-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotonhámozó
senior tag
Csak ilyen gondok vannak vele:
- napi 2-3 black screen (általában képernyőváltáskor jön elő)
- nem hajlandó hw-s gyorsításra Photoshopban, ha mégis sikerül rávenni, akkor rövidesen összeomlik a rendszer
- alvó módból nem tud felébredni a gép
- indításkor néha nincs kép
- leállításkor muszáj megvárni a monitor kikapcsolását, mert időnként nem állítja le a kijelzőt
- Catalyst frissítés óta a netes videók nem játszódnak leHirtelen csak ennyi gondom van ezzel a nagyra tartott Asus 7790 trágyadombbal. Utolsó AMD VGA-m, mostantól csak nVidia-t veszek.
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
_stick_ #3658 üzenetére
Add el ezt a szar kártyát, ez a legjobb tanács! Mindegyik driverrel volt valami gondom eddig, röhej. A szánalom netovábbja, hogy egy ideje nem hajlandó netes videókat lejátszani drivertől függetlenül ez a gagyi lapka. Nekem ez az utolsó ATI-m, istentelenül megbántam, hogy ezt a fost választottam nvidia helyett...
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
subzero88 #3655 üzenetére
Nekem 15.9.1-essel Win7 alatt néha feketeképernyőzött (Asus 7790 2GB), le is szedtem pár nap után. Illetve ezzel sem működtek a netes videók. Mióta a 14.9-es Catalyst-t frissíteni akartam, semmilyen, neten található videót (YT, Vimeo, FB stb.) nem hajlandó lejátszani a gépem, kivéve az idokep.hu webkamerás videóit. A 14.9-eset hiába teszem vissza, nincs változás. Erre van ötlete valakinek?
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
dangerzone #3620 üzenetére
Van egy eladó Asus 7790-esem, ha gondolod, jó áron megszámítom. Ha érdekel, dobj privát üzit!
-
Fotonhámozó
senior tag
Sziasztok! ASUS HD 7790-es kártyám (Asus 2GB OC) driverét frissítettem a legújabb Catalystre múlt héten (előtte az ASUS oldaláról letölthető driver volt fenn). Azóta a szokásosnál is több gondom van vele. A Photoshop a RAW képek megnyitásakor extra zajt rak a képekre, illetve a YT videók sem hajlandóak lejátszódni. A régi driver visszarakása (meglévőnek csökkentett módban való kiirtása után) sem oldódott meg a probléma. Registry-t takarítottam, flashplayert újraraktam, sütiket töröltem, Catalyst-ben turkáltam, de eredmény nélkül. Találkoztatok már hasonlóval? Mi lehet a megoldás? Előre is köszi!
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
Steelmanus #824 üzenetére
Köszönöm! Este átállítottam a leírtak szerint, azóta nem fagyott le.
-
Fotonhámozó
senior tag
Sziasztok!
Kezdek lassan megbékélni a ASUS AMD 7790 2GB-s kártyám hibáival, illetve nagy részüket úgy-ahogy sikerült megszüntetnem (ennek ellenére is azt mondom, hogy szégyen a gyártóra nézve, hogy ilyen kártyát a piacra dobott, nagyot esett szememben az ASUS). Egy hibával viszont sehogyan sem tudok dűlőre jutni: az Adobe Shockwave rendszeresen fagyasztja a gépet. Majdnem minden nap az első bekapcsolás után, ha videót szeretnék megnézni (YT, inda, bármi), az esetek 90%-ában lefagy a videó. A lejátszó elindul, de a videóképernyő fekete marad. 10-15 mp-el később vagy kiírja, hogy összeomlott az Shockwave, vagy nem, lefagy a gép (i7 4770, 2 x 4Gb Vengeance, GB Z87-HD3, Win7, Firefox, Shockwave legfrissebb, CCC 13.12). Újraindítás után ritkán játssza el ismét, de másnapi indítás után ismét előjön a hiba. Tapasztaltatok hasonlót? Sikerült rájönni a hiba okára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest