Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nem rosszból mondom, de már jó pár napja ez a téma, hogy túlmelegszenek a kártyáid. Egy ilyen kártya mellé nem ártana egy jól szellőző házat is szerezned, és nem abba a kábeldzsungelbe kellene raknod.

A hangja meg talán a minősége miatt van, vagy mert nagyon durván kell pörögnie a hűtőnek, hogy valamennyire lehűtse a kártyát abban a házban. Konkrétan az a kártya nem kap friss levegőt sehonnan, az első ventinek a vinyók, meg a kábelrengeteg van az útjában.
A régi házamban az Asus felmelegedett majdnem 90 fokra is, abban is olyan jó volt a hűtés, mint a te mostanidban.
Azóta vettem egy FD Core 3k-t, és 79 foknál nem nagyon megy feljebb úgy, hogy az oldalsó ventit nem is használom.(#12166) ricshard444:de ha egyszer abban a házban túlmelegszik, az nem a kártya hibája, mert a kommentből ez jött át.
-
HSM
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Na igen, a Te példányod olyan, mintha nem is egyezne azzal, ami nekem volt a dobozban.
(#12163) Ghoula: Ha hasonlóra tesszük a teljesítményfelvételt, akkor elvileg mindegy, X-es vagy sem.

Én se akartam versenyezni, csak a hőfokokat fair módon összehasonlítani.
De a lényeg, hogy Te is tudod hűvösen használni, így már leesett, mire céloztál.
Nem a fűtés miatt, inkább amiatt hasznos, hogy látod újkorában hány fokos, milyen teljesítmény mellett, egy év múlva meg ha látod, hogy 10 fokkal melegebb, akkor tudod, hogy valami nem kerek.
Pl. innen szoktam tudni, mikor kell portalanítani, ha adott teljesítményleadás mellett többet forog a kopter.
No, meg ha be akarsz lőni egy energiatakarékos módot, akkor látod, mennyire voltál hatékony. Nyáron hasznos lehet, én utálom, ha 300W-ok fűtik a lakást játék közben, a nagy melegben tuti kitesztelem, le lehet-e menni a karival 150W alá. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindkét oldalra nyitott a hűtő, itt körbe van fotózva: [link]
Bajos az asztalom, kevés a hely, a ház meg nem olyan pici, nagyon nem egyszerű onnan előbányászni a gépet, egyszerűbb nekem bemászni. De igyekszem majd megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- DJI topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Arch Linux
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azóta vettem egy FD Core 3k-t, és 79 foknál nem nagyon megy feljebb úgy, hogy az oldalsó ventit nem is használom.

Pl. innen szoktam tudni, mikor kell portalanítani, ha adott teljesítményleadás mellett többet forog a kopter.
No, meg ha be akarsz lőni egy energiatakarékos módot, akkor látod, mennyire voltál hatékony. Nyáron hasznos lehet, én utálom, ha 300W-ok fűtik a lakást játék közben, a nagy melegben tuti kitesztelem, le lehet-e menni a karival 150W alá. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)