- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
struszi #40445 üzenetére
Nemsemmi, koszi a megosztast, sokan csak lapultak volna min kaki a fuben.
Nekem meg a regi 2500+-os Mobil bartonomat sikerult lesarkazni hasonlokeppen plusz meg a chip hooszanti szelenek kozepen egy tuhegyni is lejott, de utana is stabil volt 1866@2500mhz-en egy kis plusz delejjel -
HSM
félisten
válasz
struszi #40445 üzenetére
Durva! Kösz a tapasztalatokat!
Reméljük, jó marad. De ne nagyon birizgáld.
(#40449) Habugi: Nem hallod. Olyan, mint amikor a nápolyit eltöröd, kis halk reccs, és kb. csak ledarálódik az oldala. "Lesarkazás" címszó alatt találni ilyesmiket szép számmal, főleg csipszeteket, és régi AMD CPU-kat.
Nekem inkább az a meglepő, hogy a lesarkazásvédő keret ellenére le lehet sarkazni.
(#40450) struszi: A szélen a különböző IO dolgok szoktak lenni, memóriavezérlő, UVD blokk, PCIE...
-
Habugi
addikt
válasz
struszi #40447 üzenetére
Amondó vagyok könnyen elképzelhető hogy ez nem is nálad történt, a képen látható sérülés a behatás módjától nagyjából függetlenül szerintem egy hűtőcserénél/pasztázásnál nem megszokott "hangeffektussal" kellett járjon, azt pedig csak észrevetted volna.
Annak alapján amit leírtál milyen rendszerességgel mutatott anomáliákat, milyen környezetben vagy milyen környezetben nem és mikortól/mióta, sztem simán benne van a pakliban hogy ez már így került hozzád és a hűtőcserével csak közvetve vagy közvetlenül bolygattad meg.
A részletes leírásért köszönet, ilyenbe sem mindennap fut bele az ember, érdekes volt olvasni!
-
-
Raggie
őstag
válasz
struszi #40340 üzenetére
Én inkább a VGA-ra gyanakodnék.
Ha minden alkatrész hőmérséklete rendben van és a terhelésnél így is lefagy, akkor próbáld meg visszavenni az órajeleket, vagy feljebb venni a feszültségeket.Ha ez segít, akkor sajnos öregedett annyit a chip, hogy a gyári feszültségekkel nem bírja már a gyári órajeleket.
Vagy gari, vagy ha már nincs, akkor marad a csökkentett órajel vagy emelt feszültség.
Nem bányász gépben volt esetleg előtte? Ott szokták 0-24-ben fullon járatni a ref kártyákat és az hosszú távon eléggé ki tudja őket készíteni. Elöregedik a chip golyózása, és nem lesz tökéletes a kontakt. Simán csinálhat ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Keresünk dokkolókat
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest