-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Enter65 #20030 üzenetére
HDD re gondolsz?
#Trevi
Tudom melyik hangra gondolsz,az energia gazdálkodásira,olyan is van kicsi de az a legtöbb lapnál van és az nem érdekel,ez másabb hang de tuti az alaplaphoz van köze,de már nincs annyi keretem most azt is cseréljek ,meg lehet másik is csinálná 50-50%
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Enter65 #19890 üzenetére
Füldugóval a játékot sem hallom
#Trevi
Kipróbáltam már mindent,végi néztem/olvastam mindent,attól függetlenül,hogy be kapcsoltam a v syncet vagy korlátoztam az fps t ugyan úgy meg maradt,esetleg kicsit halkabb lett bár itt ott még nem annyira zavart pl far cry primalban de a hitmanban falra másztam.
#ricsi8800gt
Mindegy,majd meg látjuk.Nálam volt táp csere tehát az is új,akkor egy bizonyos ok miatt alaplap csere is tehát az is másik,és mégis csinálta.Mert francot nem érdekelné a cicergés mondjuk 1000fps nél és mondjuk 200fps ig kussban van,de nem így volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged