- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
radir01
tag
Akkor én is ismét beírnám hogy pár hete töltötte be a Sapphire r7 260x 1gb-om a 2. évét és azóta is hibátlan. Soha semilyen gondom nem volt a kártyával
-
radir01
tag
Csak egy kis vélemény!
Sapphire R7 260X 1GB OC kártyám van! A napokban lett 2 éves a kártya de még mindig hibátlan, pont mint mikor beszereltem. A hűtése is nagyon halk, a hőfokokkal se volt soha semmi gondomNincs a ventijének se ciripelő se egyéb oda nem illő hangja. Nekem ez a kártya nagyon bevált, megérte az árát
-
radir01
tag
Nekem egy Sapphire R7 260Xem van, január közepén vettem. Teljesen hibátlan a kártya és meglepően halk is. Mondhatni semmi hanga nincs terhelés alatt se. A gép fent van az asztalon a monitorom mellett oldal lap nélkül. Én személy szerint meg vagyok vele elégedve. Se indulásnál se leállásnál nem ad ki semmi hang. Teljesítménye is elegendő. Nem bántam meg hogy ezt választottam!
-
radir01
tag
Olyan kérdésem lenne hogy adott egy sapphire r7 260x 1gbos vga. Szeretném kicsit meghúzni a kártyát. Sajnos sehol nem találtam róla se leírást se tesztet hogy meddig menne a kártya és mekkora teljesítmény növekedést érhetnék el vele. Valaki esetleg egy linket tudna adni vagy saját tapasztalatot írni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest