Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• andro93

aktív tag

válasz GeneraL_XTX #12162 üzenetére

Nem rosszból mondom, de már jó pár napja ez a téma, hogy túlmelegszenek a kártyáid. Egy ilyen kártya mellé nem ártana egy jól szellőző házat is szerezned, és nem abba a kábeldzsungelbe kellene raknod. :K
    A hangja meg talán a minősége miatt van, vagy mert nagyon durván kell pörögnie a hűtőnek, hogy valamennyire lehűtse a kártyát abban a házban. Konkrétan az a kártya nem kap friss levegőt sehonnan, az első ventinek a vinyók, meg a kábelrengeteg van az útjában.
    A régi házamban az Asus felmelegedett majdnem 90 fokra is, abban is olyan jó volt a hűtés, mint a te mostanidban. :) Azóta vettem egy FD Core 3k-t, és 79 foknál nem nagyon megy feljebb úgy, hogy az oldalsó ventit nem is használom.

(#12166) ricshard444:de ha egyszer abban a házban túlmelegszik, az nem a kártya hibája, mert a kommentből ez jött át.

• HSM

félisten

válasz GeneraL_XTX #12162 üzenetére

Na igen, a Te példányod olyan, mintha nem is egyezne azzal, ami nekem volt a dobozban.

(#12163) Ghoula: Ha hasonlóra tesszük a teljesítményfelvételt, akkor elvileg mindegy, X-es vagy sem. :)
    Én se akartam versenyezni, csak a hőfokokat fair módon összehasonlítani. :B
    De a lényeg, hogy Te is tudod hűvösen használni, így már leesett, mire céloztál. :R

Nem a fűtés miatt, inkább amiatt hasznos, hogy látod újkorában hány fokos, milyen teljesítmény mellett, egy év múlva meg ha látod, hogy 10 fokkal melegebb, akkor tudod, hogy valami nem kerek. ;) Pl. innen szoktam tudni, mikor kell portalanítani, ha adott teljesítményleadás mellett többet forog a kopter. :D No, meg ha be akarsz lőni egy energiatakarékos módot, akkor látod, mennyire voltál hatékony. Nyáron hasznos lehet, én utálom, ha 300W-ok fűtik a lakást játék közben, a nagy melegben tuti kitesztelem, le lehet-e menni a karival 150W alá. ;]

Mindkét oldalra nyitott a hűtő, itt körbe van fotózva: [link]

Bajos az asztalom, kevés a hely, a ház meg nem olyan pici, nagyon nem egyszerű onnan előbányászni a gépet, egyszerűbb nekem bemászni. De igyekszem majd megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák