- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
KillBorn #8210 üzenetére
ne fájdicsd' azzal a lappal a szívem, olyat akartam venni, csak kb eltűnt mindenhonnan
pár noname boltban volt még múlt héten, ráadásul drágán, most egynél látom már csak, jön a max verzió belőle? mondjuk nem bántam meg a kis gb lapot, jövőre majd jöhet b550m gaming pro helyette, bár ez is tökéletes nekem, csak nem fekete-piros design ( : - bár meglepett h taknyolnak biosokkal msi-nél, véleményeknél külföldi oldalakon dicsérték őket -
-
kireka
tag
válasz
KillBorn #8210 üzenetére
Akkor másnak is feltűnt, csak nekik nem? És egy hónapig tart nekik megírni miután kijön az új agesa? Azután visszadátumozzák amikor kiteszik a weblapra, mintha már 2 hete megjelent volna? Sőt néha frissebb dátumot adnak egy-egy letölthető anyagnak anélkül hogy változott volna? Gratulálok MSI.
-
BullKoxa
őstag
válasz
KillBorn #7385 üzenetére
Helló. A linkeden megbízható Biosok vannak? Szerinted nekem van értelme biost cserélni innen a linkről az Msi x370 Gaming Pro lapra? Igaz nem lesz cserélve a kis 1700x, de gondoltam jobb lehet frissebb Bios mint ami most van a lapomon, jelenleg az első olyan van rajta ami támogatja a 3xxx-s szériát. Bajom csak annyi a mostani BIOS-l hogy sem a feszültséget sem az órajelet nem veszi vissza.
-
balasig
tag
válasz
KillBorn #6192 üzenetére
Szia! MSI B350 Tomahawkon megy a 3600-as proci. Annyi hogy nincs csicsa bios, csak lite, de jó esetben nem a biost kell nézegetni.
De ha újonnan veszel alaplapot, akkor pl egy MSI B450 Tomahawk MAX-ot ajánlanék, amiben már 32 megán gazdálkodhat a bios a 16 mega helyett, illetve abba már bátrabban berakható erősebb proci is. B350-esekbe a vrm-től függően, amiket néztem max R5 3600/3600X-ig érdemes, felette inkább újabb lapot válassz. A B550-es lapok csak jövőre érkeznek.
-
Bivaly26
tag
válasz
KillBorn #6192 üzenetére
MSI B450 a MAX jelzésüt érdemes nézni annak a biosa jó a 3xxx procikra!Itt is többnek van MSI Tomahawk MAX,de lassan mindenből lesz.Pl:Mortar MAX stb.. azoknak jobb a biosa és egyből viszi a 3xxx procit!Ha jól tudom!
Én is azt veszem a Toma MAX-ot jövő hónapban!A proci még kérdés vagy 2600 vagy 3600!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest