- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
chopin42 #23109 üzenetére
A GTX 970-ek ára vicces volt már decemberben is: 60-70 ezer forintért kínálták őket aprón a tulajok, mert ők drágán vették... az nem zavarta őket, hogy az RX-ek újonnan ugyanezeken az árakon kínálták ugyanazt a teljesítményt.
A 390-ek árai sokkal reálisabbak voltak, mert a tulajok a fogyasztás tükrében a 4GB-os RX 480-ak alá árazták őket, pedig a 480-nál azért erősebbek voltak. -
füles_
őstag
válasz
chopin42 #22982 üzenetére
Úgy néz ki, hogy benne lesz.(#22984) Molyzsa
Annak ellenére, hogy a neve szerint Limited Edition, nem hiszem, hogy limitált kiadású. Szerintem a Sapphire ezt is ugyanúgy gyártja, mint a sima Nitro+-ot/Pulse-ot.(#22986) zzola
Biztos eladták a készleteiket. De legalább ők levették az oldalukról, nem úgy, mint Hardverkerék. -
AllTheBest
őstag
válasz
chopin42 #22933 üzenetére
Én nem kockáztatnék vele... Már a 480-nál se volt jó a hűtés, nem hiszem, hogy annyit javítottak volna rajta, hogy csendben tegye a dolgát a kártya nagyobb terhelés mellett. Érdemes inkább várni, max amíg nem találsz jó 580-at, addig vegyél aprón egy gtx970-et, aztán ha lesz rx, akkor eladod, de legalább addig is lesz egy korrekt kártyád
-
Vitka675
tag
válasz
chopin42 #22905 üzenetére
Igen, az akar lenni az OCUK, overclockers UK. Valóban mocsok drága, bennem is viaskodik a most azonnal gépet akarok építeni és a 40kval nem kéne drágábban videókarit venni. Figyelek mindent, ami energiámból telik, de OCUKra még nem jött meg a beígért készlet, magyar oldalakon semmi, amazonról meg maradt a 19-i visszaigazolás az Aorusra, MSI meg nincs visszaigazolva.
Mikor fogok így elkezdeni Witcher 3-mat meg Dark Souls 3-mat streamelni?!
-
whYz
őstag
válasz
chopin42 #22902 üzenetére
Hat akkor bucsuzz el az rx 500as szeriatol, mert teszteltek a frontiert es csak 30-32mh-ra kepes 2-3x-os fogyasztas mellett. Ugy tunik a bekovetkezett amitol tartottam, ebben az evtizedben mar nem lesz kaphato rx kari a boltokban.
De vehetsz vegat 1200 dollarert, jo kis uzlet.
-
lacus83
senior tag
válasz
chopin42 #22848 üzenetére
Röviden és aztán tényleg zárom a témát, mert akkor a saját szabályainknak adok egy sallert ha folytatom
A lényeg nagy a kereslet, de mivel kb már lassan milliós tételben csináljak ezeket a bér számitásokat szerte a világon, így egyértelmű hogy egy idő után a kereslet eléri azt a szintet ahol már nagyobb a kínálat.
Ergo az ár csökkenni fog,ez tény. Az idő a kérdés.
Ha egy faluban csak egy tanya termel zöldséget akkor drága a helyi piacon, de ha már száz akkor olcsó.
Akik nagy tételben nyomják a kitermelést azok eleve nem 2,4,6 kártyával bohóckodnak, azoknak készül és lesz úgyis elérhető az erre kitenyésztett kártya, meg is fogja venni az hogy most még az is drága az csak egy dolog.Lesz az olcsóbb is.
A nagy tételt a gamer kártyákból sem a sima user veszi meg, de jelenleg csak azért mert más nincs.
Aki azt mondja hogy a miner mivel nem sokkal olcsóbb és garancia is kevesebb mint a gameré, az az a felhasználó aki 2,4,6 kártyával bohóckodik a pincében. Mert ugye a mineren nincs kimenet, eladni nem lehet stb... a gamert pedig igen stb. Egy fixen virtuális pénzt termelő pali nem fogja eladni a kártyáját, vagy elteszi vagy termel tovább, tudja egyszer lesz megint nagyobb kereslet. Ha vga megkereste az árát, vagy többszörösét már pont mindegy neki.
A másik az egyszeri arany kereső user csak a könnyű pénzt, hirtelen szerencsét látja ebben a jelenlegi helyzetben, a fickó aki évek óta ezt csinálja komoly gép állománnyal az nem fog leállni,ő tudja egyszer fenn egyszer lent.Az egyszeri user kiszamolta 3 hó és pénznél van, de ha nem megy itt a világ vége. A tapasztalt ezzel foglalkozó nem fog beparázni.
Sőt most igazán az kereset sokat aki évek óta termeli
a valutát , mert sokkal többet ér mint régebben.
Aki most kezdett bele csak a könnyű pénzt látja, ha beesik az ár gyorsan ki akar majd szállni hogy mentse a menthetőt.
Ekkor jön majd el a gamer ideje. -
lacus83
senior tag
válasz
chopin42 #22843 üzenetére
Lesznek, ha valaki követi a dolgokat elindult a lufi eresztése.
100k ért sem mennek már el kártyák, ennek ellenére van aki 140k kér egy Gigabyte Xtr 580 ért
Nekem a lufi előtt 88k ra volt előrendelésem
Csak ugye kari nem jött az ár meg elindult fel, persze ha én nem mondom vissza akkor Ők mondták volna le nem sokkal később.
Szeritnem aki még kivár nemhogy normál áron kap majd bolti újat Rx ből, hanem ár alatt is használtan.
Kitartás fiúk, lassan jön a kánaán -
Mike Farrel
tag
válasz
chopin42 #22775 üzenetére
Jó kártya. Nekem ilyenem volt, én csak játszottam vele, mindent elvitt fullon amit kellett. Egy bajom volt vele, hogy 2 hét után ha multis játékkal játszottam és egy szerveren voltunk 70-80-an egymás mellett, akkor cicergett ez is rendesen, mint anno a 270x-em (monjduk az folyamatosan cicergett).
-
komi77
senior tag
válasz
chopin42 #22582 üzenetére
Ez sajna így van. Már én is Nv-ket nézegetek jobb híján. A Vega még messze van és addig is szeretném használni a gépet. Az Nv-k ára is kúszik felfelé. Ez miatt lehet, hogy a Vega már alapon is drágább lesz mint amire sokunk számít. Ha kell szívesen vállalok társadalmi munkát vagy kom....ista szombatot valamelyik Rx gyárban.
Viccet félre téve tényleg gáz van a vga piacon.
-
AllTheBest
őstag
válasz
chopin42 #22477 üzenetére
Én személy szerint úgyis csak 1 évig tartanám meg
Én épp azok a csúnya, gonosz emberek közé tartozom, akik elég nagy haszonna eladták a kártyájukat. Én most várok, reménykedem a vega-ban, ha jó kártya lesz, akkor egyből rávetem magam, ha nem akkor 1070 avgy 2db 480...
-
cskamacska
addikt
válasz
chopin42 #22439 üzenetére
Szerintem a legjobb húzás az lenne, ha most beérnéd egy GTX1050Ti-vel, annak nem ment még fel az ára és negyvenvalahányezerért még lehet kapni, és kivárnád az árcsökkenést.
R3laX: Tavaly ősszel ajánlgattam apróról 290-es kártyákat 45 ezer forint körül, uhh, akkor a 390-es szériának is nagyon fel ment az ára.
És tekintve hogy a tunyingos RX580 is passzív 2D gyorsító a 390-hez képest fogyasztásban..
-
-
füles_
őstag
válasz
chopin42 #22042 üzenetére
Hardveraprót is figyeld, mert vannak jó ajánlatok, például 8GB-os MSI Gaming RX 480 70e-ért. Csak ilyenekre brutál gyorsan lecsapnak. Szó szerint egy perc alatt lefoglalják.
Elvileg június végére már javul a helyzet.(#22043) AllTheBest
Valószínűleg ez akkor volt, amikor 76e-ért árulták a webshopok a zsír új 8GB-os Gaming modelleket. -
AllTheBest
őstag
-
fanti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest