Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alpi.
addikt
válasz
sanyi0627 #9992 üzenetére
Én 1.43-on használom egyelőre. 3466C14-hez ennyi kell és nem mozdulnék innen, mert nagyon bejövős ez a setup. Egyébként ez a fesz teljesen biztonságos még. Soc (imc) fesszel kell inkább figyelmesebben bánni, de ezekhez hasonló frekikhez még nem igazán kell vészes magasságba menni kis szerencsével.
A 3650C12-11-11 -hez a guide-okban ajánlott tartomány fölé mentem vdimmel. -
rsf
senior tag
válasz
sanyi0627 #9470 üzenetére
Mostani alaplapok úgy tudnak készenlétbe menni, hogy nagyon kicsi lesz az áram fogyasztásuk.
A régebbi tápok meg ilyen kis terhelés mellett nem tudnak elindulni.
Én erre gondolok.
Nézz szét a biosban és kapcsolj ki ilyen funkciókat. Van több is.
Cserélj tápot akár próbára csak.
Üdv. -
micafighter
nagyúr
válasz
sanyi0627 #9470 üzenetére
Egy Wake on lant megnéznék hogy megy-e, ha működik akkor nem kell ezzel vesződni.. amúgy a már említettek mellett akár a power gomb/csatlakozó is hibázhat, de olyannal is találkoztam már hogy a gyatra áram hálózat okozott ugyan ilyen jelenséget. Érdemes megpróbálni másik aljzatbol megy-e rendesen a gép, másik elosztót is kipróbálni, nem kerül semmibe, pár perc, és akkor egy dolgot ki tudsz még húzni.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
sanyi0627 #9434 üzenetére
ezt a kepet lattam mar valahol
)
nekem is volt ilyen nyugom, de az meg a jokepessegu corsair v 5.20 idejeben. probald meg a cldo_vddp -t emelni ( bar tobben aszondjak az legyen az utolso amihez nyulsz, de tegyuk fel, mar mindenen tulvagy. )
szoval cldo_vddp 1.05V -re, es lssuk mitokoz.
mitismondtal, soc fesz mennyi ? -
Bossp
addikt
válasz
sanyi0627 #9415 üzenetére
a következőt próbáld ki:
a 1070 hez felteszed az msi afterburnert. nyomsz egy vtrl+f et és a görbének minden pontját húzd a legalksó ponthoz. ezzel kb felére csökkented a tdp-jét és még mindig 75% körül teljesít a kártya. Ha így játszotok és nem produkálja akkor táp kevés!hozzáteszem szerintem nem.
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
sanyi0627 #9244 üzenetére
ilyen ramot szerintem itt senki nem tuningolt meg.
szoval raprobalsz es kiderul. a legtobb biosban 66 Mhz -s lepesekben lehet emelni a frekit, kezdd mondjuk a 2466 -os ertekkel, ha stabil, akkor lepsz a kovetkezore, ha instabil akkor meg adsz neki pici feszt, goto 10eilvileg ezek a mezei darabok is elviselik a tuningramoknal szokasos 1.35V -t, bar a hutoborda hianya miatt en aszondanam 1.3V fole ne menj.
-
Archttila
veterán
válasz
sanyi0627 #8909 üzenetére
Azt, h feleslegesen oltem bele annyi penzt a magasabb IPC-be.
FHD ultra 60Hz doszt eleg a Ryzen. Majdnem 100ba ment el hasznaltan a delidelt IntelBeraktam egy Shadow of the Tomb Raider bench kepet par hete, keress vissza (konfig elotte vs utana)
Bocs csak most rengeteg a melo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest