- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
NandoXXL #4558 üzenetére
Ezzel csak az a probléma, hogy tuning nélkül, eredeti BIOS-al is csak épphogy elketyeg az alaplapi csatlakozóról a kártya.
Rátetted a tápcsatis, magasabb TDP-re konfigurált BIOS-t, amiben egyébként a feszültségek sem biztos, hogy ugyanazok (OC modelleken gyakran van külön offset feszültség ráadva, hogy bírja), és még húztál az órajelen is, és még a magasabb TDP limitet is feljebb toltad a teljesítményfelvételi limittel.
Ezzel csak az a probléma, hogy határozottan nem ajánlott az alaplapi PCI-E csatlakozó határait feszegetni. Nem jó vicc, amikor egy kiadós gémelés alkalmával összeég a kártya az alaplappal.
Kb. 90-110W-os terhelést [link] adsz így egy durván 66W-ra hitelesített tápcsatlakozónak. Ez minden, csak nem ajánlott felhasználási mód. -
-
távcsőves
senior tag
válasz
NandoXXL #4558 üzenetére
Neked ehhez mokolni kellett, az ajánlottakkal meg nem. Akinek ez nem probléma az jól járhat, ez az én álláspontom. (Sokaknak meg más is bonyolult.). Szépen sikerült. Itt nincs fórumgazda, laza is a légkőr!
Szerk, az én csöppségem 6400 pont körül dob. No tápcsati, no plussz feszültség, szigorúan 1200Mhz, undervolt. Csend és nyugalom.
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
NandoXXL #4452 üzenetére
https://prohardver.hu/teszt/jatek_kompromisszumokkal_mire_eleg_a_beleposzint/bevezetes.html
Kedves tőled, de már kint a teszt, nem biztos hogy kell Nekik. Én segítettem nekik egy sima STRIX-el.
Szerintem szuper kártya....mégha teszteken nem is lett győztes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest