- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
Én már jártam így,meg a vga hűtő topikban is egy páran.
Ennek ellenére az egyik legjobb vga gyártó még mindig a szememben,nem minden a hűtés,az csak egy segítség, kártya menjen az a lényeg és ezek mennek is sok-sok éveken keresztül általában.Észere veszünk egy ilyen problémát nem szabad sokáig kísérletezni velük,a nagyon meleg egy kártyának sem tesz jót hosszútávon,meg kell oldani a lehűtését házilag vagy bárhogyan.
-
PlayMax
nagyúr
Ez népszerű Sapphire hiba általában,nem a kártya vezérlése romlott el,hanem a ventilátor magja adta meg magát. Csak nagy fordulaton képes észbe kapni,alapjáraton,kisebb fordulaton már nem nagyon pörögnek....
Ilyenkor két megoldás van,vagy rá köti a tápegységre közvetlenül a kártya gyári ventiét és úgy kap elég energiát hogy forogjon folyamatosan,vagy cserélni kell a ventit vagy az egész hűtés rendszert.
-
Martin97
aktív tag
Szia!
Nekem ugyan olyan kártyám van, mint neked, és nem melegszik fel annyira. 65 fok körül megáll. (Igaz én 4-6 havonta pasztázom, és egy egyéni ventiprofilt is beállítottam.)
Egyébként maga a hűtő rézmagos, de a ramokat tényleg nem hűti. De arra a célra meg oldalról fújja egy 12cm-es venti, ami eddig beválni látszik.
Pasztázd újra és utána rendben lesz szerintem. (Nincsenek leragasztva a csavarok, szóval nem garivesztős móka.) Bár a ház szellőzése is befolyásolja valamelyest a hőmérsékletet.
ÜDV
Martin -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Kerékpársportok
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest