- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zovifapp111
senior tag
"Egy ref kártya mennyire hangos ?" a válasz:15 perc Tomb Raider után elviselhetetlen,nagyon gáz és borzasztó.Még életemben nem halottam ilyen hangot számítógépházból.Becsukott szobaajtó és a párom bejött,hogy mit csinálok,mert MEGIJEDT
Mondom neki,"csak játszok".Erre kérdezi"és ez normális?"Na ez jó kérdés
-
ffodi
veterán
Most még el lehet passzolni viszonylag értelmes áron a kártyákat, ha megjelenik az új széria akkor kapásból esni fog az áruk néhányszor 10k-t. (feltéve hogy "helyesen" árazzák majd be az újakat) Emellett van olyan is, aki átmegy NV oldalra, mert mondjuk szív a driverekkel.
"Egy ref kártya mennyire hangos?"
Nagyon. Ahogy már mások is említették a gyári ventibeállításokkal előszeretettel eléri a 94 °C-t és elkezd throttlingolni, ezért kb. 60-65 %-on kell járatni a ventit. Ez pedig már közelít az elviselhetetlen kategóriához. (legalábbis számomra.....)
-
petymeg
addikt
-
törölt tag
a ref hűtés hangban a hajszárítóhoz áll a legközelebb, és még így is visszaveszi az órajelét a kártya levett oldallappal. szóval fejhallgató kötelező.
gyárilag 47%-ig mehet a venti, ezt kitoltam 65%-ra és a hőfokot levettem 85 fokra (napokban olvastam hasonlót itt), így már nem esik az órajel, és nem zavaró fejhallgatóval, illetve nem kell féltenem az déli hidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged