- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
mondjuk az smt letiltas nem tul bonyis egy opciot kell atallitani es megvan ; a freki azaz a szorzo fixalasa sem atomfizika, de ha nem, hát nem, marad a kartyacseres megfejtes.
volna meg egy olyan otletem, hogy afterburnerrel monitorozd a kartyat, mint a nagyok a youtube videokban ; latnank hol tart, amikor megall. terheles, homerseklet, ilyesmire lennek kivancsi.
-
hokuszpk
nagyúr
szerintem akar ez is osszefuggesben lehet a memoriaval.
viszont az jo gondolat, hogy kerits egy masik videokartyat, lehet az i5 nem annyira vagy nem ugy kergeti meg, es ezert is johet elo a hiba.
esetleg kiprobalhatnad i5 szintre underclockolt procival, mittomen smt letilt, fix freki 3600-ra allitva es haddszoljon. -
-
hokuszpk
nagyúr
akkor valoszinuleg nincs kedved ezzel szorakozni, pedig lehet kellene.
nekem mindenesetre a memoria az elsoszamu jeloltem, a b350 lapjaim -- B350 Tomahawk , Pc-Mate, es most az Asus Prime Plus is -- megfigyelesem szerint akkor vakaroztak sokat bekapcsolasnal, ha a memoriabeallitasok nem voltak megfeleloek. Mondjuk fura, hogy xmp kikapcsolt allapotaban, tehat valoszinuleg 2133 vagy 2400 -on futo ram mellett is problemas.losz egy-ket screenshotot a biosban a feszekrol es a memoriabeallitasokrol ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged