- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
KAMELOT
titán
Ezt jól is csinálják! 8 napig használtad és jó akkor miért ne árulják ugyan azon az áron?!? Nem vesztett semmit értékéből. Amúgy senki sem kap olyan kártyát amit ne használtak volna, ugyanis a gyárban mielőtt neked becsomagolják egy 24 órás teszten megy keresztül. Furmark + ilyen állatok játszanak rajtuk.
És csak ezt követően kerül becsomagolásra a termék, amit te otthon kibontasz.
-
Apone33
őstag
Azokat újból eladják újként.
Nem tudom miért van ez, de németbe a meida markt-ba is ez van, hogy 14 napon belül minden szó nélkül visszaviheted az általad vásárolt műszaki cikket ha nem tetszik, és ők újból újonnan árulják, egy párszor én is jártam úgy hogy vettem valami és hiányos volt meg látszott rajta hogy használva volt.
-
-
lowzor
veterán
Múltkor leírta ezt egy kiskerben dolgozó kolléga korrekten...A bolt semmit nem veszít azzal, ha visszaküldöd a cuccot. Visszaküldik a nagykernek és megy vissza a gyárba, hogy újrafelhasználják. Vagy valami hasonlót írt...Szóval nem kéne eladniuk, amit visszaküldtek, csak gondolom úgy egyszerűbb. Meg olyanokat is írtak már, hogy több hónaposnak kinéző poros procihűtőt kaptak az ipontól. Szóval ténylegesen hosszabb ideig használt cuccokat is eladnak néha.
-
fatal1ty1984
őstag
ja csak majdnem 3 hét volt mire érte jöttek,addig meg használnom kellett valamit,a first computer ugyanezt akarta eljőátszani.egyböl szoltam nekik,kisem bontottam és csak akkor reagáltak mikor már a fogyasztövédelemmel fenyegetöztem,aztán kaptam a tulajtol egy olyan email-t,ahogy tudják rendezik mivel nincs elég pénz a számlájukon.hozzáteszem kemény 30k-rol volt ott szo és ha jol emlékszem eleven82-nek is ezt mondták a hardverkeresek.azért ez igy elég szánalmas kifogás..... és akkor hol a korrektség ??? téma lezárva a részemröl mert jön radi és segbe fog rugni minket a sok off-ért
-
fatal1ty1984
őstag
igen,de már nem az elsö este volt a hardverkernek,hogy mást küldtek mint amit rendeltek tölük,és ezek közt énis ottvoltam+szinte már könyörögni kell nekik ,hogy kicseréljék vagy egy nyamvadt futárt küldjenek az alkatrészért amit ök néztek be. pl én anno egy gtx 560ti soc kártáyt rendeltem és kaptam helyette egy mezei sima 560-at+a számlán soc volt feltüntetve.mikor hivtam öket akkor azt mondták,hogy nemis volt és valoszinüleg nemis lesz náluk kaphato az soc változat
akkor kérdezem én,hogy minek tünik ez ha nem átverésnek?ilyen estben pedig nyelje csak be az értékvesztést a bolt hamár hülyének nézték az user-t . bocs az off-ért de muszáj volt leirnom.
-
-
fermacht1994
aktív tag
Volt Agility 3-as 60gb-s SSD-m, de sajnos kevésnek bizonyult
Most Samsung lessz a nyáron 2 db raid0-ba
És igen elég vastag egy kártya, de legalább nem forr fel
Sajnos még 1 ebből nem megy bele kicsi alaplapomba, mert előző sabertooth z77-es lapra volt tervezve, csak közben csere lett erre
-
-
ffodi
veterán
"Persze, a tuning, pláne ami a PH berkein belül népszerű, mindenből húzzuk ki ami csak a csövön kifér, úgy szvsz egy 850W-os táp se elég egy 7970 CF-nek... "
De-de, egy minőségi 850W-os táp elviszi szépen.
(a tesztet ugyan régen csináltam, de nem csak 3dmark alatt, hanem C2 és egyéb akkori komoly játékok alatt nem volt gond. Persze a játékok alatt ennyire nem volt meghajtva, csak közel ennyire
)
Szerk.:
radi8tor1:
Ez még a HX850-es táppal készült. Most nekem is AX860i van, ezzel még nem volt CF, de single vga esetén, rendesen tuningolva nálam sem kapcsol be, vagyis csak ritkán 1-2 másodpercre.
-
deadwing
addikt
Értem én, de egyrészt az alulfeszelés nem cél egy vapor-x esetében, alapfeszen sem megy fel 70 fok fölé, akármit is csinálok, a specifikációk pedig egyébként sem alulfeszelés alatt értendőek. Sőt, kolléga egy minimális tuningot is említett. Továbbá BF3 vagy akármilyen game alatt a cpu menedzsment energiatakarékos feature-k nem fognak működésbe lépni. Szép is lenne, mikor így is cpu limites a játék
No a lényeg a lényeg, én úgy fogok mérni, hogy proci tuninggal 2500k@4.4 és vga alapon. Aztán az eredménnyel mindenki azt csinál amit akar
-
deadwing
addikt
Bitcoin mining alatt, amikor a kari fullon megy, proci meg semennyire sem, kereken 400W volt a gépem konnektoros teljesítménye. És nem 2000 Ft-os mérővel mérve, hanem egy ilyennel. Ma ha lesz időm, megmérem játék alatt is. Amit te írsz 150W-nak VGA-ra egyszerűen kevés. No de igyekszem a méréssel.
-
-
foka
aktív tag
Az utolsó résszel teljesen egyetértek, én is lehetőleg fullos grafikán játszok (jól nézzen ki) alacsonyabb fps számmal (de még ne szaggasson)! Viszont a magas fps szám kellhet ha tized, század másodpercek is számítanak, vagy ha azon múlik a fejlövés (vagy hogy elmozdulj előle időben).
-
-
-
haddent
addikt
Na ugye
Nekem teljesen mindegy, mindenki azt csinál amit akar, tapizzátok, dörzsöljétek (zsíros, olajos) kézzel a processzor lábait, a szilikon tetejét, a ramokat amit értek
Igazából garis meghibásodás, mivel nem látszódik rajta majd semmi... Csak éppen ha az üt be, amit HSM is írt, hogy csak egy része hibásodik meg (pl.: egy memória chip egy része a sokból, a gpu egy része stb..), akkor aztán meg megy, hogy na hogy gariztassuk, mert iPon azt mondja nem tudta előidézni...
-
Azért picit másképp van a dolog!
a sima 7950 az 200W TDP a sima 7970 az pedig 230.W
A Boost os 7950 -nél nincs MAX érték csak annyi, hogy 225+.W míg a 7970(GHz) Boost nál 250+.W szóval nem feltétlen kell neki bele férni a 225 ill. 250.W -ba, mert már gyárilag sincs fixálva csak egy megközelítő érték!
-
-
haddent
addikt
Simán lehetséges... Bár normál esetben soha nem rezonált, csak ha 40% fölé tekertem a ventit kézzel. Szerintem egyszerűen akkora centrifugális? centripetális? ki tudja milyen
erőt fejtett ki a 2 venti, hogy az a műanyag "meghajlott", nem elég merev egyszerűen. (Az a kis díszítőburok amire rá vannak csavarozva a ventik).
-
haddent
addikt
Jó persze, tudom én, de szvsz. ezen felesleges vitatkozni. Egyértelmű, hogy egy gyenke konstrukció, gyenge kis ventikkel, és olcsó éjbéres dolgozók csavarozzák össze. Innentől nem kérdés, hogy mi a teendő. Olaj is, húzogatás is, meg aztán nekem még ezek után is berezonált. Ez van. Majd egy Alpenföhn Péterke nem fog rezonálni
-
haddent
addikt
Ti most komolyan azon veszekedtek, hogy egy kb. 500Ft -ba kerülő műanyag szar miért rezonál be? Vagy a rajta lévő 200Ft -os venti?
Az én tippem az, hogy a ventik elég gagyik és nem árt nekik a kenés, a burkolatot meg nem árt meghúzogatni, mert nálam is, az Asuson is lazán hagyták.
Olyan elképzelhetetlen, hogy néhol ez a hiba oka, néhol meg az, hogy ezen így szájkaratézni kell? -
Whit3Rav3n
senior tag
Jah bár ha úgy vesszük az eddigi dual kártyákat ki tudták adni kb 2 single kártya áron, szóval nem igazán értem miért gondolta az amd hogy rádobhat egy laza 250-300€ felárat a 2 single kártya opcióhoz képest. (azon kívül hogy a gtx 690 is ilyen drága de ott a 680 is drágább mint a 7970)
-
-
fatal1ty1984
őstag
video beállitásnál 1920x1080 - very high ,AF16X,motion normal.ugyanazok mint a benchnél
a félreértések végett és a könnyebb összehasonlitásért ahogy elindul a játék és jönnek a mutánsok 110 és 134 Fps között ugrál egyszer láttam ,hogy leesett 95ig
de irhat valaki egy másik jelenetet a game elejéröl ,mert patch után elszálltak a mentéseim
-
-
haddent
addikt
Nekem kéne a Titán, azért az egy nagyon komoly kis kártya, minden szempontból erős, jó, mondhatni tökéletes. Hogy mennyiért? 150 -et még talán össze is spórolnék rá nagynehezen
Na de ez nagyon off, hagyjuk is. A lényeg, hogy a 7990 és a Titán nem egy súlycsoport, mert a 7990 erősebb jóval, de nem is egy kategória, mivel single vs multi gpu, tehát felesleges hasonlítgatni.
-
eszakas
őstag
Van igazad, főleg a hűtővel. De ha egyszer ez van akkor ezt kell szeretni. Bár nem értem azt a logikát, hogy mindent mérni kell és az a jó. Ha a gyártásnál olyan anyagot használnak ami bírja az általuk belőtt teljesítmény/hőfokot akkor nem értem minek mérni állandóan. A keresztbordás hűtőben igazat adok neked és ezt én sem értem. Bár itt 3 venti van és mind három egységet külön hűti és nem fújja a GPU melegét s VRM-re. A feszültségzár az sz* ügy de ezen hardveresen lehet változtatni.
ja az előző hozzászólás már megvolt mire megírtad abban nem tudtam reagálni bocsi
-
eszakas
őstag
Tehát szerinted a giga azért rossz mert spórol a "VRM vezérlő" monitorozásán. Ilyen erővel azt is mondhatod hogy nincs a nyákra építve digitális kijelző zónaidővel azért rossz. Valószínűleg nem kell rá, mert attól nem fog tovább tartani a kártya ha látod hány fokos és parázol állandóan hogy" jaj 82,82,83....C° jajaj de begörcsölök mert magas a hőfokom"
nyavalygástól. Legnagyobb melegben sem volt semmi baj a hőfokaimmal és nem is hibázott a kártyám csak azóta érdeklődtem én is mióta itt halottam a "jaj a VRM jaj igy jaj úgy a VRM". De úgy döntöttem lesz*-om ugy is az lesz a vége hogy mást nem fognak gyártani csak boostost mert nem éri meg a szénné feszelt kártyákat cserélni nekik.
-
lowzor
veterán
Nálam a Powercolor és a Sapphire is csinálta/ csinálja (kb 10-ből 1-szer), hogy belépek a játékba, aztán 850 és 1200 között ugrál, hiába van ráadva a +20. Utána kilépek, visszaveszem a power limitet mondjuk 18-ra, aztán újra vissza 20-ra és megjavul
Nem tudom, hogy Afterburner bug-e.
-
haddent
addikt
Egyrészt, másrészt pedig ez a 70% nem tudom honnan jött, és még ha igaz is, akkor is teljesen hibás feltételezés, hiszen a fórumozok 100% -a nem átlagfelhasználó, aki megveszi, berakja, játszik. Na az olyanoknak viszont nagyon jól jön az automata feszültség, órajel, power limit stb.. kezelés.
-
szasanyi
félisten
De ha eleve BOOST verziót fejlesztenek (nem utólag, hogy megpróbálják überelni az NV kártyák teljesítményét ugye), és talán gyártási csíkszélességet csökkentenek... talán jó lehet. Bár nekem a BOOST problémánál fájóbb sokkal, hogy a GCN nem hozza azt amit technikailag képes lenne. Valszeg nem is fogja, amíg az NV egy nagyon hasonlót nem fejleszt,, és az nem fogja vissza a használatát játékok alatt. Mint ahogy Abu is mondta, egyik fejlesztő cégnek sem érdeke, hogy ezt forszírozza a Kepler rovására. Ti. ők ugye mind2 GPU típust használóknak el akarják adni a játékot nem csak egyik vagy másik játékosnak. E tekintetben talán a PS4 is hozhat előrelépést pár év múlva, és valódi előny lehet a GCN (főleg a 2nd kiadás, amit az infók szerint átdolgoznak több ponton is).
-
eszakas
őstag
-
Cole86
senior tag
Szerintem nincs ,de a vevőt nem ismerem annyira, nem tűnt túl lajikusnak.. igazából ő is írhatna ide fórumra, tuti hamar lenne orvosság a dologra, mert nálam végig tökéletes volt..
szerK: gyári hdmi kábel ,de próbálták mással is..
szerk 2 : win reinstal után meg tökéletes volt a kártya másfél napig.. akkor hardveres gond nehezen lehet szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Windows 10
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest