- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attiti
csendes tag
Nem tudom mit csinálok másként de nekem semmi driver proléma nem jött elő az amióta megvettem az R7 260x 2 gb-os kártyát kb 2 hete, akkor feltettem az AMD oldaláról a legfrissebb drivert és azóta sem volt vele semmi fagyás semmi kék halál vagy ilyesmi win 10 64 bit alatt használom. Részemről nem bántam meg a vételt 19 e-ért vettem és egy HD6770 1 gb-osról váltottam és lényeges a különbség még nyúzom 1-2 hétig és ha továbbra sem lesz vele bajom eladom a régit.
-
Attiti
csendes tag
válasz
maistro566 #3894 üzenetére
Szia
A ventillátor könnyen forog nem szorul véletlenül? -
Attiti
csendes tag
válasz
PlayMax #3889 üzenetére
Igen itt a lényeges különbség a linken az első oldal közepén ott a hűtő leszedve a Tiéden gyárilag hőcsöves hűtő van az újabb r7 260x re meg már csak gyárilag sima alu hűtő került ráadásul itt már a memóriák sincsenek hűtve.... gondolom így akartak spórolni ennek meg ez lett az eredménye....
-
Attiti
csendes tag
válasz
Czvik2.0 #3885 üzenetére
Nálam is akkor ment 80-ig amikor teszteltem teljes terhelésen AIDA-val és Én is inkább leállítottam játéknál 70-75° fölé nem ment persze a gépház oldalát már nem mertem visszatenni de nyáron ez biztos jóval magasabb lesz Lehet megpróbálkozok egy újrapasztázással hátha segít.
Azt mondjuk nem értem, hogy 2 ventillátoros miért nem hűti le jobban, a neten nézve ránézésre komolyabbnak tűnik de az sem hőcsöves hanem sima alu talán az a baj a hatékonyságával. -
Attiti
csendes tag
válasz
radir01 #3883 üzenetére
Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB ez lenne az http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=38D17047-E956-4D7A-AA1B-050A3F519239&lang=eng
Ezen csak 1 ventillátor van láttam más gyártó 2 db-ot tett rá pl az Asus azok lehet nem mennek fel ennyire. Egyébként más baj nincs vele szépen futtat mindent a legújabb drivert szedtem le hozzá nekem a hőfok ami zavar mert hosszútávon szerintem ez nem egészséges. -
Attiti
csendes tag
Sziasztok!
Most szereztem egy R7 260x 2 gb-os kártyát és az a tapasztalatom, hogy terhelés nélkül szépen 50°C alatt van a hőfok viszont ahogy megterhelem rögtön ugrik vagy 10-15°C-ot és utána folyamatosan felmegy 70-80°C-ig kicsit furcsálltam, hogy a ventillátor még így sem megy 100%-on ezért leszedtem a sapphire oldaláról egy programot TriXX OC Utility amivel beállítottam egy egyedi ventillátor szabályzási jelleggörbét, hogy már 75°C-nál menjen 100%-on így persze terhelten szinte állandóan 100% fog menni.
Kérdésem akinek van ilyen kártyája neki hogyan alakul a kártya hőfoka terhelten? Lehet, hogy ez természetes vagy újra kellene pasztázni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest