- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
thomasvold #26116 üzenetére
Igen, ahogy mondod. Ez sokkal többet merevít, mint egy hátlap, mivel ez ráadásul 4!! csavarral a "kilégző" hátsó fémszínű laphoz is van erősítve (amit becsavarozol a házba), tehát tulajdonképpen az egész nagyon jól össze van csavarozva, és nem mozdul, ha szépen beszereled
-
válasz
thomasvold #26120 üzenetére
Már hogyne lenne fesz záras! nálam járt már 3.db 7950 DC2 v2 is amiken nem lehetett feszt állítani még mókolt Matrix BIOS -al sem! Szóval CSAK ÓVATOSAN!
**********************************************************************************************
#26112 fatal1ty1984 : azért nem kéne már ennyire leírni azt a HiS kártyát, már csak azért sem mert van nekik 3.DB Raktáron nem hinném hogy mind a 3.db használt lennehonnét veszed hogy használt mind a 3.DB én akkor sem állítanák ilyen valótlan dolgokat!
egyébként nagyon korrekt bolt!
én már közel ~1.milkát elköltöttem náluk, és soha nem volt semmivel gondom amit náluk vettem és az esetleges gari intézés is meglepően rugalmas és rendkívül korrekt!
-
Asbee
veterán
válasz
thomasvold #26120 üzenetére
Nincs.
-
Asbee
veterán
válasz
thomasvold #26118 üzenetére
A 7970 az. A 7950 szerintem is a legjobb. (DC2 V2)
-
haddent
addikt
válasz
thomasvold #26102 üzenetére
Az Asus HD79xx DC2 (és T) kártyák pont olyan masszívak, mint a referenciák, hiszen pont ugyanúgy egy fél centis fém hűtőborda fut végig az egész nyákon körbe, és van rácsavarozva sok-sok helyen. Kézzel nem tudnál elhajlítani, hidd el
Nem ilyen műanyaghűtős, 4 csavarral 2 kiló ráaggatott megoldás (khm sapphire?)
-
Macka
veterán
válasz
thomasvold #26106 üzenetére
Merlinhardver (PH-n ő) Hogy van-e neki raktáron nem tudom (elképzelhető, hogy nincs bekészletezve), de hozni tud.
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Elmész a barkácsboltba, veszel fatiplit EGYBEN, méretre vágod, kitámasztod!
Szasanyi! Részvétem! Nem hittem volna, hogy valaki nálam is...
-
daveoff
veterán
válasz
thomasvold #26104 üzenetére
szerintem fizikálisan nem kivitelezhető, mert a 7950 nyákján nincsenek furatok, de lehet tévedek.....
esetleg EK vízhűtő blokkhoz való backplate-el lehet próbálkozni, de a felfogatás nem tudom hogy működne a blokk nélkül...
-
daveoff
veterán
válasz
A backplate, szerintem nem kivitelezhető, de a másik problémára van orvosság: scythe ninja rope
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged