- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mmdms
addikt
válasz
virkir #37804 üzenetére
Megoldodott, biost frissitettem most jonak tunik. Igaz meg csak az xmp profilt allitottam, kezi orajelet nem, majd ma. Erdekes h az asus EZ Update nevu progija nem talalta meg az uj biost, pedig az utolso flesseles ota mar a negyedik jott ki, es rendszeresen kerestettem vele. Errol a ficsorrol is ennyit….
-
Yany
addikt
válasz
virkir #24717 üzenetére
A 3600-as ramoknál én egyáltalán nem látok világvégét, sőt, a kisebb ingadozásoktól eltekintve alapvetően elég jó kis csökkenő tendenciát mutatnak a görbék: [link]
Anno 72e Ft-ért vettem én is a fentebb említett CL17-es kitet, amikor egyébként újonnan inkább 120e környékén volt kapható (1 éve). Ahhoz képest megfeleződött kb. Azért az nem olyan rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest