- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemi
senior tag
válasz
HypeeeR #15385 üzenetére
"Q-Fan works better than before, the PC is quieter than ever after running "optimize all". "
"Updated to 4804 as well. Now I can finally use my xmp profile 3600mhz (Kingston HX436C17PB3K2/16) without any bsod. Before that I was only able to use manual settings and 3400mhz max, anything on top of that always gave me a random bsod right after windows start. "
-
enemi
senior tag
válasz
viperabácsi #15319 üzenetére
új rencer? Simán a windws is belecarhat a közepibe. pölö
-
enemi
senior tag
Ezt hogy érted? Gyári? Vegyél rá egy rendes hűtőt. Nagyon jó levegős hűtők vannak De mérni HWinfo-val kell.
-
enemi
senior tag
válasz
BerserkGuts #15159 üzenetére
Már sajnálom,hogy "kifakadtam"... Visszaolvasva láttam,hogy itt a mókolás a lényeg, a 0,025... Majd kap egy Win 10 frissítecskét,és kezdődik a vakaródzás előröl.
-
enemi
senior tag
-
enemi
senior tag
válasz
MegalodonS #15085 üzenetére
gyorsabban gyaláz?
-
enemi
senior tag
válasz
SECTORnooB #14972 üzenetére
Már így is meg kell emelni a hátsó ventit a borítás miatt (Hero VII,Brocken 3 Black) ,itt pedig még egy téglát is láttam felszerelve hátra...
(azért vicces az a Klingon nyelv)
-
enemi
senior tag
válasz
ScomComputer #14970 üzenetére
én valahogy nem ugrálok örömömben,hogy rábaszcsiztak ilyen pici kis ventiket ...
-
enemi
senior tag
válasz
SECTORnooB #14961 üzenetére
-
enemi
senior tag
válasz
Attila2019 #14773 üzenetére
Ott a link,hogy hol válaszolj a kérdésekre...
-
enemi
senior tag
válasz
Attila2019 #14771 üzenetére
Pontos típus és sorozat feltétlen szükséges az ajánláshoz!
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor típusa?
5.: Ramok típusa?
6.: Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.) -
enemi
senior tag
válasz
heavygrip #14695 üzenetére
Az asus AI progijával vezérelheted,ha pedig külön mint ARGB szeretnéd a fényeit futtatni ,akkor a belső usb2.0-ra kell csatlakoztatnod,és a CoolerMaster programjával állítgatni azt. Ha más nincs,hagyhatod a hűtőn és na nem leszel megelégedve cseréld le.
Miért nem valami okos,jó,szép hűtőt vettél?BQ,Noctua... -
enemi
senior tag
válasz
-vitya- #14623 üzenetére
Te csak kérdez rá a belinkelt topikban,ott vannak szakik,elmagyarázzák a szerelhetőség egyszerűségét(komplikáltságát),pro és kontra,memória kompatibilitás...
Minden irányában szerelhető -
enemi
senior tag
válasz
-vitya- #14619 üzenetére
Cserélj hűtőt. Levegős (Brocken3),stressz alatt 72-3 fok. (2700x)
-
enemi
senior tag
válasz
kago akira #2585 üzenetére
Nah,ezért is imádom a tápomat!
COOL*OFF feature runs fan for three minutes after system shutdown, protecting valuable components at their time of maximum heat stress
Connect up to three case fans for optimized system cooling that is thermally controlled by the PSU, quieting your whole system -
-
enemi
senior tag
válasz
MaxxDamage #1541 üzenetére
azért mondom,hogy próbáld előző win 10-el. asszem 2017 szeptemberi. esetleg egy combosabb tápot próbálj ki ha bírsz
-
enemi
senior tag
válasz
MaxxDamage #1538 üzenetére
Asus Crosshair VII Wifi csinált ilyesmit,majd egy BIOS frissítés segített... Jah,és a tavalyi win 10,nem pedig a most áprilisi
-
enemi
senior tag
válasz
MaxxDamage #1460 üzenetére
99 százalék,hogy igen,de RTFM!
-
enemi
senior tag
válasz
MaxxDamage #1259 üzenetére
Ne " forszírozd" az a rengeteg SATA-t ,-minek? Olcsóak a nagy HDD-k. Lőj bele 1 (esetleg két) NVMe SSD-t,és egy merevlemezt. Oszt kísz. Mondom úgy,hogy asszem 7,vagy 8 merevlemezem van (kettő "él " a gépben plusz egy ssd,és egy 970-es evo NVMe . Én is úgy vettem,hogy mindennek kell! lennie rajta...A francnak! Nyűg. Alig találsz házat amiben több mint két 3.5-ös hely van...
Crosshair VII Hero WIFIHjah és az a ledes csilivili helyett inkább adnának a lappal valami usb 3.1 csatit amit mókolhat az ember valahova. Még az is lehet,hogy olcsóbb lenne ,mint a karácsonyfára gyúrni,szoftware-t fejleszteni
-
enemi
senior tag
válasz
MaxxDamage #1257 üzenetére
Vélemény?Annyi mindent leírtál,hogy ihaj! NextGen pedig mindig lesz...eccé proci,eccé alaplap...és így körbe,körbe. Úgyhogy a válaszom 42
-
enemi
senior tag
válasz
nemethbalazs #1092 üzenetére
-
enemi
senior tag
-
enemi
senior tag
válasz
SECTORnooB #1028 üzenetére
Hjah. Nem kicsit drágább. A különbségen már böcsületös hűtőt,ramot,házat,tápot, perzsacicát,macskaalmot lehet venni.
-
enemi
senior tag
Nem azért,de elmehet az AMD a pi__ába ,hogy egy 4 soros leírást nem baszcsiztak a motyóhoz minek,hogyan használjuk azt a címezhető rgb kábelt,és az usb-t... Lassan összeállt a kép.
-
enemi
senior tag
válasz
SECTORnooB #47 üzenetére
Hi! Elárulod,hogy a régiek mégis milyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest