Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz fagy53 #33351 üzenetére

    Szerintem a WattMan csak az órajeleket olvassa ki BIOS-ból. Mint írtam, nálam a kártyám gyári feszültségei köszönőviszonyban sem voltak azzal, amit a WattMan detektálni vélt. És a VRM VID értékét monitoroztam, ami ténylegesen az a feszültség, amit a kártya kapni szeretne.

    (#33352) Kvg: Igen, a HT +25% pl. egy renderelésben. Játék alatt viszont csomó mindenre nem érdemes használni a virtuális magokat, mert a késleltetésre az sokkal érzékenyebb. Konkrétan van játék, ami rosszabbul fut HT-val... Pl. a régi hatmagosomon a BF1 úgy néz ki, hogy 1 szálat terhel maximumra, és mellé 4 dolgozó szálat indít, és kb. a hatodik magon fut, ami esetleges feladat akad még. A HT 6 virtuális szálához hozzá sem szagol. :K

    Ha engem kérdezel, egy ilyen GPU mellé CPU intenzívebb helyekre/játékokra az ideális választás egy olcsóbb hatmagos, akár HT nélkül is nyugodtan. :K Manapság már azért bankot sem kell rabolni egy ilyenért. :)
    Illetve 4 mag esetén egy durvább OC, bár csodát azért az sem tesz, de mondjuk az i5-4690K-mon azért szépet lendített, mikor 2133MHz ramokat és 4,4Ghz-es OC-t kapott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák