Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
üzenetére
Igazából nekem azért bekér a feszültségből elég szépen. Olyan 1.175-1.180V-ot kajál +54Mv-al 1370/2150-en, így viszont atom stabil BF1-ben.
Amíg nem jelent meg a BF1, Doomban vitte stabilan a 1375/2200-at, de mivel ezzel a két gémmel játszom a legtöbbet multiban, így engedni kellett.
Mondjuk a napokban játszottam a BF1-el 2175-ös memóriával is, abban az 1 órában bírta, majd nyomok egy nagyobb maratont, tényleg stabil e. Sajnos a BF nem arról híres, hogy szereti az OC-t. Kiprésel mindent a kártyákból, ezért hamar instabillá válnak.
-
Krisz1441
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Újra raktam már vagy 5x!
-
R3laX
addikt
válasz
Scooby
üzenetére
Most már csak a te 1490-es GPU-dat kéne összerakni az én 2320Mhz-es memóriámmal és szárnyalna a kártya
. Egyébként próbálkoztam az 1465/2320-al, de sajnos egyszerre a kettő nem megy. Vagy 1465/2250, vagy 1405/2320. Most kicsit próbálkoztam az 1430-1450/2300-2320-al, de előbb szépen újraindult. Féltem azért a kis black-ket. 
Nekem ez a 24/7: [link]
Neked mennyit dob 1400/2000-el?Lehet ilyen 1450/2300 körül meg tudnám dönteni a saját rekord GS pontom, majd még dolgozom rajta.

-
OP-ToTo
aktív tag
válasz
üzenetére
Vannak olyan emberek akik örömmel segítenek mindenkinek akik tájékozatlanabbak nálunk és vannak olyan emberek akik csak kötekedni járnak fel ide. Én segítek mindenkinek akinek tudok. Azért kérdeztem itt mert rögtön 5 perc alatt meg is kaptam a választ a kérdésemre és ez volt a célom. Sajnálom, ha téged ez zavar. Szoktam teszteket olvasni, nézek videókat is, de ez a szuper inteligens google kereső megjegyzi a kereséseim és mostanában nem azt hozza be amit keresek hanem amiket régen kerestem. Bocsánat, ha zavartalak.
(#16693) távcsőves : Nem szeretnék VR-t. Csak árukereső.hu-n az egyikre írta a másikra nem. Ennyi.
-
törölt tag
válasz
OP-ToTo
üzenetére
ToTó számtalanszor le volt írva, be volt másolva teszt is. Ha ezeket nem érted nem akarod megkeresni akkor nézd meg a hőcsőnézetét a kiválasztott kártyádnak és hasonlísd össze a VRM-jüket. Nem márka alapján választunk kártyát, hanem hűtés alapján választunk pontos kártyatipust.
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
Mi a különbség a 2 kártya között?
MSI Radeon RX 470 4GB GDDR5 256bit PCIe (RX 470 GAMING 4G) Videokártya
MSI Radeon RX 470 4GB GDDR5 256bit PCIe (RX 470 ARMOR 4G OC) VideokártyaAzt látom, hogy az Armor az VR ready meg más rajta a hűtés. De igazából ugyanannyi csatlakozó van rajta.
-
Krisz1441
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem tudom, annyit tudok, hogy tegnap még tudtam állítani, ma meg már nem. Remélem azért rájövök majd....
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
Akkor le vagyok maradva, mert regen nem volt evidens ez.
Amugy kivancsi leszek a kártyára, mert MSi-m meg nem volt. Sapphire/Powercolor meg utobbi idoben főként Asus. De a 380X Stirx utan mar inkabb kerulom.. ahogy olvasom 470/480- on sem alkottak maradandót.
TechN7ne: Koszi, megpróbálom ezt.
-
Krisz1441
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Rengeteget és sokszor..... megpróbálom valahogy lenyelni ezt, ha nem megy akkor viszlát AMD, nem fogom újra rakni a wint még1x az biztos.
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
RX 480 NITRO és NITRO+ között fizikailag van különbség? Hűtés stb vagy órajelben különböznek?
Munkatársamnak rendelnénk VGA-t és a Nitro RX 480 8gb 209 eur jelenleg + 5 eur szállítás. ( külföldön vagyok) -
Krisz1441
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Dehogy húzkodom.....Ezt a képet csak találtam, van ott olyasmi is még valamelyik menüben, hogy kimeneti tartomány RGB teljes (nem korlátozott). Na ez érdekelne engem, mert így most fakó és kontraszthiányos a kép ami zavar.
Én nem tudom előhívni, de nem értem, hogy miért... Te látsz ilyent? mert eddig volt nekem is..........
LG22MP55 hdmi-->hdmi -
lacus83
senior tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Ha itt tartunk nem kell mindent tudnom

Pontvadászatot írtál a hszben , nem táp miatti vga gondokat így előzményeket nem néztem
Igen tényleg Off amit te indítottál el.
Részben igazad lehet, de ha a tápod tovább szolgál ismerősöd gépében akkor nem csak én vagyok kusza.
Részemről nincs gond így a témát zárom. Kívánom hogy megoldása legyen a problémának a táp csere -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Legjobb driver.
Nincs benne semmi felesleges cucc, az összes játék lagmentes. -
Scooby
aktív tag
válasz
üzenetére
Én 1400/2000-en használom 24/7. Ehhez MSI AB-t használok, egyedi ventilátor profilt és +12mv-ot adok a GPU-nak! Így a GPU 71 fokig elmegy, de 70 foknál 80%-ra kapcsol a ventilátor, a VRM 85-90 között van, 90 felett még egyetlen játékban sem láttam!
Persze azt, hogy mennyit fog tudni a Te kártyád azt nem lehet előre tudni, lehet neked úgy is megy 1400-at, hogy nem kell neki + feszültség, de lehet, hogy több kell mint az enyémnek. Ez szerencse kérdése!Üdv
Dani -
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Legfrissebbet mint mindég...
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Melyik drivert érdemes feltenni a 470-hez?
-
Krisz1441
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
A kijelző színbeállítások menüponton belül. Fakó és kontraszthiányos képet ad így, mindig ez volt az első, hogy átállítottam, de ez most kiakaszt!
Eddig semmi bajom nem volt ezzel a kártyával, de most...
-
Scooby
aktív tag
Egy kis OC beszámoló:
Volt tegnap időm, és végre meg tudtam nézni ezt a watttool programocskát. Sajnos arra a megállapításra jutottam, hogy nem a feszültség fogyott el MSI AB alatt a megcélzott 1500MHz gpu-hoz, hanem az elektronika! A gépet kellőképpen lehűtöttem ami azt jelenti, hogy a GPU és a VRM is 7 fokos volt alap állapotban, terhelve a GPU 55-ig fent fel a VRM pedig 60-ig. Sehogy sem bírtam kisajtolni az 1500-at, még 1.280v sem! MSI AB-val ugye +96mv adható, és azzal a maximum az 1.237v. Szerintem jócskán rápakoltam, de ennél feljebb már feleslegesnek éreztem menni! Már az FS demo alatt megfagyott valahol, mindig máshol. Amit teszteltem és le is futott, az az 1.25v 1490, de nem mentettem el mondván meglesz az az 1500, de sajnos nem.
Tehát kedves MSI GAMING-es társaim nem érdemes a végletek fölé menni, mert az elektronika elfekszik!Azt is sikerült kideríteni, hogy a kis 6600K-val 4.9GHz-n tudok benchelni

Üdv
Dani -
válasz
lacus83
üzenetére
Neked pláne kéne tudnod, hogy mi a helyzet, írtam már itt róla...topikgazda úr
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsit kusza lett amit írtál, de még hozzáfűzném, hogy a jelenlegi FSP Raider S az Silver Plus fokozatú. Sokat nem hozna egy gold, vagy platina, illetve wattra nagyobbat sem érdemes vennem, mert rosszabb lenne csak a táp.hatásfoka kisebb kihasználtság esetén. Na de táp témát le is zárom, nem idevaló
SzlobiG: Írtam előbb, ez a táp így viselkedik nagy terhelésen. Nem lesz igazad

Gyors keresés után:
Hardwaresecrets heaped praise on the Raider 650 despite its voltage regulation being +/- 5%, rather than +/- 3%; the +12V rail got as low as 11.59/11.41 (the lower limit is 11.40 btw). And actually falling to 11.32 when overloaded by ~30 Watts.
És ez az erősebbik változat ugye. -
válasz
SzlobiG
üzenetére
Olvastad az előzményeket?
Nálam egyértelműen a táp hibás, leesik a 12V 11,5 alá (addig tudom monitorozni, ez már 4% és ez alá is beesik, mert ennél a pontnál még egy darabig megy a gép és ugrál a feszültség) és az egész gép kifagy. Kisebb órajelen és magasabb feszültségen ugyan ez a helyzet, tehát a VGA hibája sem lehet. Próbáltam már mindent, de 99%, hogy nálam ez a baj. Biztosra majd akkor tudom mondani, ha megjött az új
Szerk.: internetet bújva nem egy ilyen eset volt ezzel a típussal, bár ajánlott és minőségi, de nagy terhelésen instabil a 12V-os ág. Sajnos anno erről a tápos topikban sem tudtak, máskülönben gondolom nem ajánlották volna. Lényeg, hogy nem egyedi az eset, körberágtam már rendesen, nekem sem az égből potyog a pénz, hogy csak úgy cserélgessem az alkatrészeket

-
Krisz1441
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
válasz
Szoszo94
üzenetére
Na, jövő héten jön az új táp, lehet folytatni a pontyhalászatot

Mostanit ismerős gépébe beépítem, jó szolgálatot fog neki tenni, most rakok össze neki egy PC-t. Természetesen MSI RX megy bele, csak oda 470 4GB-ot szánok. Régi gépéhez képest így is egy atomreaktor lesz, i5 7500 mellé megy majd az RX
-
Scholes9
nagyúr
Lehet, h fura kérdés, de Youtube alatt bekapcsol a venti az MSI RX 470-en?

-
törölt tag
Very High-on nyomom én is, de az Advanced graphicsban:
csak a long shadows és a flying detail stream van On állapotban, a magas felbontású árnyékok off-on, extended distance 0-án, extended distance shadows 100-on.A normál graphicsban minden very high-on van, post fx-et ultrara rakva már kezd a röcögés erősödni. Legjobban az Advanced fülben levő látótáv növelése terheli le a rendszert. Ha már a nullától hárommal feljebb tolom vannak durván beakadások.

Max alatt azt értem, hogy a rendes grafika menüben ultrára van véve, amit ultráig lehet.
Advanced fülön meg legalább 50%-ra van véve a distance. MSAA nem lényeges, meg a magas felbontású árnyékok sem.Tehát ha ilyen beállításokkal meglenne legalább a fix 40 fps az RX480 8GB-os kártyával akkor elégedett lennék.

Mostani HD6990-el a fenti beállításokkal 35-50 közti az fps, de sokszor hirtelen leugrik akár 29-30-ra is pár másodpercre. -
Scholes9
nagyúr
Üdv. Ennek jól tippelem, hogy nem állnak a ventijei idle?

Amúgy a GTA brutál fosul van optimalizálva, maxon full HD-ban sztem még 1070-en sem lenne fix 60 fps

-
Krisz1441
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Oké, de valahol eddig is állítottam a ReLive-on belül, ilyen nincs............

-
Krisz1441
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem jön elő, nem értem miért. Már újra raktam többször, na mind1. Köszi!
-
HaZsolt
őstag
válasz
füles_
üzenetére
Annyira csalódott vagyok, sehogy sem akar összejönni a tuning. Unlockoltam Afterburnernert, nem adja meg a több feszültséget, hiába húzom az órajelet nem alkalmazza, csak a memory órajele marad meg, Furmark alatt pedig csak 830 Mhz járatja a kártyát
. WattTool sem ért semmit, hiába adtam neki 1,2 v-ot (ami még bőven a vállalható kategória) fekete képernyő és 3mp fagyás. Nem tudom mit csinálok rosszul, legutóbb 7970-et tuningoltam, utána kihagytam 3 évet, most térek vissza, azoknál még felraktad az Afterburnert, unlockoltad: "i confirm that i am aware of unofficial overclocking limitations" ezzel a szöveggel és amit beállítottál azt az órajelet és feszt megkapta, nem kellett szarakodni. Valaki szájbarágósan letudná írni, hogyan kell NORMÁLISAN meghúzni a kártyát? Vagy adni egy jó leírást (lehet külföldi is). -
Krisz1441
tag
Valamiért nem tudom előhozni a ReLive-on belül azt a beállítást ahol a színnel kapcsolatos beállítások vannak, hogy a kimeneti tartomány teljes RGB legyen és ne korlátozott vagy ilyesmi. Ismerős ez valakinek? Eddig OK volt, de most új win van fent. Kicsit fakók a színek így ami zavaró....
A beállítások --> Radeon speciális beállításokra nem jön elő semmi, de nem vagyok benne biztos, hogy eddig ott szerepelt.
Megnézné nekem vki?

-
törölt tag
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Lehet így van, és kissé eltúloztam.

Mondjuk Advanced On-al, közepesre állítva azon belül az extended distance-ot elég szépeket beakad a jó öreg HD 6990-es kártyámon a játék, viszont ha kikapcsolom az advanced-ot, akkor szinte alig van különbség szemmel láthatóan a grafikában, mégis csak időnként röccen be.Épp most szeretnék átállni RX480-ra.
Ezt a kettőt néztem ki magamnak:Az utóbbi, az ASUS 82e lenne, és GPU órajele alig 20 MHz-el kisebb csak mint a Sapphire Nitro-nak.
Zajban, hűtésben nem tudjátok melyik lenne a jobb? Mert teljesítményben szinte teljesen egyforma megoldások.Melyiket javasoljátok a kettő közül?
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
üzenetére
4GB videó RAM már igen karcsú
ezt azért cáfolnám. FHD-ra jelenleg még kényelmesen elég. Ha egy játékban meg valaki mindent full maxra állít, mert neki az annyira fontos, akkor ne ilyen kártyát nézzen, mert néhány címben arra már most kevés persze. Azért egy vaktesztet megnézék, hogy egy csutka max-ra állított gta5, és egy még a 4 gb-ba beférő beállítás között egy átlagos player mennyi különbséget látna. Valószínűleg jobban tetszene neki a "gyengébb" mert folyamatosabb lenne

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ha mindent maxra raksz GTAV-ben akkor élből nem lesz 60 fps a game. 8X msaa es az advanced graphot is feltolod akkor jopar reszen 30fps-nek is örülni fogsz. Innentől kezdve értelmetlen a 4gb feletti vram(előbb fullad ki a gpu minthogy elfogyna a vram). 4x msaa azt leszamitva minden max és advanced graph off. Igy szépen fut a game és a 4gb vram is elég. Persze ha úgy akarsz játszani, hogy 30 fps-en megy kimaxolva akkor kevés a vram. Minden másra elég. A gta a legrosszabb véglet. Ha maxon akarsz játszani akkor 1070 de abból meg nincs is 4gb-os (?) Szal szerintem van letjogosultsaga full hdra a 4gb-os 480-nak.
-
törölt tag
-
füles_
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Szia!
Ha nem vagy HC játékos akkor neked bőven elég a 4GB-os verzió. Én is ilyet használok.
Az MSI Gaming halkabb mint a Nitro+. A Gaming X nem éri meg a felárat a sima Gaming-el szemben, csak pár MHz órajelkülönbség van köztük. Ha egyárban vannak vagy olcsóbb a Gaming X, akkor nyilvánvalóan azt kell venni.
PCX-en 64e Ft az MSI Gaming, én ezt venném a helyedben. -
törölt tag
Tudom, hogy a gigabyte G1 Gamingje nem tartozik az "ajánlott" kategóriába, bár továbbra sem értem a miértjét.
Láttam én is külföldi oldalakon teszteket, stb. De egész egyszerűen nem értem.
Nálam most minden gyári a ventilátor vezérlés is. Nem sikerült 71 foknál furmarkal feljebb tornászni. (esetleg tudtok jobb vga izzasztó progit? ) ventilátor 39%-on forgott 71 foknál a hangját nem hallottam, teljesen halk ilyen fordulaton és a 71 foknál megáll. BF1 alatt sem volt több...
Véleményem szerint vagy én fogtam ki jó példányt, vagy a házhűtésem jó, vagy a tesztek amikben 80 fok fölött emlegetik a kártyát csalósak. És ha manuálisra átrakom a ventilátor vezérlést és pl 39% helyett pl 45%-ot állítok be 60 fok feletti hőmérséklet elérésekor, akkor még mindig nincs hangja a ventilátornak, és megáll 65 fokon a VGA..
Vélemények ?
-
DanielXXXV
nagyúr
Sziasztok!
FHD-hoz keresek megfelelő vga-t. Ehhez a felbontáshoz elég a 4GB vagy inkább 8GB az ajánlott már? Nem vagyok egy hardcore játékos, csak ha időm engedi ülök gép elé.
Most jelenleg a nyolc gigás 470-ek között a Nitro+ és a Gaming X van egy árban. Ha inkább a csend fontos melyik az ajánlottabb?
-
huskydog17
addikt
válasz
nem_tom
üzenetére
Hm...ez így tényleg nagyon fura, sajnos nem tudom mi okozhatja ezt nálad. Én még csak nem is SSD-n, hanem hagyományos vinyón rögzítem a videókat, de nálam hibátlanul megy a VCE motor. Sőt, én még a 16.7.3-as driveren vagyok, ami ugye az első olyan driver, ami támogatja a 470-es szériát.

Nálam Action-nel az Ultra preset is gond nélkül működik.
Még egy dolgot meg tudsz próbálni: írni a fejlesztőknek, talán ők tudnak valami jó tanácsot adni. Mármint az adott rögzítő szoftver fejlesztői. Jobb ötletem momentán sajnos nincs. -
nem_tom
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Természetesen, de hiába. Minden létező beállítási lehetőséget és variációt próbáltam, illetve próbáltam vagy 3 tucat tutorial videó alapján másoknak bevált verziókat is, semmi sem. 16GB RAM -om van, i5-4460 -as proci, RX 470-s kártya és külön SSD-ről megy a rögzítő meg a játék. Ezzel jónak kéne lennie, másoknak gyengébb konfiggal is jó. Több mint 1 hete bütykölöm, kísérletek, feltúrtam a YouTube-ot és a fél google-t is. Ezért írtam ide, mert ha már semmi nem jó ami mindenki másnak igen felmerült bennem a gyanú, hogy hardveres vagy driveres lehet a gond.
-
KisBundi
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Szárnyra kelt, hogy volt pár hibás pasztázott példány, de itt a fórumon tudtommal senkinek nem volt vele gondja, köztük nekem se. Tényleg nagyon halk és 60 fok alatt a ventit le is állítja. Nem hiába, a Twin Frozr VI hűtésnek nagy múltja van. A ventik rendes golyós csapágyasak és a lapátok kialakítása is lehető legnagyobb légszállítást teszi lehetővé a legkisebb fordulaton. Persze így a kártya többi gyártóéhoz képest kicsivel nagyobb, de hát kell a felület a hűtésnek.

-
nem_tom
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Igen, pont ezért megy külön a dolog.
VCE pluginnal is próbálkoztam, ugyan az az eredmény. -
huskydog17
addikt
válasz
nem_tom
üzenetére
A videofájl írása külön fizikai adathordozóra történik? Ez erősen ajánlott, hiszen ha ugyanaz a fizikai adathordozó olvassa a játékfájlokat és egyben írja a videofájlt, az pont ilyeneket eredményezhet.
Próbáltad az OBS-nél Xaymar VCE plugin-ját? Próbáltál más felvevő szoftvert? -
Scholes9
nagyúr
Olvastam, h az MSI 470 Gaming ventijei hangosak, ez mennyire lehet reális?
-
Shaq-34
csendes újonc
Mindig sokat kap az AMD, hogy rengeteg a driver bug, meg stutterezik (szaggat) a kép. A másik visszatérő téma, hogy nem hoz semmit a DX12, íme két kapcsolódó videó RX480-on, legfrissebb driverekkel, have fun:
GTX 1060 vs RX 480 FTA - Sniper Elite 4 DX11 & DX12 [SAN CELINI]
GTX 1060 vs RX 480 FTA - HITMAN (2016) DX11 & DX12 [BENCHMARK] -
füles_
őstag
válasz
HaZsolt
üzenetére
Az MSI AB beállításokban lehet őket unlockolni. De tuningra talán a Wattman jobb, csak akkor rendesen takarítsd le az AB-t, ha Wattman-t fogsz használni.
Ha még több feszültséget akarsz adni, akkor WattTool, csak ezzel vigyázni kell, mert tényleg durva feszültségeket lehet vele adni. -
válasz
redhunter
üzenetére
Igen ,vasárnapig tart az akció,napok óta figyelem a pcx et olyan ingadozások vannak az alkatrészekben amiket kinéztem,de gondolom a többiben is.
#gaben88
Az xfx gtr re gondolsz aminek 1338mhz az órajele? ha most nézem a gaming x et közel a nyolcvanezerhez 1305mhz vel az xfx meg majdnem 87EFt én nem fizetnék az xfx ért annyival többet. -
Na meg rendeltem a épemet ma meg lepődtem az msi gaming x kártya olcsóbb lett mint a sima gaming a pcx en ugyanis a gaming x nyolcvanháromezer valamennyiről le ment 80050 Ft re meg is lepődtem és inkább azt rendeltem,mint a sima gaminget
-
távcsőves
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nálam nem. Gond nélkül müködik. Pont erre használom, obs intel opencl game capture.
Egy gyors tutorial amd és obs használatához. Intel quick sync is megemlítve benne (én kedvelem) , most nem vagyok gép elött. Privátban kereshetsz, ne off-oljunk megint.
-
nem_tom
őstag
válasz
távcsőves
üzenetére
Konkrétan azt nem tudom hogyan lehet. Kétféle kódolási beállítás lehetséges. x264 ami a processzort használja és H264 ami a VGA-t. Mind a kettővel ugyan az volt az eredmény. Legalábbis az OBS-en belül ezek az opciók vannak. Vagy ezt máshol kell állítani? Nem emlékszem rá, hogy engedélyeztem volna ilyesmit. Hol lehet megnézni?
-
Zroo
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem nagyon kaptam választ a kérdésemre..
Miben rosszabb, mint a többi?
Nem vagyok hardcore gamer, csak , ha már veszek vmit, akkor 2-3 évre terveznék vele!
Azért kérdeztem csak, mert most ennek az ára nagyon lement.. -
nem_tom
őstag
-
távcsőves
senior tag
válasz
nem_tom
üzenetére
Ha több felvevő programot is probáltál, nem csak a relive-ot, és azokon is megakad a felvétel, akkor mi köze ehhez a vga-nak? Más limit lesz ott, részemröl sok sikert a gtx-hez.
Szerk: próbáltad az igp-t is használni opencl rögzítésre pl obs-el? Az is akados felvételt készít?
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Egyébként próbálkoztam az 1465/2320-al, de sajnos egyszerre a kettő nem megy. Vagy 1465/2250, vagy 1405/2320. Most kicsit próbálkoztam az 1430-1450/2300-2320-al, de előbb szépen újraindult. Féltem azért a kis black-ket. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)