-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
kyle16 #17752 üzenetére
Én MSI AfterBurner -t használom (FPS -t is mutatja , csak beállítás és monitorozás kérdése)
YT -n van róla bemutató vidi is (magyarul) - verzió nem mai , de beáll. hasonló !L
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
kyle16 #17076 üzenetére
Az sehogy !
(#17078) gaben88: Majd holnap felhívom a boltot ahol vettem és rákérdek...
Más.:
Megéri regelni az MSI -nél a terméket, mert + 3 hónap garanciával jutalmaznak. (Alaplap és Grafikus kártyára vonatkozik)Gyári dobozba volt egy kártyalap "Thank You For Choosing a MSI product" amin van egy Code, amivel lehetett regisztrálni és 19.98$ értékben (2 hónap a WTFast -on)
Sajnos Játék kártya nincs a dobozban, de ezek amit aktíváltam és elérhető dolgok mind a csomagolás során (gyárba ahol össze csomagolják a packot) rakják bele !
Továbbá belehet váltani még az Xsplit Broadcaster -re is (ezt nem tudtam letölteni...)
L
-
füles_
őstag
válasz
kyle16 #17031 üzenetére
Ezek már elég régi játékok, valószínűleg azért. Ilyen koros játékokhoz már nem írnak meghajtókat, mert ez végtelen humán és pénzbeli erőforrást igényelne.
(#17034) Burki
RivaTuner + HWiNFO(#17038) John03
Próbáltad már másik gépben?
Szerintem senki sem cserél el csak úgy egy 8GB-os RX 480-at 4GB-osra, ott valami turpisság lesz.(#17039) gaben88
Meglehet, hogy csak a Polaris-t nem szereti. A BF4 sem szereti a Polaris-t.(#17043) AxBattler
Finomhangolással lehet segíteni azon a kártyán is. De inkább Sapphire Nitro+-t vegyél 3 év garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest