os különbségre.
Uraim, kérem tegyék meg tétjeiket(#629) norbert1998 na oké, de ilyen alapon a procid is minősíthető egy i7-nek, ami alacsonyabb órajelen jár és le van tiltva benne a HT
no offense & no flame, én csak várom az eredményeket
-
V!ck
senior tag
-
V!ck
senior tag
FXAA high-on volt
(#542) MK VII: A Cayman egy brutál kártya, de emlékeim szerint eléggé kiegyensúlyozatlan volt, legalábbis a Barts-hoz képest... legalábbis asszem. Nem emlékszem konkrétan, de annyi maradt meg bennem, hogy amikor kijött, nem voltam hasra esve tőle, mert paraméterekben brutálabb volt bárminél, tempóban meg alig... ettől függetlenül vernie kéne az enyémet mindenben keresztben-hosszában...
-
V!ck
senior tag
válasz
synthattik #536 üzenetére
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #516 üzenetére
beszéljük át a beállításokat majd... lapaból 720p-n van pl, illetve fxaa vagy msaa legyen? stbstbstb
Most nekem pl 2x működés leállt.. szóval adtam 1 lépcső feszt a procinak + nb-nek, meglátjuk... -
V!ck
senior tag
Ki száll be egy másik körbe ezzel?
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #457 üzenetére
Azért hibádzik, mert mielőtt pl gondolkoztam volna, oldalanként állítgattam mindent maxra, ahelyett hogy kiválasztottam volna a max presetet, ami ugyanaz
(#463) rambustibi na jó de ennyire??? nemá egy R9 270X annyit menjen, mint egy sz*ros 750Ti...
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #451 üzenetére
Kipróbáltam, max preset ugyanaz, mindent maxra tesz, és ugyanannyi pontot dobott nekem
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #438 üzenetére
Igazából nincs mit
Húzok még kicsit a vason és utolérlekSasbácsi: tippelek egy 15-16ezer közötti pontszámra... ha az eddigi kihajcsa-tendenciát nézzük...
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #428 üzenetére
-
V!ck
senior tag
válasz
MiklosSaS #431 üzenetére
Ez csak a benchmarkja, ingyenes.
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #428 üzenetére
Asszem erre rápillantok én is....vajon elérem a pontszámod harmadát?
Sasbácsi! letolhatnád te is ezt a benchet, a videókarid kb ugyanaz mint Tibié, a procid
erősebbmás jellegű, így meglátnánk a különbséget
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #400 üzenetére
Na jó, de nekem csak egy szottyos 750Ti van
de azt legalább kihajcsa...
(#401) miklosss2012 csak nem bírsz magaddal
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #397 üzenetére
Kipróbáltam én is, 1920x1080, high beállítás, szűrők nélkül 60fps mindig megvolt, amikor odanéztem, szóval pozitívan csalódtam
-
V!ck
senior tag
válasz
MiklosSaS #395 üzenetére
1,32V-on is ment a 4,6GHz, csak az Ice storm teszt dobált el azzal, hogy meghalt az nv driver és visszaállt. Prime stabil volt, ibt viszont lehalt 2 kör után. Ha jól rémlik 1 lépcsőt még vissza tudok venni offsettel, csak inkább biztosra megyek és így sem találom soknak, a hőmérséklet meg egész tűrhető így is...
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #386 üzenetére
Nekem még mindig töltődik, de kiváncsi leszek mit dob egy 4,6GHz + 750Ti kombó
-
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #364 üzenetére
-
V!ck
senior tag
válasz
mackosajt #332 üzenetére
Azt írtam is Norbinak, hogy nem gömbölyű, én 401-et kaptam a 8320-szal 4,6-on... mondjuk az durva, hogy a fele sincs a 2500K-hoz viszonyítva...
Nem töltöm fel, mert minek, de leírom: majdnem csonttáhúzott 750Ti-vel 9800 pöttyöt csináltam. csak hogy legyen mihez viszonyítani -
V!ck
senior tag
válasz
rambustibi #330 üzenetére
Egyszerűen brutális az, amit ez a kártya tud, úgy mindenben
-
V!ck
senior tag
-
V!ck
senior tag
válasz
kopistar86 #280 üzenetére
Játékokban igen, mindenhol. Azon kívül sehol, de gondolom játékra kell, arra pedig egyértelműen intel.
-
V!ck
senior tag
válasz
kopistar86 #275 üzenetére
Ha az M5A97 mellett döntesz, akkor csakis az EVO-t.
(#278) miklosss2012 na alakul ez
tesztekben van esetleg látszata? Érződik?
-
V!ck
senior tag
válasz
kopistar86 #268 üzenetére
NON-K intelt írtam, hogy nem vennék. Tehát NEM K-s intelt nem vennék, csakis K-sat, viszont te nem K-sat írtál emlékeim szerint. Egyébként FX8320-am van. Adatlapomon látszik
@miklosss2012 : Nehogy komolyan vedd, nem rivalizálni akarok, csak poénkodtam
megértelek, az FX nekem pl a phenom II után bonyolult volt egy ideig...
@players111 : perszepityu... fotosopp
-
V!ck
senior tag
válasz
kopistar86 #264 üzenetére
Így látatlanban megmondom, hogy 95%-ban az i5-öt fogják ajánlani
Nem mondom, hogy alaptalan, de én non K-s procit pl nem vennék...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged