- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Szia,
Hát ez alapján nekem ez jön ki [link] (100% CPU TDP -vel)
de a VGA sem azon az értéken van és nem lehet tudni ez mennyire is lehet "pontos"Inkább fáradj át a Melyik tápegységet vegyem? (kiemelt téma) topikba, olvasd el az Összefoglalót és írd le amit kell és meg fogják mondani, hogy jelenlegi tápod alkalmas-e az RX -hez vagy sem.
(#18046) Tesus: ezzel jobban pörgött [link] , de szerintem ahogy a kolléga is mondta... felejtsd el az ilyen kalkulátor oldalakat...felesleges! Ott a tápos topik, fáradj át oda és fognak neked segíteni.
L
-
menpee
aktív tag
-
langerius
csendes tag
Szia,
bal oldalon van a paraméter, hogy mekkora GPU megy bele.
Majd megnézed melyik szimpatikus RX480 neked és megnézed a méreteit. ha kiveszed a meghajtó kereteket, akkor belefér 31,7 cm. Pl. Az MSI RX480 27,6 cm, és az nem kicsi kártya. Szóval belemegy. Nekem egy régi Coolermaster Elite 331 házam van, papíron 230 mm fér bele, lemértem pár poszttal előrébb, belemegy 310 mm is.
-
Attól függ, mennyi HDD-t ajkarsz belepakolni, Anandtech szerint a max. VGA hosszúság: 7" with modular drive cage/12.5" without.
Szóval egy 28cm-es XFX RX480 8GB GTR csont nélkül befér, ha kiveszed a felső HDD keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Nintendo Wii U
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest