- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Th1sN04ll #9116 üzenetére
Én is gondolkodtam hogy bepróbálok egy Powercolort, és legalább összehasonlítom őket, de most találtam videót a hangjáról, és annyira nem győzött meg az MSI-vel szemben. Mondjuk hőfokban jobb valamivel az biztos, de azért lényegesen drágább is.
Csak én csendmániás vagyok, inkább a hang a mizériám.(#9110) Kronus
Az nem hiba, az enyém ott 9400fps-t ír, ilyen magas frame-nél már mindegyik ciripel. Semmi baj a kártyáddal.
-
-
andro93
aktív tag
válasz
Th1sN04ll #9098 üzenetére
Egy ilyen kártya alapból nem is játékra van, hanem hogy nagyobb számokat írjon majd ki a benchmark.
Játákra ott van pl a 290 Gaming, vagy a 290x Gaming. Bár néhány játéknál amilyen fps dropkaim vannak, egy 290 áránál már nem szívesen adnék ki többet vga-ra, egy 780 ti-n is ugyan úgy droppolna. Pl Tomb Raider egyszer beesett még 30 alá is, amikor nagyon közelről mutatta a haját egy átvezetőben.
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Th1sN04ll #9075 üzenetére
biztos van jobb, mint a DCU. de hogy sosem ez jön elő, hanem hogy "lespórolták" a VRM hűtést - na nekem ez a bajom.
egyébként pedig egy ilyen teljesítményű kártyához illik egy jól szellőző házat is építeni és akkor nem lesz semmi 90 fok felett- ergo nem lesz gond hosszútávon sem a VRM-ek magas hőmérséklete miatt. szerintem.
-
Asbee
veterán
válasz
Th1sN04ll #9077 üzenetére
Ez esetben már nem helyes. Ártani nem ártana, de nem olyan elképesztő szükséglet. Inkább a kevés levegő a nagyobb gond, de ez már minden mai custom hűtésnél így van. Nem rossz az Asus de én is inkább egy MSI vagy Sapphire-t választanám. A felső/felsőbb kategóriás gigákkal már nem szokott gond lenni, sajnos lejebb még mindig megvan a zörgő venti hűtés gyerekbetegségek.
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Th1sN04ll #9073 üzenetére
mindig csodálkozom, hogy az 1,5szer annyi garancia nem gondolkoztat el másokat egy ilyen összegű beszerzésnél (2 év VS. 3 év). és most nem kérem azt a választ, hogy én csak 1 évet használom, mert ha eladod, akkor bizony megnézi majd a Te vevőd, hogy még 12 hónap vagy 24 hónap gari van-e rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest