Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Ekiamedve #26731 üzenetére
"Azt nemtudod esetleg hogyan sikerült neki elérje hogy játék alatt is működjön a bclk?"
hm. hogyismondjam ? ez a kerdes igy ebben a formaban enyhe fogalmatlansagrol arulkodik.
bclk mindig van, az az alapja az egesznek, Ryzennel ezert nem is annyira ajanlott piszkalni.
beallitod, es onnantol annyi az annyi. legfeljebb nem bootol vagy osszeomlik a gep
altalaban 101-102 elmegy, 103 mar instabil bir lenni, szoval inkabb az a kerdes, hogy a 104 -et hogyan tudta stabilizalni ? -
kovsol
titán
-
micafighter
nagyúr
válasz
Ekiamedve #3234 üzenetére
Nem kizárt - ahogy az fórumtársunk képéből is látszik, de én úgy tudom elég ritka a 3600 feletti mem frekvenciával stabil ryzen proci. Szóval erős lottery függő. Na meg ott már mem kitből se mindegy milyet fog ki az ember, memoriabol is ritka/drága ami birja 4000 és felette értelmes timingokkal.
-
G4ga
őstag
válasz
Ekiamedve #1705 üzenetére
Nah ezt szeretném elkerülni … annyi legyen a dolgom, hogy beppatintom, beállítom az XMP-t azt viszont látás.
Pedig nagyon kedvező áron tudnék piros bordás RipJawsot venni... de így.Megnéztem amúgy hogy 2133 és 2400 között mennyi különbség van.
3d mark 4-5 FPS különbséget mutatott.
Nem tudom ez játékban mennyit jelenthet, de ha 3000 és 3200 között nincs már akkora különbség, szívem szerint ezt venném ha nem ultra gáz:
Kingmax Zeus 2x8gb kit ( eléggé adja a piros fekete sárkányos borda. )
Menne az Msi dizájnhoz.
Kérdés h mennyire jók a Kingmax ramok ebben a kategóriában?SECTORnooB :
Az időzités játék esetén mennyire számít?
van úgy hogy elég sokat vágok videót, oda inkább ajánlott a jobb időzítés mint a sebesség? Jól gondolom?hokuszpk :Most úgy van, gond nélkül müködik. De a tudat, hogy mennie kéne, de mégse ez zavar.
Maximalista vagyok. Ha már váltok, akkor úgy akarok váltani hogy a lehető legtöbbet. Nem szeretnék most jó sokáig gépre költeni.
Kimaxoltam mindkét konfigom. Szeretném most picit élvezni -
SECTORnooB
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mini PC
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest