- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fanti
addikt
Na ezzel versenyezzen az Intel ár/teljesítményben ha tud!!!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Gézengúz #10639 üzenetére
Itt nézd meg az eredményeket: https://openbenchmarking.org/showdown/pts/x264
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Sir Riccio #10630 üzenetére
"Az az érdekes, hogy 3DMark és PUBG alatt nem melegszik ennyire mint Prime95 alatt."
nemfogsz olyan jatekot talalni, ami megkozelitene a prime altal okozott terhelest.
nemveletlen szokas stabilitastesztnek hasznalni.attol eltekinve, hogy a 629-ben nem neked valaszoltam //
// screenshotokat lattam, nagy hozzafuznivalom egyelore nincs, max erdekelne pl, a socra mennyit szamol wattban, de ez meg lemaradt.
-
B450 TOMAHAWK
Version
7C02v15
Release Date
2019-01-29
File Size
10.94 MBDescription
- Improve memory compatibility.
- Improve compatibility with Bristol CPU.Szokásos,nem írják hogy mást is javítottak volna benne.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
micafighter #10619 üzenetére
Beleírtam elvileg, de azért ide is bemásolom. Ez a vas:
ASUS ROG STRIX X470-F GAMING+AMD Ryzen 7 2700X+Alpenföhn Matterhorn Pure 2x120mm Ventillátorral+2*8GB Kingston HyperX Fury KHX2133C14/8G+CERBERUS-GTX1070TI-A8GAz alaplapon a legfrissebb BIOS van, a BIOS-ban az Optimized defaults van beállítva (ez bekapcsolt Performance Enhancert és PBO-t jelent elvileg).
(#10629) hokuszpk : Feljebb raktam be HWiNfO screenshotokat. Itt, itt és itt.
Az az érdekes, hogy 3DMark és PUBG alatt nem melegszik ennyire mint Prime95 alatt.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Sir Riccio #10602 üzenetére
tippre a tctl -t nezed.
a tdie mutatja a valos hofokot. -
radir01
tag
válasz
Gézengúz #10624 üzenetére
Miért mondanám ha nem így lenne? anno mikor megláttam mennyi időt írt ki, nem is rendereltem le az anyagot. Most viszont h meglett a ryzen 2600 h őszinte legyek én is meglepődtem.
Tudtam h ég és föld köztük a különbség, azt is tudtam h a Ryzenek verik renderelesben az inteleket rendesen de ez a különbség engem is meglepett.
Renderelesben a 2600 veri az intel 7700k-t ami szinte dupla annyiba kerül.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Sir Riccio #10605 üzenetére
Könnyebben tudnánk segiteni, ha a profilod ki lenne toltve a cuccaiddal.
-
AAAgold
senior tag
válasz
Sir Riccio #10613 üzenetére
néha a leglogikátlanabb dolgok működnek...
kipróbáltad a gyári hűtőt is esetleg?
-
fanti
addikt
válasz
Sir Riccio #10615 üzenetére
Gyors mértem Neked egy alap 2700-ast 15 perc Prime95 Large FFTs-el :
Igaz az enyém 2700 és nem 2700X, de csak egy 15 ezres kis játékvíz van rajta Thermal Grizzly Kryonaut-al kenve. És minden alapon van, no tuning!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sir Riccio #10613 üzenetére
Paszta milyen? Javaslom az Artic Cooling MX-4 használatát vékonyan.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Simi37 #10611 üzenetére
Persze, hogy nem, de azért nem lenne rossz ha a PBO és a Performance Enhancer mehetne anélkül, hogy magát gyújtaná fel a rendszer. Már attól 64 fok most is, hogy három tab fut Chrome-ban és hallom, hogy pörögnek fel-le a ventillátorok miközben ezt írom.
(#10612) AAAgold: Mondanám, hogy felgyújtom az egészet, de szerintem megoldja magának.
Az az érdekes, hogy közben teljesen normális hőmérsékletű a cpu körül minden, a hőcsöveket is beleértve, kézmelegnek sem mondanám Őket. Sőt most leszedtem az oldalát a háznak, megfogtam a CPU alatt az alaplap másik felét és az sincs még csak kézmeleg sem. Nem kellene ennek 60fokos CPU mellett mondjuk melegnek lennie?
-
AAAgold
senior tag
válasz
Sir Riccio #10610 üzenetére
hát passz...
ezek az értékek (3,9ghz, 1.3V-1.4V, 133W, 85C) pont ugyanazok, mint nálam egy alulméretezett kicsi gyári hűtővel - csak nálad meg egy normális(abb) hűtővel
hátha tud valaki mondani valami okosat, mert nekem ez így nagyon nem kerek - esetleg a hűtőn a két ventilátor szembe fúj és így nincs légmozgás, vagy nem tudom...
-
Simi37
őstag
válasz
Sir Riccio #10610 üzenetére
Szerintem rendben van 76 fok nem vészes, feltételezem nem prime-ra fogod használni a gépet.
-
elmunkas
csendes tag
Srácok, monitorozásra mit használtok? Most nekem CPUID HWMonitor van fent és a képen látható értékeket mutatja játék közben.
-
AAAgold
senior tag
válasz
Sir Riccio #10605 üzenetére
nekem az tűnt fel, ha 3.8-4.0 körülre felhúzom a sima 2700-at, akkor hwmonitor hasonló W-ot mutat (130+) hasonló hőfokokkal (85-90)
de nálam ez egyáltalán nem furcsa, mivel ilyenkor a kicsi gyári hűtő van csak rajta egy nem túl jól szellőző házban - és ezt a hűtőt nem 105W+ ra adják, hanem 65W-ra
de nálad nem egy gyenge kis hűtő van rátéve
a ram-od nem akarod beállítani a normális sebességre amúgy?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #10604 üzenetére
-
AAAgold
senior tag
válasz
Sir Riccio #10602 üzenetére
mennek a ventilátorok azon a hűtőn?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest