- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
válasz
MaxxDamage #24029 üzenetére
akkor érdemes ezek szerint inkább pár ezresért drágábban de a gyártói 3 évvel megvenni
-
Szoszo94
őstag
válasz
MaxxDamage #23753 üzenetére
Nálam sem volt ilyen (2db 570 és 2db 480 mellett), ez nem természetes működés annyi szent
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
MaxxDamage #23739 üzenetére
Pff nem tudom mert nincs meg már
-
TIT
veterán
válasz
MaxxDamage #22422 üzenetére
Főleg,hogy annyiért 580 8gb-t kapsz,de nagy az Isten állatkertje...
-
Simi37
őstag
válasz
MaxxDamage #22412 üzenetére
Csak kolcsonbe van nalam a 3. de psszt
-
taranis
addikt
válasz
MaxxDamage #22318 üzenetére
Hát a munkánál legalább látszik, hogy mi a hozzáadott érték, amiért a pénzt kapod. A bányászatnál ez elég rétegzett, és maximum belemagyarázni lehet, hogy hozzájárulsz egy újfajta pénzügyi rendszer esetleges kialakulásához.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
MaxxDamage #22309 üzenetére
Korai lenne zárni a topikot, nekem még megvan a kártyám
Ha el tudnám adni akár a vételi ár felett, akkor sem tudnék mit venni helyette (nV-t nem szívesen támogatnám, így is túl erősek, és a monitor is freesynces)
Gondolkodtam azon, hogy esténként befogom bányászásra, de keresnék vele mondjuk havi tízest, miközben egy csomó macera van vele (pool keresés pl.), szóval szerintem inkább kihagyom. -
chopin42
őstag
válasz
MaxxDamage #22214 üzenetére
Vennék, de a helyzet, hogy 98 körül indulnak jelenleg, és mind jég...
-
kolopele
nagyúr
válasz
MaxxDamage #21975 üzenetére
Igaz megfogadtam hogy nem írok, de muszáj....... Nehogy azt mond hogy a 980ti csak azért érte meg meg jól árasított volt. A 480 meg a 980 ti nem egy kategória.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
MaxxDamage #21370 üzenetére
Át nézegettem,és tényleg frankó,mert anno kerestem már ilyen funkciót de régebben ilyen meg olyan programot írtak meg ide oda illeszd be és majd így meg úgy kimutatja,ez meg csak simán pár kattintás hwinfo64 el próbálkoztam volna előzőleg de azt még valamihez társítani kellett volna vagy nem tudom.Mindegy ez tutin működik az a lényeg
#Pokesz007
Nem a power lenne az a beállításokban?
-
Pokesz007
senior tag
válasz
MaxxDamage #21370 üzenetére
Én is használom. Csak sajnos a W(Fogyasztást megjelenítést nem találom benne
-
Pityu.
nagyúr
válasz
MaxxDamage #21366 üzenetére
Na kipróbáltam és fasza,bármit ki tudok vele jeleztetni
-
Simi37
őstag
válasz
MaxxDamage #21101 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #21082 üzenetére
Köszönjük, Neked is sok sikert az új kártyával, és felejthetetlen pillanatokat kívánok játékok terén.
-
senki66
senior tag
válasz
MaxxDamage #17153 üzenetére
Kedves luimapeiz és mindenki más akinek MSI RX480 Gaming X 8 GB kártyája van,
Nektek mielyik bios van a kártyátokon és mikor vettétek?
Emlékeztem, hogy luimapeiz fórumtárs update-elte a vga biost az MSI RX480 Gaming X 8 GB kártyán, azt írtad neked felajánlotta a tv341mh.153-as biost a Live upgate. Nekem az áprilisi kártyámon tv341mh.152-es bios van és a Live update 6 sem ajánlja fel a .153 végű biost. A 153-as bios decemberi, ha jól tudom, hogy lehet, hogy az áprilisi kártyámon 2016. szeptemberi bios van, használt fél éves kártyát kaptam új helyett, vagy a 153-as biost visszavonták? Van olyan program, amivel ki lehet olvasni a kártya gyártási idejét vagy a serial number-ből ki lehet valahogy olvasni? -
dergander
addikt
válasz
MaxxDamage #20813 üzenetére
Ha az 580 sebessége nő,akkor nőni fog a 480 is. De én szerintem kezdek rájönni mégsem ugyanaz. Azért itt sok-sok GPU van 1400+ órajel felett és mind 1.150volt. Szerintem a 480-asok töredéke vitte csak az 1400+ 1.15volton. Kezd előjönni Abu igaza hogy mégse ugyanaz a GPU,hanem kicsit módosítottabb. Viszont ez még nem jelenti azt hogy a 480 se gyorsuljon.
-
dergander
addikt
válasz
MaxxDamage #20806 üzenetére
Csalódás ez, ugyanazon kategóriás kártya 10%al több FPS-t hoz. Ráadásul AMD Gaming játékról van szó.
-
TTomax
félisten
válasz
Én 1060nak látom...
-
törölt tag
válasz
1060-at akartál írni, nem?
-
füles_
őstag
válasz
MaxxDamage #20748 üzenetére
Jaja, ezeknek a "hibák" többségét az user is ki tudja javítani akár a Windowsból. Nem kell hozzá nagy tudomány, két perc. Csak hát sokan minimálisan sem mernek hozzányúlni a kártya beállításaihoz, és a VBIOS-t sem frissítik.
Amúgy az MSI-nek van egy titkos fegyvere, amiről eddig nem nagyon beszéltünk:
MSI Gaming X Plus RX 580Ha lenne egy RX 580-am eskü csinálnék egy energiahatékony VBIOS-t és elérhetővé tenném. Mi az már, hogy 1260-1270 MHz-es órajelre belőtt RX 580-at alul lehet feszelni 900 mV alá?
Nem egy helyen láttam már.
-
füles_
őstag
válasz
MaxxDamage #20742 üzenetére
A VBIOS-t.
RX 480-nál sokan elk*rták. Köztük a Gigabyte, Asus, részben az MSI is (a feleslegesen túl magas power limit miatt, de ezt később javították). -
ricsi8800gt
addikt
válasz
MaxxDamage #20742 üzenetére
Volt Asus Strix-em sokan mondták hogy hangos meg nem jó meg ilyesmi,teljesen jó volt és halk ( Nekem )..Jó a kétventis kártyáktól kicsit hangosabb de bőven szint alatt.Azért azt az MSi RX 580 bőven meg venném mert nem rosszabb szerintem.Az olyan oldalak akik tesztelik szerintem nem szabad hinni.
-
Fandango
veterán
válasz
MaxxDamage #20668 üzenetére
Köszi!
Kellően halk a venti terhelés alatt is?
-
syler123
veterán
válasz
MaxxDamage #20431 üzenetére
Köszi!
Már csak az a gond hogy hétvége van, hétfő ünnepnap szóval... Majd valahogy kibírom.
tailor74: 500W-ot írnak ajánlásnak, de nem jelenti azt hogy 450w-al ne menne.
kicsako:
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #20069 üzenetére
Rajta vagyok. De valami gond van. Hiába adtam +feszt, a GTA5-ben gyönyörűen tartja terhelés alatt a megemelt VCore-t, azonban Tomb Raider alatt 1.06V fölé nem megy a feszültség sehogyan sem. És ugye utóbbi játékban van a fagyás is.
Ez hogy lehet, hogy Tomb Raiderben nem megy 1.06V fölé terhelés során, míg GTA5-ben és 3DMark-ban rendesen felmegy a feszültség a beállított értékre? Power Limit rendesen ki van tolva 50%-ra.
MSI AB-t használok power limit kitolására, fesz és órajel emelésre is. -
füles_
őstag
válasz
MaxxDamage #20069 üzenetére
Mindegy, majdnem ugyanaz.
-
füles_
őstag
válasz
MaxxDamage #20066 üzenetére
Nekem 86.9%
Ezzel pedig érdemes lenne megnézni a tuningot.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #20059 üzenetére
El bizony. Köszi szépen!
Jól bírod, én egy hét után már agyérgörcsöt kapnék. Kitartást.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
MaxxDamage #20016 üzenetére
Hát ezek sem érik el a 20dB t a bi quiet silent wings 3 15,5 re van írva gondolom az 1000 res fordulaton talán ami a dobozra van írva abi quiet shadow wings sw1 meg17,4 dB a noctuák is tizen valamennyik,a bi quietek meg a ház ventilátor szabályzójára lettek kötve.
A nagy c s dolog van de szerintem ez már nem a kártya,fórumon utána olvasva másnak is pont ilyen gondja van nálla is kizárva a psu meg már a második rx480 at kapja ő is,viszont az alaplapunk msi csak az övé b150 az enyém meg b250 talán még a lap is lehet ludas,kapnék egy ismerőstől kölcsön egy z170 es lapot próbára de ahhoz megint mindent szét kéne bombázni. -
Pityu.
nagyúr
válasz
MaxxDamage #20010 üzenetére
Akkor jól nézd meg a képet mert azok kifelé szívnak
# BReal
Szerintem el fog az kelleni,mivel ez hangszigetelt ház és abban jobban bent ragad a meleg,pláne,hogy elölről csak két oldalsó csíkon tudja szívni a levegőt.
#Don.Corleone
Köszi szépen,én már nem cserélgetek karit a hülye hang miatt,bár egy ismerősöm felajánlott egy alaplapot próbának de már nincs kedvem szét bombázni a gépet.Egyébként kipróbáltam a hitmant és mintha az xfx el kicsit jobban ment volna.
-
BReal
addikt
válasz
MaxxDamage #20010 üzenetére
Pedig nem kevés fokot hoz egy VGA és CPU hőfokain többek között. Első-hátsó venti gyakorlatilag kötelező
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
MaxxDamage #19948 üzenetére
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
MaxxDamage #19739 üzenetére
XFX ugyan ezt tudja, de ott még válogathatsz is a színek között..
Ha már szóba került a Black Edition, hála a HW mérő progi frissítésnek látom a vrm hőmérsékleteket, alapjáraton böngészés közben 50 fokot súrolta, 1 óra játék során pedig 52-55 körül volt az érték, tényleg pazar jól sikerült ennek a hűtése.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
MaxxDamage #19663 üzenetére
Majd meg tudom,ha lesz másik kártyám,ugyan is ezt eladtam.Nekem az elsődleges szlotban csinálta
-
TIT
veterán
válasz
MaxxDamage #19635 üzenetére
8 tűs van egybe is,nekem meg csak 1db 6pines van a corsair tápon sajna.
-
Laja333
őstag
válasz
MaxxDamage #19458 üzenetére
Most belekezdhetnénk egy vitába, hogy hol van a "hiba" és "nemhiba" határa, viszont egy olyan mértékű cicergés, ami a videóban is van, már semmiképp sem esik bele a "nemhiba" tartományba.
Persze, hogy a coil whine természetes jelenség. Ezért is írtam, hogy nézze meg másik táppal, mert egy alacsonyabb "ripple" érték mellett mérséklődhet a jelenség, akár már a nem hallható tartományba is beeshet (ez lenne a normális).
Ez most olyan, mintha azt mondanátok egy tömény, átláthatatlan füstöt okádó autóra (minden terhelésen), hogy "ez természetes, ami ég, az füstöl." -
macy
addikt
válasz
MaxxDamage #19458 üzenetére
A tücsöknek igen
-
kelly84
csendes tag
válasz
MaxxDamage #19408 üzenetére
Sziasztok!
Van ötlete valakinek, miért ugrál a power, illetve a gpu load? (Msi rx480 8g)
Illetve van egy olyan problémám a géppel, hogy csak akkor kapcsol be (nem is reagál a bekapcsológombra), ha áramtalanítom a monitorokat. Továbbá csak a win10 által feltett driverrel stabil a renszer, a többivel kifagy.
Összefügghet a két jelenség?
Visszaküldtem a gépet szervízbe, ott azt mindták teszt ok, minden rendben.Köszi előre is.
bocs, véletlen válaszra nyomtam.
-
dugesz77
őstag
válasz
MaxxDamage #19386 üzenetére
Nálam sem volt semmi gond én egy MSI RX 480 GAMING X 8G vettem a PCLand-től mivel nem találtam a kupont írtam az ügyfél szolgálatnak, két nap múlva küldték is. AMD oldalán beregisztrálva kaptam a Steam kulcsot.
-
füles_
őstag
válasz
MaxxDamage #19386 üzenetére
Valamire emlékeztem, de akkor nem pontosan. Köszi
macy: Grat
-
füles_
őstag
válasz
MaxxDamage #19183 üzenetére
Nekem le volt ragasztva az XFX doboza. Amúgy igen, ha nincs leragasztva könnyebb újra eladni.
-
Mika1227
őstag
válasz
MaxxDamage #19039 üzenetére
Inkább 100k szvsz vagy fölötte?!
-
13 sanyika
tag
válasz
MaxxDamage #18915 üzenetére
Nem használok AB.-t.
Mindig gondom volt vele....
Asus Gpu tweakot használok..Azzal semmi gondom. -
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #18885 üzenetére
Túl tettem magam rajta azzal,hogy tegnapi napon vettem egy másik új Nvidia 1060 GTX 6GB kártyát.
Amúgy vissza írtak,hogy a 14 napos elállás csak abban az esetben érvényes a teljes összeg vissza térítésére amennyiben csak kipróbálod és nem használod után sehogy sem 13 napon át.
Ha pedig használatban van akkor az amortizáció érték vesztés elv alapján veszik vissza. -
Pityu.
nagyúr
válasz
MaxxDamage #18732 üzenetére
Tudom,olvastam már ezért is írtam,hogy nem garanciális dolog bár ez az egy dolog msot szöget ütött a fejembe "Ez az oka, hogy energiagazdálkodás mellett sokszor még kritikusabb a zaj jelenléte."
Nekem csak az az egy bajom van,hogy én még hallom ezeket a hangokat -
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #18569 üzenetére
Az MSi 480 8gb X gaming BIOS nem merem feltenni,mert akár az Aquacomp belekötne.
Mivel a kártya az sima 480,és az AMD BIOS az a 480 X-re érvényes.
Az AMD oldalról 17.3.2 volt telepítve ezidáig,de leszedtem a 17.3.3-t. De még nem raktam fel. Most a sima Windows alap van. -
Szoszo94
őstag
válasz
MaxxDamage #18527 üzenetére
+1 sima Gaming 480 8GB ami nem cicereg
-
komi77
senior tag
válasz
MaxxDamage #18294 üzenetére
Köszi!
Pepeeeee Szia! Még mindig a 480-as a központi téma. Fiamnak gyűjti a család szülinapra. Viszont a gyerek ezzel a DOOM őrülettel lassan már kinyír.
-
Erdei88
veterán
válasz
MaxxDamage #18255 üzenetére
Be is b@aszna... A 16Gb is bőven sok -
válasz
MaxxDamage #18045 üzenetére
Pörög a villanyóra rendesen
-
zovifapp111
senior tag
válasz
MaxxDamage #18020 üzenetére
A strix is 56-57 foknál kapcsolja a ventiket. Nagyon tetszik, hogy youtube alatt is állnak a ventik.
+ böngészés közben 8-15 wattal beéri a gpu-z szerint.
-
Enter65
senior tag
válasz
MaxxDamage #17948 üzenetére
Köszönöm!
Én is erre gondoltam valamint az XFX-re! Az összefoglalót természetesen elolvastam, de inkább megkérdem az a biztos, hátha változott a vélemény valamelyest.
Régen volt ATI-m, szerettem is egy ideig, még el nem rontották nagyon a driverekkel!
-
Enter65
senior tag
válasz
MaxxDamage #17939 üzenetére
Igazság szerint ezek jutottak a fejembe hirtelen mint márkák, de mozgékony vagyok ilyen téren! A lényeg, hogy ha már kiadok valamiért ennyi pénzt akkor jó legyen!
-
válasz
MaxxDamage #17845 üzenetére
GTA-nál nálam is mindig v-sync on, különben nagyon rángat és töri a képet.
De jó is lenne hozzá egy freesync monitor.. -
válasz
MaxxDamage #17845 üzenetére
Örülök, hogy elolvastad amit neked írtam.
-
Erdei88
veterán
válasz
MaxxDamage #17840 üzenetére
Zavart érzek az erőben. Biztos, hogy jót nézel?
-
redhunter
senior tag
válasz
Ha nem freesynces a megjelenitőd akkor hogy menne?
-
MasterMark
titán
válasz
A Freesync-et engedi bekapcsolni arra a TV-re? Screenshotold mar le legyszi.
-
válasz
MaxxDamage #17836 üzenetére
Az akkor v-sync lesz, teljes más a két dolog.
Freesync egy gyártó által megadott tartományban képes állítani a frissítési frekvenciát. A lényege pedig, hogy az FPS számhoz igazítsa a frissítést és ne fordítva kelljen ezt elérnünk. -
redhunter
senior tag
válasz
MaxxDamage #17836 üzenetére
De a kolléga azt kérdezte hogy freesync megy e a hdmi-n.
-
redhunter
senior tag
válasz
MaxxDamage #17833 üzenetére
Azért az érdekes lenne ha azon menne a freesync
-
válasz
MaxxDamage #17833 üzenetére
2010-es freesync-es tévéd van?
-
R3laX
addikt
válasz
MaxxDamage #17830 üzenetére
Monitorozó, de ha nem tudod miről van szó, akkor nem az kever be neked. Nekem az RTSS miatt nem indult DX12-ben, amúgy elindult.
-
R3laX
addikt
válasz
MaxxDamage #17828 üzenetére
Rakd fel a legújabb RTSS progit, már egy ideje megoldották ezt a problémát, ha emiatt fagy
. Egyébként a DX12 BF1-ben meg egy hulladék... Amúgy a legújabb RTSS 6.6.0 már a Vulkánt is támogatja. Próbáld meg ezeket frissíteni, Msi AB, meg RTSS.
-
BullKoxa
őstag
válasz
MaxxDamage #17820 üzenetére
Hello! Köszi szépen.
Dekoráció mond valamit?
De lehet veszek olcsóbb kártyát és arról leszedem rendesen.. Nincs kedvem gariztatni, másik DX12 játékot nem veszek,csak hogy teszteljem a vga-t. Mert DX12 ben rosszalkodik a venti vezérlés. De ahogy látom nem változott a 290-s széria óta rajta semmi sem.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #17820 üzenetére
élesebb kell neki amit ki tud nyomtatni szinesbe
-
Zuri
tag
válasz
MaxxDamage #17791 üzenetére
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy 60 euroért veszik mostanában?
-
bozont
veterán
válasz
MaxxDamage #17759 üzenetére
Random kilép a játék, semmi hibaüzenet. Most a 17.1.1 van fent, előtte a 16.8.valamelyik (az előtt meg a 15.9-et használtam és azt is a BF1 beta miatt kellett lecserélnem, kb ennyire sűrűn frissítem ha nincs probléma
), de az még a 270X-szel. És azzal a párosítással nem volt gondja a WoT-nak. De csak azért a játékért nem akarok visszaváltani, az újakban van pár hasznos újdonság, hibajavítás ami nekem jól jön.
(#17760) Oszilaci
Ha nem válik be za új driver akkor kipróbálom azt is. Köszi. -
AllTheBest
őstag
válasz
MaxxDamage #17787 üzenetére
Na, most én is írtam a pcx-nek, hátha sikerül neme is kiszedni belőlük egy kulcsot
02.22-én vettem át a kártyát, épphogy beleférek szerintem
-
CptAdamica
veterán
válasz
MaxxDamage #17787 üzenetére
DOOM-ot már mindenkihez hozzávágják, lassan veszel egy kávéfőzőt, ahhoz is kapsz egy DOOM steam key-t.
-
Newneed
tag
válasz
MaxxDamage #17751 üzenetére
Jó hogy szólsz, holnap meg is csinálom.
Köszi! -
kyle16
tag
válasz
MaxxDamage #17753 üzenetére
Mas nincs ?? Most jol megy a rendszer es nem akarom hogy veletlen bekavarjon mint masnak
-
Newneed
tag
válasz
MaxxDamage #17699 üzenetére
A gépen benyomom a bekapcsoló gombot, és indulásnál az első kép amit megjelenít a vga. Eddig előtte az alaplapom gigabyte logója volt a szétesett kép helyén.
-
Newneed
tag
válasz
MaxxDamage #17694 üzenetére
Az egyébként minden rendben, azt tartalmazza hogy miután a windows betöltött, nincs hiba. Programok is rendben működnek. Nincs hibára utaló jel, semmiben.
-
fanti
addikt
válasz
MaxxDamage #17681 üzenetére
Merre laksz? Szibéria?
-
TIT
veterán
válasz
MaxxDamage #17681 üzenetére
Nincs olyan,hogy X
-
lacus83
senior tag
válasz
MaxxDamage #17550 üzenetére
KB 10 százalék előnye lesz, de szerintem én nem hagyom ki
-
MasterMark
titán
válasz
MaxxDamage #17533 üzenetére
Ne vezessétek félre nagyon, mert az 1+8 az pont kilenc, és csak simán kicsipogja hogy nem tudott mit kezdeni a VGA-val. Ennyi.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
MaxxDamage #17283 üzenetére
Nos, a hiba változatlanul fenn áll. Elindítom a gépet, majd 9 sípolás, nagyjából ennyit számoltam. Hiába nyomok egy újraindítást, ezt csinálja.
ga-z68x a lap és Award bios - F13. Másik vga kártyával elindul, de az msi rx 480-al nem ad képet.
Mi lehet a baj, tippek - ötletek? :/
-
gaben88
őstag
válasz
MaxxDamage #17424 üzenetére
Megcsináltam akkor már én is, hip-hop megvolt, gond nélkül!
Remélem ezzel nem okoztam hibákat a működő rendszerben!
-
távcsőves
senior tag
válasz
MaxxDamage #17409 üzenetére
Lehet. De a gaming app mindent felülbírál. Szóval akkor no wattman.
-
bindike01
aktív tag
válasz
MaxxDamage #17353 üzenetére
Jól jártál
-
szabo9501
csendes tag
válasz
MaxxDamage #17316 üzenetére
Akkor csak ki kell próbálnom valami komolyabb, másik táppal
-
70hook
csendes tag
válasz
MaxxDamage #17289 üzenetére
Nem a legjobb az MSI Gaming App. Sokaknál csinál különféle problémát, nálam pl ha nincs elindítva, de telepítve van, akkor is előjön olyan gond, hogy minden játékból/játékba való alt+tabnál lefagy a kép 4-6 másodpercre, semmit nem tudok csinálni. Uninstall után megszűnik ez a hibajelenség. Úgyhogy én nem is használom már.
-
taranis
addikt
válasz
MaxxDamage #17292 üzenetére
Egy vagon drivert kipróbáltam már, természetesen tisztán felrakva, mindenféle overclock culáger nélkül. De nem csak én, mások is. Nekem Gigabyte kártyám van, viszont az említett fórumban csomó más kártyával is előjött, nem a kártya rossz. Meg eleve szoftveres gondnak tűnik ez.
-
taranis
addikt
válasz
MaxxDamage #17289 üzenetére
Engem amúgy az zavar ebben a 100% fan problémában, hogy az AMD fórumában tavaly júliustól ezidáig 143 hozzászólás született abban a topicban ami ezt a hibát tárgyalja, és azóta sincs megoldás. Egyelőre a türelem az ami miatt nem váltok zöldre, meg az, hogy videós utómunka miatt akartam a 8GB VRAM-ot, zöld oldalon azt pedig drágán mérik. Csak néha már magam is megkérdezem, hogy mire várok, amikor az AMD láthatóan szarik a problémára, és amikor NVIDIA-val csináltam a videós utómunkát, akkor soha semmi problémám nem volt, leszámítva a kevés VRAM-ot. Nem akarok flamet indítani persze, ezt leszámítva nagyon szeretem az RX480-at, és örülnék, ha meg tudnám tartani!
-
válasz
MaxxDamage #17281 üzenetére
Mert az nem RGB.
Evvan.. -
Don.Corleone
aktív tag
válasz
MaxxDamage #17256 üzenetére
Csütörtökön írok ez ügyben, nekem közben el kellett utaznom munka ügyben. Szám szerint pár sípolás, utána rögtön sok. Megszámolom és megírom! Köszi a segítséget! Egyébként detto ilyen problémám egyszer volt winfos frissítés után, hogy nem volt kép és ez a sípolás, de akkor egy ki - vissza rakás után ön gyógyított. :/
-
BullKoxa
őstag
válasz
MaxxDamage #17256 üzenetére
Szerintem Szeptember November közt volt valakinek ilyen próblémája.
Távcsőves: Érdekelne hogy rendesen le lett Garanciázva a kártya, vagy sz@rakodtak vele? Pl, ez nem garanciális, ügy.
Nem az Ip.n-s kártyára gondolok, ami garancia után újra lett pasztázva.Az órajelet nem dobálja, csak feleslegessen tekeri a ventiket 70-73 fok körül 70%-n. Mindegy mit állítok WattMan-ban. De ma féldobom a gépet valamire azt megnézem -
Don.Corleone
aktív tag
válasz
MaxxDamage #17247 üzenetére
Köszi!
Bár első körben lehet megpróbálkozok atiwinflash-el egy korábbi biost vissza rakni, elvileg ez is egy megoldás. Elméletben persze minden működik.
Utána pedig a gaming app-en kívül a létező összes felesleges msi programot kivágom a kukába.
(#17248) R3laX Igen, utána nagy nehezen működött, aztán estig ment a gép. Egy az egy tippem van, minden mást kizártam.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
MaxxDamage #17241 üzenetére
Sajnos nekem is, és azóta nem hajlandó képet adni.
-
távcsőves
senior tag
válasz
MaxxDamage #17159 üzenetére
Kösz, gpu-z szerint nem változott a BIOS, rosszul detektálja. Megnézem a Gaming app-ot, látom az is frissült. (Changelog-ban megjelentek az új AM4 és Intel Z2xx lapok is. Na mindegy, kipróbálom, most jobban működik-e.)
-
Laja333
őstag
válasz
Óvatosan!
Az első BIOS a 151-es volt, aminek szerintem semmi baja nincs. Több panasz jött, hogy az MSI többet fogyaszt kicsit, mint a többi 480-as ugyan azon a feszültségen, erre jött ki a 152-es BIOS, ami PolarisBIOSeditorral ellenőrizve is szerintem ugyan az mint a 151-es. Lehet kódszinten van eltérés, viszont nem igazán tapasztaltam változást.
A legújabb, 153-as viszont egy csökkentett Current-et és TDP-t foglal magába. És nem kis mértékben, a gyári 180A Current helyett itt már csak 124A van megengedve. Nálam ezzel már hibázott Heaven alatt minimális OC mellett. Szóval csak akkor rakd fel, ha nem akarod piszkálni az órajeleket. -
távcsőves
senior tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest