-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flusze
tag
Üdv.!
Ma megkaptam a karácsonyi ajándékomat egy XFX RX480 8gb RS-t. WoT-ban az előző kártya (260x 2gb) 61 FPS-t produkált, hát ez is! Proci limit, vagy valami beállítás probléma, jelenleg minden max-on, előtte vissza volt véve kicsit a grafika! Ezzel stabil a 60-61 FPS, de nem több, az előző ingadozott 48-61 között. Valahogy nem erre számítottam!
Proci X4 740, tudom ez egy talicska, de várok vele ZEN-ig! -
flusze
tag
Nem röhögni! Szóval tegnap le akartam tölteni a Wattman-t, de rájöttem, hogy ez nem igazán járható út, szóval azóta már van Wattman-om!
Beállításokra szeretnék valami irányvonalat kérni, mert azt látom, hogy az alulfeszelés megy, de meddig, meg temp target................
Teljesítmény nem számít, inkább hűvös és csendes legyen! /XFX RX 480 RS 8gb/
Köszönöm! -
flusze
tag
1050TI volt az elképzelés, így utólag lehet jobb választás lett volna, de ki van a hit /faszért dolgozom külföldön, ha nem ezért!/, meg ajándékba kaptam /ezzel nem számoltam/, meg kap még normális hardvert maga alá, ha kiderül ZEN a jobb vagy Kaby, szóval ezért! Hosszú távon gondolkozok, 4830 volt az utolsó ami új kártya volt nálam, a többi meg mind használtan került hozzám, meg egyszer élünk és megtehetem, hát ez lett a 960-at verő 1050-ből, amúgy pontosan 1 évvel ezelőtt terveztem a váltást, de jó hogy eddig vártam! BF1 ami érdekel rohadtul Ultra garafikán 1080-ban, lehet azt a 460 nem tudná!
-
flusze
tag
Tegnap nálam a WoT fagyot szét a Wattman miatt ! 16.12.1
-
flusze
tag
válasz Atti777 #12143 üzenetére
Nem kilép, lefagy és elmegy a kép, fehér aztán meg fekete, a tank hangját meg hallom, ilyenkor bezárás, újraindít, és más pályákon hibátlan! Jön egy hibaüzenet, hogy a alap wattman beállításokra áll át mert lefagyott, de ahhoz csak most nyúltam hozzá(előtte alapon volt), ezért annyira érthetetlen. Felmentem a városba, ott semmi vissza oda ahol karikáztam kifagy!
-
flusze
tag
válasz Plasticbomb #12149 üzenetére
Bocsánat, de nem kicsit bosszantó, hogy megveszek egy "csúcs" kártyát és az egyetlen játék amivel játszom kifagy! Ez lenne a prémium kategória amire az emberek vágynak?
-
flusze
tag
válasz mcwolf79 #12151 üzenetére
R7 260X-el soha semmilyen problémám nem volt, frissítettem a legújabb driver-re, hogy mire megérkezik az új jövevény csak tátott szájjal élvezzem a játékot, hát a tátott száj megmaradt, az élvezet meg.....................
Nem volt olcsó, de ennek fejébe még én szarakodjak vele, hogy működjön, ilyen van? -
flusze
tag
Találtam egy tesztet, remélem nem volt még! [link]
-
flusze
tag
Üdv.!
GPU-Z Power draw-nak mennyire hihetek? Csak egy kb. értéket mutat?
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest