- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Én nem tapasztaltam itt azt mint, 7950/7970-nél, hogy magasabb hőmérsékleten vrm-nél is, elkezd hibázgatni. Ott vízzel azonos feszen én is ki tudtam többet hozni belőle. Amikor refet levizeztem nem tapasztaltam, hogy jobban menne ilyen miatt. Pedig csak 85 fok körül ment a ref.
-
odorgg
addikt
Ha nem annyira fontos max graf, és élsimítás, akkor nem éri meg. Egyébként de, FC3, BF4 pl sokkal jobban fut teljesen kimaxolva, nem kell kompromisszumokat kötni.
Bányász kártyára meg megbízható gari legyen, a többi nem számít, pláne ha még jó áron is van.
Ref hűtést csak akkor vegyél, ha a gép pincében van, te meg 10m-re felette, egy hangszigetelt helyiségbenEsetleg ha a hűtés csere is tervben van, akkor nem gáz.
-
Drizzt
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Már két másik helyről is tudjuk, még tegnap linkeltem a Radeon találgatósba egy amd doksit, amiben ott van hogy a bf4 promo akkortól él. Plusz kinti forumra került fel levél amit valaki kapott, mert véletlen kiküldték neki a kártyát, de csak 25-én veheti fel a csomagot.
Mivel már a boltokban van, csütörtök release, pénteken posta gondolom. -
Nem tudom pontosan hogy van ez,de egy biztos.
Ha te bármely linkelt boltból venni szeretnél,neked bizony ki kell fizetned azt az árat amit ott látsz,addig nem kerülsz fel az előrendelő listára. Ahol szó sincs előlegről,hanem a teljes árát ki kell fizessed. Vagyis neked akkor annyiba fog kerülni az adott kártya amennyit ott kifizettél érte. És ha vki ott ezt megrendeli,nem hiszem hogy a bolt majd visszaad neki 100-150 fontot mert olcsóbb lett a végső ára.
Valuta váltó van sok oldalon,ki tudod számolni mennyi az annyi. Én adtam némi táppontot.
Lehet,hogy Afrikába 100font kártyánként a szállítás és ezért adják annyiért,de nem gondolnám,hogy emiatt van így beárazva. -
törölt tag
Va ez a két mód és kész? (über és quiet) Ha quiet módban haszálod max 50% venti fordulat? Láttuk furmark alatt mire képes 94°c gpu. Én ennek egyáltalán nem örülök.
Über modban meg majd ordít a kártya? Vagy ez most, hogy is van?? De miért nem hagyták, hogy manuálisan lehessen vezérelni a ventit? pl: fix 55-60%-on.
-
Nah...
Megkaptam az e-mailt az OC.uk-tol.
Amiben viszaigazoltak a rendelesem torleset.
Kovetkezo het napban visszajuttatjak az eloleget is.
(meg nem neztem a paypalomat,lehet mar vissza is kuldtek)Lehet majd visszaterek a 290X-hez december kornyeken amikor mar lesz normalis hutessel es kiderul mit tud a mantle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged