-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerr'y
senior tag
válasz
HaZsolt #23765 üzenetére
Megnott a difficulty, ingyen aram nelkul mar kevesbe eri meg a hobbi banyaszoknak igy csokken a belepok szama. Novemberre lesz talan normalis keszletmennyiseg. Akkor viszont jon a karacsony arfelhajtas es a samsung is jelezte a partnerei fele h tovabbi 20%-kal emeli a memoriak arat. Nehez most jo ar/erteku AMD kartyat venni a kozepmezonyben.
-
chopin42
őstag
válasz
HaZsolt #22496 üzenetére
Javaslom, olvasd át még egyszer: a lényeg, hogy egy kártya 0/24-es használata egyenlő napi 8 órányi folyamatos terhelés 3x-osával. Ergó, amit egy kártya egy év alatt rendesen "ledolgozna", azt egy bányász kártya 4 hónap alatt fogja ledolgozni (minden áldott nap 8 órát játszani kb csak a streamerek vagy azok se..., szóval túloztam a normál használatot illetően). Ebből következik, hogy 3 év garanciaidő alatt, ha 3 évig (papíron) folyamatosan fut egy kártya, az 9 évnyi használatot "koptat" rajta, tehát simán lehet, hogy megnyúvad. Az én vapor x hd 4870-em pl idén lesz 8 éves, sose volt 0/24-ben használva, de már nyugdíjas így is. Amit írtam fentebb, annak lényege röviden: lehet venni egy éves bányászok által használt rx-et nyugodtan, ha lesz még rá 2 év élő, rendes, papiros garancia, de nem érdemes a gariidő végéig nyúzni, mert simán beadhatja a kulcsot utána nem sokkal (eladni meg szemétség-e egy év garival, úgy, hogy előtted bányásztak vele? Nem tudom, majd valaki eldönti helyettem). Peace
Lacus:nem offnak szántam, remélem nem kapok tiltást. Béke -
füles_
őstag
válasz
HaZsolt #16616 üzenetére
Az MSI AB beállításokban lehet őket unlockolni. De tuningra talán a Wattman jobb, csak akkor rendesen takarítsd le az AB-t, ha Wattman-t fogsz használni.
Ha még több feszültséget akarsz adni, akkor WattTool, csak ezzel vigyázni kell, mert tényleg durva feszültségeket lehet vele adni. -
kisza25
félisten
válasz
HaZsolt #5813 üzenetére
megér egyébként ennyi felárat a ref 480, a ref 470-hez képest (64eFt)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest