- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz
Tarill #17451 üzenetére
Tarill
Igen garis, de ezzel a hibával pokoli nehéz lesz cseréltetni.
Sajna mind ilyen Asuséktólitt bővebben ha érdekel:[link]
zack
Mivel, ha jól tudom az R9280x és a 7970 majdnem ugyan az, már nem is annyira hihetetlen.
A gariztatás már az lesz. Neked hogyan sikerült?Ha sikerült a gariztatás, valószínűleg 290-es lesz belőle.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
zack
nagyúr
válasz
Tarill #17295 üzenetére
Hát...accelero extreme 3 azért jobban is lehűthetné a VRM-et.
Azt hiszem az MSI és a Sapphire megoldásai is 70 fok környékén tartják.
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Tarill #17164 üzenetére
Nincs ilyen jellegű tipus hiba,mondjuk ha bányász kari volt (amit vagy be vall az eladó vagy nem) akkor az azért még bele szólhat a képletbe. Azon karik kaptak azért rendesen.Már a Gigákkal sincs nagy gebasz.Az elején hulottak mint a legyek,de azóta megszűnt a jelenség. A hűtésük kicsit karcsú,de nagyjából ennyi.
-
HSM
félisten
válasz
Tarill #12167 üzenetére
Előfordulnak BS-ező darabok, de más nagyobb számban előforduló hibáról nem tudok.
(#12170) Th1sN04ll: A venti anyaga édesmindegy. Ami számít, milyen a csapágyazása, kialakítása.
A Gigán passz, nem volt olyan minőségi benyomásom tőle, mint a Sapphire ventijeinél, de azért elmegy. A tartósság meg majd elválik. Viszont így újkorában egyáltalán nem mondanám őket hangosnak.
Minimalista konstrukció, de a lényeg egyben van.(#12171) GeneraL_XTX: Kíváncsi leszek, az mit produkál majd "jobban kitesztelve".
(#12172) Jani18: Nekem csak az nem tűnik logikusnak, hogy eléggé úgy fest, előről fújja be a VGA-k 800-1000W hőjét a házba, míg a prociból fújja kifelé a házból a max 200W-ot.
Pont fordítva lenne értelme.
-
HSM
félisten
válasz
Tarill #12158 üzenetére
Minőségi cuccnak tűnik, én bevállaltam. Ha bejönnek a számításaim, akkor a kézi ventilátorszabályzással 75 fok körül tartva igen tartós lesz, mivel nem tuningolom, így talán a venti is sokáig jó lesz 2000-2800rpm közötti üzemi fordulattal. Egyedül a venti rajta az, aminek amúgy aggódom a minősége miatt, minden más nagyon rendben van a karin. Mondjuk, ha kimúlik rajta a kopter, akkor se fogok kétségbe esni, vadászom bele majd másikat.
Vagy, ugye a gari is ott van, végső megoldásként.
-
Devid_81
félisten
válasz
Tarill #12158 üzenetére
Van itt akinek olyanja van, es megvan vele elegedve.
Nekem 3 honapot birt ki, nem tul rendszeres hasznalat mellett.
A hangja okes, tuningpotencial jo, es huvos, es 3 ev garis es eddig en is megvoltam elegedve vele, bar menne gond nelkul tovabb...de sajnos valoban hullanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Óra topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden, ami Unreal Engine
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Autós topik
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged