- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
petymeg #41067 üzenetére
Par hsz-el feljebb volt ilyesmi tortenes: [link] Olvasd vissza az utolso 3 egymas koveto hsz-t.
A lenyeg, hogy ujboli win telepites megoldotta a problemat a forumtarsnak.
En driver cleanert javaslom, illetve a win osszes frissitesenek a felrakasat, majd a gyarto(gyarto oldala, tamogatas, driver. Nem az AMD fele legfrissebb driver, uanem a gyarto oldalan szereplo!) alltal megadott legfrissebb driver telepiteset. -
Doblós
aktív tag
válasz
petymeg #26273 üzenetére
Catalystal nekem is sikerült belőni,85 fokra állítottam a hőmérsékletet,90%-a a ventit,így most AC Rogue,2-3 óra hossza intenzív tolása után 79-80 fok a vga.Igaz,hangosnak hangos,de fülessel nem zavar.Egyébként néztem hütőket,hát,eléggé zsebbe kellene nyúlni.Egyenlőre marad a ref.,amíg nem cserélek kártyát.
-
HSM
félisten
válasz
petymeg #25095 üzenetére
Én pont BF4-et toltam így.
Mantle alatt nekem nagyon korrekt FPS-eket adott így is, FHD Ultra+4X-es MSAA 70-90FPS között leginkább (alapjáték mapok, azok voltak csak meg
). Mondjuk a Power Limitet feltoltam maxra, szóval a 900Mhz az betonfix volt.
Így is éppencsak nem voltam CPU-limites, pedig 4,4Ghz-en hajtottam a 4690K-mat, és a ramok is 2133MHz-en futottak... Igaz, főleg nagy, 64 fős meccseket játszottam.
Lásd képek alul: [link]. -
HSM
félisten
válasz
petymeg #25087 üzenetére
Szerintem 80-82 fokig simán felengedheted, az még nem gázos úgy a környezetének, ha amúgy van kis szellő a házban. Amivel még sokat lehet spórolni, az kis alulórajelezés. Nálam pl. 900MHz volt beállítva, és -20mv fesszel, és majd 50W-al kevesebbet kért így, ami bőven megérte 50MHz beáldozását. Nagy könnyebbség a hűtőnek, hogy 50W-al kevesebb fűtőteljesítményt kell kordában tartania.
-
korion
senior tag
válasz
petymeg #24015 üzenetére
inkább csak normális,de pörög is és hangja is van rendesen!
bár nekem 6970 ref. kártyám volt!
annak porszívó hangja volt(az se jobb) és az is 90-100 C volt játék közben!
ment is a levesbe,mert szerintem 90-100 C már sok!én adnám el a helyedbe...
mindjárt kap egy tuningot,mert 947mhz az órajele és kiv. vok mit bír
üdv!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
petymeg #23938 üzenetére
A táposban majd ajánlanak,de neked bőven elég lesz egy 1 ágas 600-as,minőségi táp és akkor nem kevés tartalékod is marad benne.Nálam minden szénné van feszelve,de egy mezei cwt-beles 80+ Bronzos,A Data táp vígan visz mindent (7870 Tahiti-Le CF-et is vitte) az egy szem 53A-s ággal.
TTomax : Én is néztem,hogy az MSI piacra dobott egy rakat LE szériás karit,de még nem találkoztam velük itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest