- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmunkas
csendes tag
válasz
Rókabajusz #10735 üzenetére
Nem rég raktam össze a gépem, b450 Tomahawk, 2600x, GSkill Ripjaw 3200Mhz Cl16. Első indításnál beállítottam mindent autora, memóriát xmp2-re 3200MHz-re és csodálatosan működik minden együtt. A Ripjaw nem szerepel az MSI honlapján mint támogatott memória mégis hibátlanul működik.
-
elmunkas
csendes tag
Srácok, monitorozásra mit használtok? Most nekem CPUID HWMonitor van fent és a képen látható értékeket mutatja játék közben.
-
elmunkas
csendes tag
válasz
papirzsepi93 #10435 üzenetére
Én is ugyanebben a cipőben jártam nem rég. X mellett döntöttem és nem bántam meg. Összehasonlítási alapom ugyan nincs mivel sima 2600 nem volt nekem, de a fórumot olvasva a simával szerencsésnek kell lenned, hogy ugyanazt a teljesítményt ki tudd belőle hozni mint az X-ből. Ha kifogsz egy gyenge szilikont így jártál, az X pedig válogatott, tuti jobb.
Nálam az is közrejátszott, hogy nem akartam az OC-vel szórakozni és mindenki írta, hogy auto módban jó hűtéssel elég jól kihajtja magát az X. A héten elvileg megjön az AM4 Kit a Raijintek Tisis hűtőmhöz aztán meglátjuk mit kezd a gyárinál jobb hűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest