- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flusze
tag
válasz
Atti777 #12143 üzenetére
Nem kilép, lefagy és elmegy a kép, fehér aztán meg fekete, a tank hangját meg hallom, ilyenkor bezárás, újraindít, és más pályákon hibátlan! Jön egy hibaüzenet, hogy a alap wattman beállításokra áll át mert lefagyott, de ahhoz csak most nyúltam hozzá(előtte alapon volt), ezért annyira érthetetlen. Felmentem a városba, ott semmi vissza oda ahol karikáztam kifagy!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Atti777 #10783 üzenetére
Kamu.
Én biosban tuningolok. Biosban módosítottam a Feszültséget, TDP limitet (gyári 180 helyett 200) , Az órajeleket.. 1306-ról 1346-ra a GPU és 2000-2100-re a ramot. Plusz a Ram időzítéseket is felül írtam, így kb. 10-12Gbps sávszélességgel nagyobbam van.. ami bizony érezhető a ramot aktívan használó területeken.
..És megy.
Ezt a freki droppot más szemszögből kéne megközelíteni.. FPS dropp nem lehet miatta, ugyanis a kártya nem le-le áll egy kis időre, hanem csak vissza vesz az órajelből. Ez teljesítményben ~5% körül lehet pl. ha 1250-ről leugrik 1180-ra.. fps szinten ez 100 helyett 95 , 50 helyett 47.. 30-nál már csak 28.. szóval komoly urgálások nem lehetnek miatta.
-
sakal83
addikt
-
#Morcosmedve
veterán
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Atti777 #4200 üzenetére
próbáltam, nem jött be
(#4201) Ren Hoek majd meglátjuk eladósorba kerül-e, mert ahogy mondtam, máshol a teljesítménye (pl. W3, RoTR, pár régebbi cím) nekem oké, bár ahogy nézem a driverezésre nem igazán tudnak felvenni hozzáértőket, akik kicsit konstansabb teljesítményt kitudnának paszírozni ezekből a dögökből (pl. fps droppok)
tesztek alapján nem is értem a 480-ra ácsingózókat, hogy őszinte legyek. A 470-et gyakorlatilag annyira a s*ggébe pozícionálták, hogy túl sok értelme nincs kifizetni érte a + felárat. De ez szubjektív vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged